Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 391
  • 496
  •   1
Отговори
# 315
Хаха, къде видя да казвам за “Уау” успех?
Казах - пълна успеваемост.
Точно защото бяхме симпатични и чудно танцувални.
П.С - и ако младежите ходят да забиват, мацките също. Та не е като да не е имало конкуренция.))

# 316
  • Наблизо
Е ако тогава е било така и е имало нормални,сега в дискотеките ходят да се надрусат,да хвърлят салфетки и доста от момичетата да си търсят клиенти.

# 317
  • София
В младежките луди години с една приятелка се съзтезавахме по дискотеките коя първа ще забие определен младеж.
Набелязвахме си някой симпатяга и почвахме да му мятаме бълтъци и тн..)
Винаги имахме успеваемост..)

Което потвърждава твърдението, че при подходящо стечение на обстоятелствата, няма здрав и прав мъж, който да не поддаде.

Само че, да мяташ белтъци, с което да му дадеш знак да напада, е едно.
Да нападнеш ти- друго.

Все си мисля, че сте правили първото...

# 318
Да, Абсурт.
Моето мнение още от началото е, че съм жена все пак. И че има хиляди начини да го накараш той да направи първата крачка и да си мисли, че е негова идеята..)
Само аз първа съм ги целувала някои.
Но на всички съм им внушавала, че те първо са се пробвали..)

# 319
В младежките луди години с една приятелка се съзтезавахме по дискотеките коя първа ще забие определен младеж.
Набелязвахме си някой симпатяга и почвахме да му мятаме бълтъци и тн..)
Винаги имахме успеваемост..)
Ха-ха, все едно аз да кажа "набелязвам си един човек да му дам 100 лева, и винаги имам успеваемост"!
Виж, ако кажа "набелязвам си един човек и се опитвам да го накарам той да ми даде 100 лева доброволно" - тогава бих могъл да се хваля с успеваемост.
Ако разбираш какво искам да кажа. Поставената цел трябва да е трудна, за да има удоволетворение от постигането ѝ. А да се самопредложиш на един мъж и той да те вземе, хич не е трудна цел.

# 320
Хаха..))
1. Недей да бъркаш свалката с креватно продължение
2. Определено си избирахме най-хубавото момче, не най-лесното. В това беше предизвикателството.
Ако ме разбираш..Wink

# 321
А дали наистина свестните "момчета" са се намирали по дискотеките?
И дали успеваемостта ви щеше да е същата, ако се бяхте предлагали на такива?

# 322
На 20 представата ми за свестен беше доста шарена..)

# 323
На 20 се чуди човек как да се отърве от ухажори, там и само крачки назад да правиш, няма да ти се размине Simple Smile

# 324
На 20 представата ми за свестен беше доста шарена..)
И как изглеждат тогавашните представи от сегашната ти гледна точка?

На 20 се чуди човек как да се отърве от ухажори, там и само крачки назад да правиш, няма да ти се размине Simple Smile
А дали количеството означава качество в случая?

# 325
  • София

Ха-ха, все едно аз да кажа "набелязвам си един човек да му дам 100 лева, и винаги имам успеваемост"!
Виж, ако кажа "набелязвам си един човек и се опитвам да го накарам той да ми даде 100 лева доброволно" - тогава бих могъл да се хваля с успеваемост.
Ако разбираш какво искам да кажа. Поставената цел трябва да е трудна, за да има удоволетворение от постигането ѝ. А да се самопредложиш на един мъж и той да те вземе, хич не е трудна цел.

Ха, ха, ако спреш всичко да обръщаш в пари, може и да сФанеш какво е написала.
Поставената цел- да накараш мъжа да мисли, че пръв те е забелязал и да реши, че му харесваш, и да се захване с усилието да те сваля, е нормалната за една жена, която има самоуважение.

Много ти харесва, явно, да бъдеш в ролята на кифлата- "трудна цел", докато не ѝ размахаш едни 100 лева нацяло като въдичка....и не се учудвам щом се намират жени да налитат като мухи на......ти си избери. Mr. Green

ПП. Как не схванахте огромната част от мъжете, че ако една жена предварително не ви е забелязала, набелязала и отделила от тълпата, няма да ви се получи?

# 326
  • София
Ако се оглеждаш като бесна хиена и се вторачваш във всеки хормонен младеж, сигурно. Мани ме мен, ама и масово съвсем приятните момичета около мен никога не са водили километрични опашки от ухажори. Та, за мен зависи най- вече от поведението, не от възраст или друго. Така си представих гореописаното предлагане, сори

В случая трябва да се съглася с chris78 макар аналогията да не е много точна.

П.П. Аз никого не забелязвам, не обичам да се оглеждам. Вървя си, правя си там каквото правя и ако по някаква случайност попадна на някого, окей. Намирам за нормално да даваш сигнали, когато вече е налице общуване, но да седя на бара и да мятам погледи на тоя и оня- просто не. Или да следя обвързани колеги от университета да ги питам за задачи, че да им се сложа, няма как да стане. По- скоро те мен ще питат.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 12:30 от The Catcher in the Rye

# 327
Как не схванахте огромната част от мъжете, че ако една жена предварително не ви е забелязала, набелязала и отделила от тълпата, няма да ви се получи?
Както не схващате огромната част от жените, че обратното е също толкова валидно. Откъдето и отговорът на темата:
Няма никакво значение, кой ще направи първата стъпка. Защото тя е да накараш другата страна да те забележи (което не значи обезателно да я завлечеш в леглото). А дали ще те отдели от другите, и дали ще се харесате, и дали ... са въпроси на следващите стъпки. И няма гаранции, че те ще са успешни за никоя от страните, независимо кой е направил първата.

ПС И е проява на обикновена човещина, да не усложняваш излишно задачата на другия или да причиняваш болка незаслужено. И е проява на култура, да структурираш процеса по начин, който спестява максимално възможните болка и неудобство и за двете страни.

# 328
Ежко, на 46 представата ми определено е съвсем различна. И се радвам, че без проблем там също имам “успеваемост”..)

# 329
  • София
Ако се оглеждаш като бесна хиена и се вторачваш във всеки хормонен младеж, сигурно. Мани ме мен, ама и масово съвсем приятните момичета около мен никога не са водили километрични опашки от ухажори. Та, за мен зависи най- вече от поведението, не от възраст или друго. Така си представих гореописаното предлагане, сори

В случая трябва да се съглася с chris78 макар аналогията да не е много точна.

П.П. Аз никого не забелязвам, не обичам да се оглеждам. Вървя си, правя си там каквото правя и ако по някаква случайност попадна на някого, окей. Намирам за нормално да даваш сигнали, когато вече е налице общуване, но да седя на бара и да мятам погледи на тоя и оня- просто не. Или да следя обвързани колеги от университета да ги питам за задачи, че да им се сложа, няма как да стане. По- скоро те мен ще питат.

Кой говори за "бесни хиени", седящи в бара на лов за мъже?
Примерът с дискотеката просто сочеше един начин жената да активира мъжа, когото е забелязала и харесала, да дойде и да се запознае с нея.

Ако не го е харесала предварително, щото не я интересува никой, ще трябва да изтърпи натрапването на някого, който е решил да се пробва. Ще трябва да му откаже запознанството, без да е сигурна каква ще е реакцията под въздействието на консумираните субстанции.
Или да се напъне да го приеме, ама защо, не знам........освен да провери дали душата му няма да ѝ допадне, след като външността му не я е впечатлила!?

Общи условия

Активация на акаунт