Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 344
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 3 030
И на мен ми направи впечатление,коментара за състоянието на улиците.Беше доста високопарен. Тъпо е  да се изказваш по този начин,особено пред включена камера..Има си самочувствие човека,определено..И това самочувствие е премесено с едно такова зверско отегчение , и пренебрежение..Филип примерно, изглежда по забавен и лежерен,ама то си е до характер .. :Д

# 3 031
ВалериЕ в новото видео отговаря на въпроси на деца от детската градина. И едно на 12 я пита нормално ли е да си слага вече спирала и кака Валери одобрява - самата тя 6-7 клас вече си е слагала спирала и сенки...Майката на ВалериЕ доста рано е абдикирила и избягала май.
Също така, права бях, че почивката на Тасос е била стресираща и напрегната - Интернетът не е бил добър и ВалериЕ през цялото време е била под напрежение дали ще може да си качи видеата.

# 3 032
  • Canada
Вече се говори, че Нотр Дам ще я оправят преди прословутия Граф.
Може да си ви е мило и родно, но си е факт, че улиците в България са много зле. Отношението на другите чужденци е такова само пред теб. Не знаеш какво говорят помежду си зад гърба ти.

# 3 033
ВалериЕ в новото видео отговаря на въпроси на деца от детската градина. И едно на 12 я пита нормално ли е да си слага вече спирала и кака Валери одобрява - самата тя 6-7 клас вече си е слагала спирала и сенки...Майката на ВалериЕ доста рано е абдикирила и избягала май.
Също така, права бях, че почивката на Тасос е била стресираща и напрегната - Интернетът не е бил добър и ВалериЕ през цялото време е била под напрежение дали ще може да си качи видеата.
Да отидеш на почивка и да има интернет.....безценно!

# 3 034
Може да си ви е мило и родно, но си е факт, че улиците в България са много зле. Отношението на другите чужденци е такова само пред теб. Не знаеш какво говорят помежду си зад гърба ти.
О, не става дума за хвалене пред българите и друго зад гърба, но съвсем реално преценяват положението, т.е. че държавата е минала през много труден период, постигнатото е доста и като минат 45 г. ще започнем да изплуваме. Но за тази цел човек трябва да има обща култура, да е запознат с режимите, с онова, което причиняват и въобще да имат представа за коментираното.
Забравих му името на гаджето на Ели, но при него няма значение за какво става дума, просто трябва да ѝ покаже пренебрежителното си отношение, гледалa съм ѝ 2 видеа и това стори с козунакът. 1:1. Асфалтът е само повод, не причина за поведението му.

Последна редакция: вт, 30 апр 2019, 01:32 от Не се сърди, човече

# 3 035
Това дете на Пепе ми е много тъжно Sad

# 3 036
Не ми се вижда тъжно.
Но и от няколко снимки дневно или минути видео, трудно може да се прецени. Все пак като цяло не ми е направило впечатление.

# 3 037

И аз в 7 клас след матурите започнах да си слагам спирала и гланц за устни за училище. Не виждам нищо нередно в това, моята майка не беше “абдикирала” и си беше напълно съгласна с това, обясни ми, че е важно гримът да се премахва добре. За мен това е много по-добрият вариант от съученичката ми в съседния клас, чиято майка й беше забранила и се гримираше в час по физическо, преди да се тръгне, си махаше грима в тоалетната на училището. Защото всички носехме спирала, на 14-15 е ок.

# 3 038
За мен не е ок да се дава съвет на дете на 12 години, че е ок да си слага спирала и изобщо да се вълнува от такива неща. На училище се ходи да се учи, не да се показват гримчета и да се правят селфита.

# 3 039
  • Canada
О, не става дума за хвалене пред българите и друго зад гърба, но съвсем реално преценяват положението, т.е. че държавата е минала през много труден период, постигнатото е доста и като минат 45 г. ще започнем да изплуваме. Но за тази цел човек трябва да има обща култура, да е запознат с режимите, с онова, което причиняват и въобще да имат представа за коментираното.
Забравих му името на гаджето на Ели, но при него няма значение за какво става дума, просто трябва да ѝ покаже пренебрежителното си отношение, гледал съм ѝ 2 видеа и това стори с козунакът. 1:1. Асфалтът е само повод, не причина за поведението му.

Както беше коментирано и първия път - нито турското робство, нито режимите са причина засъстоянието на пътищата. Това са извинения.

За мен отношението към Елито е такова, каквото тя е позволила. Ако озволява да я третират като парцал, така ще я третират. Много жалко ако е само, за да надене заветната халка.

# 3 040
Има хора, които като се влюбят не забелязват тези неща, стараят се все повече и повече, за да станат "достойни" за половинката си. За съжаление не успяват да огледат обективно ситуацията. За да ги публикува публично, очевидно не вижда нищо нередно.
Тя е хубава, умна, кадърна, просто трябва да покаже малко самочувствие, тогава и отношението му ще се промени.
Скрит текст:
За другото - разбира се, че е причина, наивиците на хората, мисленето и всичко се променя. Години наред, в които другите са вървели напред, ние сме давали назад.
И т.н., и т.н., няма как да не се отрази, но не искам да разводнявам повече темата, защото наистина нямам предвид кокнретно това, а цялостното му поведение за всичко, което се отнася до нея.

# 3 041
Децата на Пепе след време няма да могат да си премахнат снимките разхвърляни по форуми и къде ли не. Егати жената , да вземе да участва в кампания за защита на децата от педофили, барем се образова малко какво може да се случи с невинна детска снимка в интернет.

# 3 042
Отношението на Майкъл не е специално насочено към Елица и културата й, а човекът си е просто такъв - винаги с наполовина иронична усмивка. Такъв му е характерът просто, а изборът на Елица да се подчинява на такъв характер е нейн. Все пак под лупа в Тиндър си е търсила точно такъв тип явно.

# 3 043
  • София
И аз имам същите впечатления като НСЧ, но тя ги е формулирала по- добре в случая.
Пренебрежително се отнася към нейните интереси (които в интерес на истината не са нищо особено- чинии, готвене, гримчета), но тя се е съгласила да му стане придатък- дори работи за него. Толкова ли нямаше други фирми, като е толкова кадърна? И да, башваше много неприятно улиците. С типичен командорски замах и ехидност. Което пак си е индиректна критика към нея. А по какво се познава, че коментарът му не е безобиден- по динамиката в отношенията им. Когато той го каза, тя в началото леко се смути и после с най- мяукащия си глас се оправда, че са малки дупчици. Реакцията й е много показателна. В нормалните отношения нещата не стоят така. Възниква друг вид диалог, различен от "единият башва, а другият се оправдава, за да умилостиви другия".

# 3 044
  • Canada
Т.е. се държи като парцал, с който всеки може да си избърше з@дника. Той доминира, а тя е доминираната, подчинената. Ако не го разбира, значи толкова й е акъла, няма какво да я съжалявам. Ако го прави нарочно, както казах и преди, само за да надене халка си го заслужава. Майкълчо щом си е такъв няма да търпи жена със самочуствие. Или поне не някоя като нея.

Общи условия

Активация на акаунт