Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 325
  • 496
  •   1
Отговори
# 390
А, някои им е кеф. Хващат я накрая и после... тръгват друга да гонят, нали им е в природата.
Абе с резерви съм към тях, стана ясно.

И аз съм с огромни резерви към такива "ловци". Замазват ти очите, счупват ти телефон и социални мрежи от търсене, "борят се" - както се изтъкна тук - направо не принцове, ами самите престолонаследници. И след два месеца погва друга, защото той нали е "ловец", какво да прави. И язък, че си била принцеса, че той те е преследвал, че нали - не си си мръднала малкото пръстче, от което трябва уж да ти е много приятно.
Много странна представа за баровете виждам. Все едно са някакви долни бордеи, в които хора се ч*кат по ъглите. Хубавите барове са еквивалента на нюйорксите спийкизис или британските пъбове - отиваш с приятна компания, пийваш, социализираш се. Що за стигма - баровете са някакво пропаднало място, където всички са само за секс. Ок, някои имат хобита, покрай тях се запознават с противоположния пол или с който пол го влече. Няма лошо.
За мен най-страшното за една жена е да се вкарва в клишета, в разбирания отпреди 40 години и в някакви собствени филми. "Ако така, то значи - това", "Ако иначе, то значи - инак" и няма мърдане от тия клишета. Това е пагубно, ама пагубно. Защото един по-затворен мъж може с времето да се отпусне и не да те носи на ръце, ами направо да не дава да стъпиш на земята (казвам го от личен опит!), докато един опитен сваляч много по-лесно ще те изтретира като носна кърпичка. После разказвай колко си "недостъпна"...
Много точно казано!

# 391
  • Linz
Мъжът да направи първата крачка няма връзка с това жената да си придава важности и да го играе недостъпна.

# 392
  • Наблизо

Много странна представа за баровете виждам. Все едно са някакви долни бордеи, в които хора се ч*кат по ъглите. Хубавите барове са еквивалента на нюйорксите спийкизис или британските пъбове - отиваш с приятна компания, пийваш, социализираш се. Що за стигма - баровете са някакво пропаднало място, където всички са само за секс. Ок, някои имат хобита, покрай тях се запознават с противоположния пол или с който пол го влече. Няма лошо.

Аз имам повече предвид дискотеки и да точно ч**ане по ъглите си е,натискане и наркотици плюс гадна музика.
На барове и аз ходя,но никога не съм се слагала на непознати мъже.

# 393
Ежко го влече многоженството, добрата новина е, че три жени изглежда са му достатъчни Wink
Без връзка с темата - оценявам високо стилния аватара на basila.
Да ѝ е сладка закуската.

# 394
Lyam не е чувал, че три в едно е неочаквано добра комбинация?

# 395
Мисля, няма нужда да уточнявам, че и двамата мъже се правят на ловци с други, "бедни" жени.
Възможно е. Бедността и красотата също не пазят от кръшкане, де. Мисълта ми беше, че винаги ще си има един сорт хора (и двата пола), за които правилата ще са други. И после, колкото повече за губене, толкова по-сложно.

От половите отношения в един нормален свят печелят и двамата най-малкото удоволствие. Не виждам причина свободни хора да си придават излишна "тежест" с игрички. Ако една жена иска само физически контакт, не е нито срамно, нито страшно. Не е задължително да иска да се омъжва и да ражда деца. Иначе да, едва ли някой не е чувал за прочутите операции на девствената ципа, след които всички стават непорочни. Не е никак нужно; интересните неща в дългосрочен план са в главата, а не в гащите.

# 396
  • София
Опитвам си да си сверя часовника...
Според вас в днешно време... на коя среща е нормално да направиш крачката - от просто прекарващи заедно времето си > към интимност?
-За целувка/и (т.е. да покажеш, че я желаеш)

-секс  

Има ли вариации при различната възраст на жената?
Говорим за 30+

Опасявам се от пасивност.

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 23:04 от Starrydream

# 397
  • там, където ми харесва
Ако е само целувка за мен на първата среща още. А ако е секс според мен зависи много от двамата , това дали съм подготвена за това , зависи и от мъжа.Ако сте излязли и чувстваш , че вечерта може да завърши в леглото, аз лично започвам да мисля дали да се случи или не.Зависи от ситуацията.

# 398
Според вас в днешно време... на коя среща е нормално да направиш крачката - от просто прекарващи заедно времето си > към интимност?
-За целувка/и (т.е. да показваш че я желаеш)

-секс  

Говорим за 30+

Всичко би трябвало да се случва взаимно с времето си, не със срокове - след седмици, месеци...

# 399
  • София
Ако е само целувка за мен на първата среща още.
Скрит текст:
А ако е секс според мен зависи много от двамата , това дали съм подготвена за това , зависи и от мъжа.Ако сте излязли и чувстваш , че вечерта може да завърши в леглото, аз лично започвам да мисля дали да се случи или не.Зависи от ситуацията.
Hm, винаги съм си мислил че това може да отблъсне една жена... да помисли че съм на зор и т.н.

# 400
Ами затова за всеки случай на втора-трета среща, тъкмо ще я заинтригуваш след първата.

# 401
Целувка в края на срещата, която да "заяви" интереса и удоволствието от хубавата среща, още първия път. Така мислех на 17-20, така мисля и сега. Със секса нещата са индивидуални... При експлозивна химия между двамата е възможен и на първа среща... Опита ми сочи обаче, че такива връзки и доста бързо "прегарят"...

# 402
-За целувка/и (т.е. да покажеш, че я желаеш)

-секс  

Говорим за 30+

За целувка - първа среща, иначе за какво излизате? Тя може и с приятелка да си приказва. Ако те отблъсне, има голям шанс да си губиш времето с нея. За секс може би след втората, задължително на ново място, създай романтична обстановка, предразположи я.

# 403
  • София

За целувка - първа среща, иначе за какво излизате? Тя може и с приятелка да си приказва. Ако те отблъсне, има голям шанс да си губиш времето с нея. За секс може би след втората, задължително на ново място, създай романтична обстановка, предразположи я.

Ти комай си от ония, дето ги е страх да не се минат, ако няма келепир, поне малък!? Mr. Green
Ако кажеш и че ще платиш сметката, ама ако не ти бутне целувка, ще си поискаш половината, няма да се учудя......

# 404
Сериозната среща не е просто приятно  хабене на време, а взаимно опознаване и напасване без други да ви пречат.
Ако целувката предполага не просто наличието на страст, но и доверие и комфорт в компанията на другия, то надали отношенията могат да достигнат това ниво още при първата среща.

Общи условия

Активация на акаунт