Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 149 272
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 105
Включвайте се бързо Валката да ви консултира 😀

# 106
Ще дойде момент, в който ще им се пукне розовият балон, на който фърчат и ще паднат от високо, но да видим...

А какво е това асмр -пуснах си една мин. и тая ми е така антипатична, че ми стана лошо !

# 107
  • София
За ASMR половин тема изписахме миналия път, гугъл ето го, популярно е и има много последователи

# 108
Изабщо не разбирам хайпа окоро ASMR видеата. Наистина, защо са популярни? Мен лично много ме дразни това "нарочно" шептене.

# 109
ASMR (Автономна чувствителна меридианна реакция) няма какво да му разбираме, или имаш или не. Аз лично не понасям този с храната, но tapping-а ме успокоява и отпуска. Също с четки или коса ми е много приятно. Пробвайте такъв, който е no talking, по-лесно се възприема, шептенето може да е доста creepy наистина.

Съжалявам за английския, не ми се занимава да перифразирам.

# 110
  • София
За мен е простотия, която не е достатъчно научно обснована.
Никога не бих слушала как някой ми мляскоти или тропка по масата, или си реши косата.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 15:00 от Не се сърди, човече

# 111
Аз си бях пуснала такива клипчета от любопитство преди време и установих, че съм от хората, на които ASMR много им действа и ме унася за минути. Малко като масаж на мозъка се усеща.     

# 112
  • София
На мен asmr-то ми действа точно обратно и ме избива на агресия Joy
Но познавам хора, на които наистина им действа много и изобщо не са толкова малко, нито пък са странни или луди.

# 113
ASMR може би е странно, да, но в никакъв случай не бих го нарекла извратено. А и на някои хора им действа приспивно наистина.
Аз харесвам няколко такива канала и понякога си пускам, ако искам да поспя следобед през уикенда примерно.

# 114
Като заговорихте за тези видеа, реших да пробвам и аз. 😁

Определено почнах да клюмвам, но напоследък така или иначе следобяд много ми се приспива, тъй като не мога да спя през нощта.
Ще го пробвам пак, когато не мога да заспя да видим.

# 115
ASMR може би е странно, да, но в никакъв случай не бих го нарекла извратено. А и на някои хора им действа приспивно наистина.
Аз харесвам няколко такива канала и понякога си пускам, ако искам да поспя следобед през уикенда примерно.

Да,може би е за хора с проблеми със съня или нервите. Аз такива нЕмам Joy нямам нужда някой да ми шепне, за да се успокоявам

# 116
Аз нямам нерви да го пробвам, а тая Гери не мога да я гледам.
Видяхте ли новите брошурки на ДМ и Ивана и другите Dizzy Face

# 117
Аз нямам нерви да го пробвам, а тая Гери не мога да я гледам.
Видяхте ли новите брошурки на ДМ и Ивана и другите Dizzy Face

Не съм я видяла.

# 118
В сайта на ДМ ги видях аз сега, всички изглеждат много зле гримирани и снимани, обаче нещо не им разбирам смисъла?!

# 119
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По темата с шептенето..
Изтраях точно 40 секунди,на мен специално ми действа изнервящо,все едно звука на компютъра ми се е прецакал.

Общи условия

Активация на акаунт