Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 353
  • 496
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Така си го представих.
Доколото убеждаването, половината от мъжете не са много тъпи. Много ясно помнят коя име мятала белтъци по 20 пъти в минута и коя просто се е забавлявала и е погледнала някого веднъж. Simple Smile

# 331
  • там, където ми харесва

Ако не го е харесала предварително, щото не я интересува никой, ще трябва да изтърпи натрапването на някого, който е решил да се пробва. Ще трябва да му откаже запознанството, без да е сигурна каква ще е реакцията под въздействието на консумираните субстанции.
Или да се напъне да го приеме, ама защо, не знам........освен да провери дали душата му няма да ѝ допадне, след като външността му не я е впечатлила!?
Няма ли я химията , колкото и да се напъвам да ми хареса не става.

# 332
Пак за това как да се излъже, изманипулира мъжа запомна да се говори. Има и токсични жени, да.

# 333
Мъжът...

Нека всеки да си влиза в архетипа Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 334
Жената си е жена! Тя е по нежна, тя е дама, по-нежната и мисля, че мъжа трябва да си е мъж, да е този които да я ухажва, да я съблазнява, да се бори за нея, да подаря цветя и да я изпраща до вкъщи. Жените днес са станали мъже, опитват се да се надпреварват с мъжете което за мен е ... абсурдно.

# 335
мисля, че мъжа трябва да си е мъж, да е този които да я ухажва, да я съблазнява, да се бори за нея, да подаря цветя и да я изпраща до вкъщи.

Не слушай какво говори една жена, а гледай какво прави 😂

Та .. запознах се с това момче което е на моята възраст случайно в интернет, хареса ми визуално и му писах, макар никога да не правя аз първата крачка защото съм жена, я направих защото нещо не накара.

# 336
Така си го представих.
Доколото убеждаването, половината от мъжете не са много тъпи.
...

Скоро не бяха ми правили такъв сполучлив комплимент. Но малко двусмислен. Сега като почнат едни съмнения... От коя точно половина съм - не много тъп или много тъп?
Все пак благодаря. Както не се познаваме, имам право на надежда Simple Smile

# 337
  • Агент под прикритие
По темата: днес попаднах на това видео:

Тази другарка прави някои доста логични изводи.

# 338
  • Linz
Мъжът, задължително... ако е за сериозна връзка. За кратка авантюра може и жената- защото това и сваля "цената" и има вероятност да е нестабилна основа за трайни отношения.

Не съм го чакала да ме намери, а да покаже интерес. И да заяви желанието си да ме направи приоритет в живота си.

# 339
  • Агент под прикритие
Мъжът, задължително... ако е за сериозна връзка. За кратка авантюра може и жената- защото това и сваля "цената" и има вероятност да е нестабилна основа за трайни отношения.

Не съм го чакала да ме намери, а да покаже интерес. И да заяви желанието си да ме направи приоритет в живота си.
А някаква по-сериозна аргументация? Защото всичко това е малко (даже не чак толкова малко) в теориите на вероятностите, особено първия абзац.

# 340
  • Linz
Каква по-сериозна аргументация от това? То така или иначе в отношенията няма правила и формули, всичко е в сферата на вероятностите.
Да повтарям, че мъжът е "ловец", жената- "награда", мисля, че е излишно.

# 341
  • Агент под прикритие
Каква по-сериозна аргументация от това? То така или иначе в отношенията няма правила и формули, всичко е в сферата на вероятностите.
Да повтарям, че мъжът е "ловец", жената- "награда", мисля, че е излишно.
Примерно по-сериозна аргументация на първия абзац, защото си е bullshit, особено в частта си за целта на занятието. Втория е въпрос на твой личен избор, който нямам намерение да коментирам.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 21:32 от AgentProvocateur

# 342
  • Linz
Изказвам лично мнение по поставен въпрос, без да ангажирам никого с него... кой как го възприема, мене ми е всьо равно. При това съм се аргументирала достатъчно- смятам, че жената олеква, ако е инициатор и активна страна. А пасивността на мъжа въобще не е добър знак. Но хора и отношения има всякакви...

# 343
Тука се открива топлата вода явно.
Не съм ничия награда и не съм седяла да чакам никого да ме забележи.

# 344
Е то те забелязват, без да чакаш все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт