Звездни компромати - Април'19

• 236 579
  • 2 574
  •   1
Отговори
# 2 070
Деси Тенекеджиева е като травестит с цици.

# 2 071
  • Sofia
И Йордан Камджалов е там, много вдъхновяваща личност. Kissing Heart

# 2 072
Деси Тенекеджиева е като травестит с цици.

винаги е била така. Обаче с гуркова какво става....кофти.

# 2 073
Тенекеджиева е с тъмен чорапогащник под официална рокля цвят пудра с висока цепка. Бляк.

# 2 074
  • София
Шакира и семейство поздравяват за празниците
двете ми любими гей семейства също

# 2 075
  • София
Цялата визия на Тенекеджиева е нелепа за това събитие. Роклята не й подхожда и на годините. Цялостно ми евтинее.

# 2 076
Нито Шакира харесвам като певица, нито Пике като футболист, но като семейство са ми много симпатични.  Heart Eyes Децата им са големи сладурчета.  Heart Eyes

# 2 077
Деси Тенекеджиева вярно, че не е хубава по стандартите, но е характерна, интересна и с много силно присъствие. И мога да ви кажа, че не е мръднала от 18 годишна. Колко човека могат да се похвалят, че не са се променили от 18 годишни.

# 2 078
Коко Каменаров трябва да напусне шефското място в БНТ заради присъда - https://www.segabg.com/hot/shefut-na-bnt-shte-tryabva-da-napusne … ls8_CKGJsc7C0TxjE

# 2 079
  • София
Георгиос Сърбинов всъщност е избран за Мистър София, а показаният по-рано му е подгласник. И Георгиос не ми е твърде прекрасен, но е много добър треньор. 

# 2 080
  • София
Нека да не е мръднала Тенекеджиева, но предпочитам да не приличам на нея и да си мръдна както му е реда. Laughing

Харесвам Шакира и Пике, както по отделно, така и като семейство. Докато на Бекъмови твърдо им симпатизирам за семейството.

# 2 081
Божеее, сега като написа цялото му име се сетих, че е Георгиос от фитнеса.

# 2 082
Деси Тенекията и Дони си приличат по някакъв странен начин.

# 2 083
Деси Тенекеджиева има брат - хубав мъж е. Е, той е вече на години, но като млад е бил красавец. Едни и същи гени, а каква разлика

# 2 084
  • Варна
Брат и- хубав? Определено няма нейните остри черти, но те са по-скоро рядкост. Маргарита Карамитева има подобно излъчване. А Тенекеджиев беше хмм...леко неугледен, брадясал, раздърпан. Но то вероятно е така, защото човек е на науката.

Общи условия

Активация на акаунт