Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 149 321
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 135
Чак ме е срам да кажа, че никоя не ми харесва на тия снимки .. ще прозвуча много злобна.

# 136
На мен Адри и Валeрито ми харесаха. Иванка и Герчо не са излезли много добре на снимките и стайлингът им е ужасен.

# 137
Дааа, trigger-а е много важен. И аз като чуя мляскане ми иде да спучА телевизора. Шептенето масово не харесвам, но имам една, две които са ми екстра като тоналност и децибели- това също е важно.
ASMR също може да имате от течаща вода, дъжд, вълни, биене на градушка, пукане на огън, вятър през листа и т. н. Въобще много работи.

То е и същото с процедурите--някои хора се понасят за други пък е блаженство.

Ааа, шум от дъжд обичам. И това ли се брои?

Брои се!! Въобще всякакви звуци, които те успокояват. Засяга някакъв нерв в мозъка и имаш изтръпващо усещане по скалпа и гръбнака и така те отпуска.

Затова има много различни звуци и съответно хора, които го правят, защото различно действат на всеки. Аз затова се отписах от предишната ми йога - от гласа на момичето направо се унасях и на колко пъти взех, че и заспах. А в училище учителката ми по география беше така - не един път са ми писали забележка, че дремя. 😁

# 138
Дааа, trigger-а е много важен. И аз като чуя мляскане ми иде да спучА телевизора. Шептенето масово не харесвам, но имам една, две които са ми екстра като тоналност и децибели- това също е важно.
ASMR също може да имате от течаща вода, дъжд, вълни, биене на градушка, пукане на огън, вятър през листа и т. н. Въобще много работи.

То е и същото с процедурите--някои хора се понасят за други пък е блаженство.

Ааа, шум от дъжд обичам. И това ли се брои?

Брои се!! Въобще всякакви звуци, които те успокояват. Засяга някакъв нерв в мозъка и имаш изтръпващо усещане по скалпа и гръбнака и така те отпуска.

Затова има много различни звуци и съответно хора, които го правят, защото различно действат на всеки. Аз затова се отписах от предишната ми йога - от гласа на момичето направо се унасях и на колко пъти взех, че и заспах. А в училище учителката ми по география беше така - не един път са ми писали забележка, че дремя. 😁

Абе не изтръпвам чак, просто ми е приятно, особено, ако съм си вкъщи. От влогърите Тати има много приятен и успокояващ глас, но не ме успива.

# 139
  • Някъде там
Адри в мое дясно ми харесва и момичето което не е влогър,другите не.
Пуснах си асмр видеа да видя какво точно са,тръпки ме побиха и ги спрях веднага.

# 140
tuali то не е нужно да заспиваш, но помага понякога. Много си зависи от настроение и околна среда и мен след две кафета, лашкайки се в метрото няма как да не успи и да искам. Tati наистина има хубав глас, а от наш'те харесвам на Ивана.

# 141
Мимиту Сладкиша с ново видео с придобивки за бебо. Похвали се, че техните се постарали и са накупили неща. Само мен ли мен ме дразни като почнат да се лигавят с мъжа й, говорят едно бебешки и несериозно...

# 142
Адри в мое дясно ми харесва и момичето което не е влогър,другите не.
Пуснах си асмр видеа да видя какво точно са,тръпки ме побиха и ги спрях веднага.

И на мен там ми хареса Адри.
С другия грим - не. 

# 143
https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2019/04/03/3414187_lola_djun … pampersi_prodava/   Joy
  Хайде, Пепии, време е и София да тръгне по стъпките на тати. Misc Art Misc Baby Bottle Money With Wings Smile

# 144
tuali то не е нужно да заспиваш, но помага понякога. Много си зависи от настроение и околна среда и мен след две кафета, лашкайки се в метрото няма как да не успи и да искам. Tati наистина има хубав глас, а от наш'те харесвам на Ивана.

Да, не й неприятен като цяло, но ме дразни, че препуска като подгонен заек. И също, че доста монотонно говори.
Деситокс също говори бързо, но някак много по-артикулирано и с разнообразна интонация. Много ми е тъпо, че засега спира видеата.

# 145
Тва нещо като Кашпировски ще да е😂 трябва да ги прегледам и може да се пробвам😀 подходящ ли ми е гласа?

# 146
https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2019/04/03/3414187_lola_djun … pampersi_prodava/   Joy
  Хайде, Пепии, време е и София да тръгне по стъпките на тати. Misc Art Misc Baby Bottle Money With Wings Smile
Давайте й акъли вие и ще ни трябват още милион теми, за да я обсъждаме.
Има ли нови видеа, че облякох змийскито яке Laughing

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 20:49 от Анонимен

# 147
Отива ти. Аз пък си имам змийско портмоненце. Smile

# 148
Валерката с червеното сако като я видях и си представям стряскаща музика, снимката на преден план и надпис отдолу:  доня Октавия Сандовал.

Много ретуш, много. Адри на лявата снимка си е тя и ми харесва, на дясната е много странна. Гергана не ме кефи, ама тя и в инстаграм така ги замазва, така че сме свикнали, Ивана да ме прощавате, може да прозвучи злобно, но пак си ми бие на цигане. Извинявам се още веднъж. Има такова излъчване...

# 149
Поръчах си великденски порцеланов сервиз и се почувствах като Ели в онзи влог от преди няколко седмици. От ЕГН-то си е...

Общи условия

Активация на акаунт