Звездни компромати - Април'19

• 236 481
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Ето това е класа!

# 121
И аз някой ден като имам дете ще му направя за 7та год.празненство в Бедрум,ще се лее пенливо газирано винО и ще има безплатен наргиле кът..после афтъра ще е в някоя засукана дискотека,все пак почва училище,поне да си поживее преди да влезе във въртележката..после за малкия абитуриентски,т.е 4 клас завършен ще е още по по..
Да и е жива и здрава Николчето и да е още по-находчива от майка си!

# 122
  • софия
Много ми е любопитно в кое училище ще ходи Николчето. Това на живота е ясно, в него има най-добрата учителка 😬

# 123
Никол Божинова празнува РД с екзотични животни, специални гост изпълнители и разбира се шармантна украса. Харесва ми всичко, нека се радва детето, змията обаче ми е в повече Simple Smile

А пелена от сух лед, кога? Тц тц тц.

Абе вие как живете без защита от Кабала пръстените? На мен ми е едно тягосно, абе не се чувствам защитена. 😩

# 124
Дали да не ходим на ровим по кофите, мацки а?

# 125
Ама още ли не сте? Аз вече прерових, мислих че някоя от вас се е защитила вече.

# 126
Дали да не ходим на ровим по кофите, мацки а?
Намерих ги, ама ме е страх да ги пипна.

# 127
  • София
Никол Божинова празнува РД с екзотични животни, специални гост изпълнители и разбира се шармантна украса. Харесва ми всичко, нека се радва детето, змията обаче ми е в повече Simple Smile
вирнатите крака от третата снимка, ъ, какво са?...

# 128
Аз явно съм супер задръсгена, но бихте ли ми обяснили какво е това "пелена от сух лед"?

# 129
  • До сърцето...
Захир, благодаря за Шейха Моза Heart Eyes
Страхотна е, възхищавам се на такива жени. Макар че има доста, които нямат късмета да се влюби в тях нужният човек и така си остават под фереджето, извинете, хиджаба ....

# 130
Много ми е любопитно в кое училище ще ходи Николчето. Това на живота е ясно, в него има най-добрата учителка 😬
Валерко където е, смятам аз. Питагор май беше

# 131
  • софия
Валерко беше в Италианския лицей. Ако я "приемат" там, това ще докаже, че освен външността, Валерко старши неоспоримо предава и вътрешната красота на децата си - умни, та, умни. Нали само най-умните ги приемат в лицея след изпит 🤑 и децата на всички one hit wonders са сите там.
Въпреки, че съм чувала, без шега, че малкият е много възпитано и добро дете.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 20:40 от zvаnchе

# 132
  • Rock & Roll feeling ...
вирнатите крака от третата снимка, ъ, какво са?...
Алиса в Страната на Чудесата, в Николетин вариант.

# 133
Катарката е страхотна!!

# 134
И аз я харесах. Не мога да повярвам, че е на 60!

Общи условия

Активация на акаунт