Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 290
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 655
Ама наистина много внимателно я гледате Пепчо и сте й запомнили всичко. Smile Аз такива подробности не знам за супер мамичка, а и не ме интересуват. Аз я "плюя", защото ме дразни, а съм й гледала само клипа с раждането на Сиена. Какви ли не лиготии и превземки имаше в този клип и ми стана ясна. Прави всичко с цел реклама и рейтинг. Не я намирам за искрена и полезна, фалшива е отвсякъде.
Има качен клип как ражда. Сериозно...

# 2 656
Пепе към Филип : рисувай за веганите , сега това се купува маме Simple Smile
Нищо не разбирате от бизнес ей 😁

# 2 657
"Днес се повозих с Тони до НДК с метрото, но да не си помислите, че не мога да си заредя Мерцедеса и да го отведа". Все така звучат думите ѝ на тази госпожа.

# 2 658
Най-интересни са хилещите се  емоджита.
Ако вземе да прочете, че някои от най-богатите хора се движат с метрото няма да слезе от него.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 22:12 от Анонимен

# 2 659
Леле, сега гледам стори  на Пепон -голямо дърво е в самбата. Ама то там все още няма измислен бумеранг май, тц-тц-тц...

Понеже съм добра душа, Пепон, заповядай, учи се от най-добрите:

https://www.youtube.com/watch?v=fLdPxX8ogUU

Дори за по-автентично може да се мандахерцаш по ци*, твоите работодатели от Триумф - ще го оценят.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 19:25 от Yogurina

# 2 660
Пепона е минала покрай самбата. Мандръса се като пингвин.
Ивана дано само не се появи в ютубата с нещо подобно на тиквата, току виж го изровила от шиин или некоя втора употреба

# 2 661
Хора, хайде наистина да не прекаляваме. Няма нищо лошо в продукти втора употреба, дори ще приветствам влогър, който покаже такива. Не всеки може да си позволи нови и маркови дрехи. Имам познати дори богати жени, с един тон втора употреба, и са горди с това, че стилът им е издържан, без да плащат диво състояние. В България сме. По-скоро бих осъдила скъпи дрехи без стил, кичозни и безвкусни.
Единственото, което не понасям, в козметика втора употреба. Това е почти като да ядеш храна втора употреба. Бактерии, акне, че и по-сериозни инфекции...

# 2 662
https://youtu.be/LfeEu4_vtfQ
Тази влогърка следя. Интересни ревюта прави - даже на Уиш. 😜

# 2 663
Изпуснала съм, а уж чета всичко. Какво за продукти втора употреба?

# 2 664
https://youtu.be/LfeEu4_vtfQ
Тази влогърка следя. Интересни ревюта прави - даже на Уиш. 😜

Тая Сафия омъжи ли се? Последното видео, което гледах от нея беше предложение за годеж.

По темата за втората употреба, няма нищо срамно да купуваш оттам. Мина отдавна времето, когато в България можеха да се намерят само демоде дрехи там,  имаше дори градски легенди, че са от мъртъвци.

Аз също съм купувала оттам, а не съм никак несъстоятелна. Уви, със сегашния ми постоянен хоум офис, не виждам смисъл да купувам повече дрехи- и без това имам достатъчно.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 21:54 от Yogurina

# 2 665
Хора, хайде наистина да не прекаляваме. Няма нищо лошо в продукти втора употреба, дори ще приветствам влогър, който покаже такива. Не всеки може да си позволи нови и маркови дрехи. Имам познати дори богати жени, с един тон втора употреба, и са горди с това, че стилът им е издържан, без да плащат диво състояние. В България сме. По-скоро бих осъдила скъпи дрехи без стил, кичозни и безвкусни.
Единственото, което не понасям, в козметика втора употреба. Това е почти като да ядеш храна втора употреба. Бактерии, акне, че и по-сериозни инфекции...

И аз не разбрах къде сме критикували някой заради дрехи втора употреба???

# 2 666
Изпуснала съм, а уж чета всичко. Какво за продукти втора употреба?
По-горе казаха как някой ще "изровил" някакъв артикул от "некоя" втора употреба. Не се подигравайте, моля ви. Имам такива разкошни ботуши от чиста кожа за 15 лева, а колко дрехи сме дарили...  Нека не се подиграваме на втората употреба, не е мило. Има бедни хора. Има и хитруши с петнайсет левови ботуши. Wink
Ако не съм разбрала, се извинявам, но глаголът "изрови" от "некоя" втора употреба и обектът - безвкусен артикул, за мен намеква, че от втора употреба само грозотии могат да се изкарват и е срамно да "изравяш" оттам.

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 21:15 от Cherry Lady

# 2 667
Сафия и мен ме радва доста, самоиронията е на много високо ниво при нея. Не жали никога пари за видеа, Миа Мейпълс също впрочем. Май и двете сравнително рядко имат някаква реклама в каналите си.
И двете много ги харесвам, не се свенят да си признаят недостатъците, така се смея с тях, не е истина, а клиповете им посветени на Wish са винаги интересни.
Има много какво да попият нашите от чуждите, ама явно не им се дават пари. Видеата с покупки от Wish май са доста гледани в световен мащаб, и в България са доста харесвани, мисля. Само Хикен Щикен прави такива видеа у нас и са най-гледните му.

# 2 668
И аз точно заради това я гледам - супер забавни и двамата с мъжа ѝ. Последно все още беше само сгодена. 😜

# 2 669
Някой гледа ли Mar?
Има уникални видеа,особено тези с най-ниско оценени ресторанти,гримьори,лекари и тн.
https://www.youtube.com/channel/UCk-9HZxQqKJLkj_GtFV3XbA

Общи условия

Активация на акаунт