Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 420
  • 496
  •   1
Отговори
# 300
  • Насред хаоса
Един мъж трябва да знае, че в къщи го чака уют и спокойствие, а не третото за деня работно място с шеф киселяк?

Не че нещо, ама и Асан е ора. Тоест, една жена също трябва да знае и има право на посоченото, не само мъжът. Понеже не живеем в 17 век, а във времена, в които жените също работят и също нямат нужда от трето работно място с киселяк готованец, който смята, че ходенето на работа е достатъчно да го освободи от всичко останало, но не смята така по отношение на жена си.

# 301
...жените също работят ...
T.e. ходят на работа, докато кърмят? Че за какво им е мъж тогава въобще? Свалят си го за една вечер, според вкуса и воала! Няма да се разправят с насилници и търтеи в къщи я? Пълен мир и спокойствие.
Даже детски не им трябват.

# 302
Ако сравним флирта с танго, или всеки един танц за двама, ще се види кой е водещият екземпляр.
И в живота би трябвало да е така. Не е важно кой кого кани, а как се танцува после.
Може и дами да канят.

# 303
  • Насред хаоса
Да, много ходят на работа, докато още кърмят. За тази цел в други държави са намерили начин да осигурят това, освен че майчинството е много по-кратко. Ходят на работа и бременни, до самия термин, ако нямат налагащи престой в болница проблеми, както и след навършване на 2 години на детето, в много случаи и по-рано. И освен това, масата жени получават пари, докато са в майчинство, което е резултат и от техните данъци и осигуровки вследствие на труда им преди детето, та не е като да са съвсем без нищо. Та, къде точно е основанието за очакванията на някои мъже?

# 304
Да, много ходят на работа, докато още кърмят. За тази цел в други държави са намерили начин да осигурят това, освен че майчинството е много по-кратко. Ходят на работа и бременни, до самия термин, ако нямат налагащи престой в болница проблеми, както и след навършване на 2 години на детето, в много случаи и по-рано. И освен това, масата жени получават пари, докато са в майчинство, което е резултат и от техните данъци и осигуровки вследствие на труда им преди детето, та не е като да са съвсем без нищо. Та, къде точно е основанието за очакванията на някои мъже?
Ами прекрасно. Нали и аз това пиша? Правят си примерно застраховка "бременност и раждане" и не бъркат в общото социално осигуряване (което си остава за пенсии). И настоящата тема става безсмислена. Няма нужда никой да прави никакви крачки. За какъв дявол са им домашни насилници и търтеи?

# 305
  • Насред хаоса
Разбира се, че ще е прекрасно - най-добре е човешкото племе да го няма на земята. Защото подобна идиотска политика ще доведе точно до това.  Не плащаш само ти, че да даваш акъл кой къде да бърка и за какво да плаща или не. За голямо съжаление на някои няма начин да се направи като при животните, колкото и да им се иска.

# 306
  • София
За какво ми е принцеса, която прехвърля всяко неудобство, разход и риск върху мене, още от периода на ухажването?
Такава, която счита, че светът и е длъжен по причина на нейният пол?
Такава утре няма да иска да ражда и кърми, за да не си развали фигурата и защото е трудно?
Ще иска не мъж, а слуга, за да не си развали маникюра докато натисне копчето на пералнята?
Един мъж трябва да знае, че в къщи го чака уют и спокойствие, а не третото за деня работно място с шеф киселяк?
За какво ми е жена, ако трябва АЗ да върша всичко, включително да храня бебето с изкуствени боклуци?
Това, като огледален образ на горния пост.

Прав си, не ти трябва.
Ако искаш принцеса, трябва да си принц- да осигуриш това, което тя изисква, ама и тя да ти осигури същото.
Само че, принцеси няма в днешно време, а изживяващите се като такива, си остават само с претенциите накрая.
И се появяват теми от вида "беше принц като се оженихме, а се оказва, че е най- обикновен булгарише мачо, който иска да яде и да му е чисто, че и секс, ти да видиш". Mr. Green

# 307
За какво ми е принцеса, която прехвърля всяко неудобство, разход и риск върху мене, още от периода на ухажването?
Такава, която счита, че светът и е длъжен по причина на нейният пол?
Такава утре няма да иска да ражда и кърми, за да не си развали фигурата и защото е трудно?
Ще иска не мъж, а слуга, за да не си развали маникюра докато натисне копчето на пералнята?
За какво ми е жена, ако трябва АЗ да върша всичко, включително да храня бебето с изкуствени боклуци?
Това, като огледален образ на горния пост.

Прав си, не ти трябва.
Ако искаш принцеса, трябва да си принц- да осигуриш това, което тя изисква, ама и тя да ти осигури същото.
Само че, принцеси няма в днешно време, а изживяващите се като такива, си остават само с претенциите накрая.
И се появяват теми от вида "беше принц като се оженихме, а се оказва, че е най- обикновен булгарише мачо, който иска да яде и да му е чисто, че и секс, ти да видиш". Mr. Green

😂😂😂😂😂
Да,така се получава!

# 308
Не плащаш само ти, че да даваш акъл кой къде да бърка и за какво да плаща или не.
Сбъркана ти е логиката. Щом И аз ще плащам, ще давам акъл. Ако някой не ще да слуша, да кара без моята вноска?

# 309
  • София
Никой не ми отговори къде ежедневно общува с тия принцове и принцеси... Rolling Eyes

# 310
  • София
Никой не ми отговори къде ежедневно общува с тия принцове и принцеси... Rolling Eyes
Само тук, Съншайн Simple Smile Постоянно се натъквам на някакви кралски уонаби-та, които си и вярват, че са принцеси. В реала иначе съм заобиколена от нормални хора.

# 311
Аз познавам няколко приинцеси в реала, които смятат, че са заобиколени от простосмъртни и чакат принца на бял кон.

# 312
Само с бившия ми мъж съм правила първа крачка, и то по случайност, защото изобщо не бях го забелязала, камо ли харесала в началото. Моя приятелка си хареса неговия приятел и ми вика: "Ще ходим голяма част от фирмата в командировка, тия две момчета имат кола, аз съм си харесала единия, а и не ми се дундурка с влак. Уговори го да ни закарат с колата." И аз - добре, няма проблеми. Отивам при непознатия за мен тогава мъж и му казвам: "Здрасти, разбрах, че ще ходите до Пловдив с кола" и той "Да". Казвам: "Хубаво, и ние с моята приятелка мислим да сме с кола". Човекът пита каква кола и аз: "Ами вашата, естествено". Той веднага: "Да, да - задължително с нашата кола". Държа да отбележа, че не ми е минавало и през ум за свалка, гледах да помогна на приятелка. Кой знае за каква нахалница съм минала, но де да знам после какво ще е Wink И сега ми е смешно, понеже по принцип никога не се закачам аз с мъжете, а и тогава нямах това предвид.

# 313
В младежките луди години с една приятелка се съзтезавахме по дискотеките коя първа ще забие определен младеж.
Набелязвахме си някой симпатяга и почвахме да му мятаме бълтъци и тн..)
Винаги имахме успеваемост..)

# 314
В младежките луди години с една приятелка се съзтезавахме по дискотеките коя първа ще забие определен младеж.
Набелязвахме си някой симпатяга и почвахме да му мятаме бълтъци и тн..)
Винаги имахме успеваемост..)
Предвид, че младежите ходят по дискотеки с основна цел "забиване на мадама", учудващо защо смяташ това за УАУ успех!   Smiley
В моята далеееечна младост беше достатъчно доста по-малко усилие...а аз дори не съм "първа красавица".
Би трябвало една готина, симпатична секси мацка да няма никакъв проблем да "възпламени" поне половината мъже в дискотеката....

Общи условия

Активация на акаунт