АГ Селена-19

• 46 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!
  Знаете ли колко струват изследвания за хепатит, васерман и т.н. тъй като заради разлика от 3 дни, искат да ми правят нови в деня на постъпването.
Здравейте, а какъв е валидния им срок според Селена? Знам, че за инвитро важат три месеца и за раждане ли е такъв срока, защото моята аг по жк ми каза, че са валидни 6 месеца.

Да, 6 месеца са валидни, но и 1 ден да имало разлика - било проблем.

# 496
Здравейте!
  Знаете ли колко струват изследвания за хепатит, васерман и т.н. тъй като заради разлика от 3 дни, искат да ми правят нови в деня на постъпването.
Здравейте, мисля, че изследванията са включени в цената. Ако не се лъжа и мойте бяха изтекли, но не съм плащала нищо допълнително/ освен ортопед за бебчо, но това е по- желание/

# 497
За съжаление не са включени в цената. Плащат се допълнително. При вас са ги пропуснали явно.

# 498
  • Пловдив
Да пропуснат да вземат пари? Не вярвам!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 499
На мен ми пуснаха само за спин и доплатих 20 лв, но това беше 2016 при първото ми раждане.

# 500
Моите бяха направени в Щерев, където се следях, не ги признаха, заради липса на печат и казаха, че си влизали в цената на раждането. После като плащах, имах начислени допълнително пари, които така и не разбрах за какво са, може би за изследванията, няма за какво друго

# 501
Здравейте! Бременна съм 15 г. с..Консултациите ми ги води д-р Даниел Ставрев по ЗК. Когато бях при него за първия ми преглед по ЗК ми каза, че имам право на 3 безпларни прегледа и после започвам да си плащам за преглед. Интересувам се каква му е таксата за преглед и защо имам само 3 безплатни прегледа?

# 502
  • Пловдив
Ако е това за което си мисля, три са защото ЗК поема само 3 прегледа с видеозон на бременност.

# 503
  • Пловдив
Стига де! Защо пък на него да му плащаш. Можеш да плащаш на когото решиш извън ЗК.....

# 504
  • Пловдив
40 лв е прегледа при д-р Даниел Ставрев. Както Мариелката е казала сигурно става дума за 3-те прегледа с видеозон. Защо не попитахте директно него как се процедира? По принцип по каса в Селена май следят само 2ма. Иначе се предлагат пакети за следене на бременност - цяла бременност,втори и трети триместър и само трети.
Най-добре говорете с д-р Д.Ставрев и преценете.

# 505
Здравейте! Предстои ми (живот и здраве през януари) раждане в Селена. Любопитна съм как стои въпорсът с прегледа от анестезиолог - избирам ли го или ме преглежда който се падне на работа, колко струва този преглед, в какво точно се състои?
Безкрайно ще съм благодарна, ако някой с опит намери време да ми отговори!

# 506
Здравейте и на мен ми предстои секцио януари и се вълнувам основно от анестезията. Как стои въпросът с избор на анестезиолог, бих ли могла да избера някой конкретно? Тези, които скоро сте родили секцио със спинална упойка , кой лекар ви я постави и какво ви е мнението за този тип упойка? Имахте ли странични ефекти? Първото си дете родих с пълна упойка преди 10 год в Торакс и сега съм в дилема за вида на анестезията. С пълната тогава нямах никакъв проблем

# 507
Здравейте!
  Всеки ден от 11:30 до 12:30 им е приемното време, дават ти да попълниш въпросник (с да или не), дали имате предишни операции, алергии към храна или лекарства и т.н. чака се пред кабинета за ред, няма часове, влизаш и ти обясняват за упойката.
   Работят със спинална за секцио, за пълна дума не е ставало. Бият я в кръста, обездвижен си от корема до краката, отминава различно при всеки ( в рамките на часове).
  Казват ти, че има опция, след като извадят бебето, почват да шият и т.н. ако не можеш да издържиш и чисто емоционално, могат да те приспят с нещо за малко ( не е пълна упойка или нещо подобно ). Аз не съм го приложила, но някои го правят.

Анестизиологът на моята операция беше Георгиев, мисля, че се казва. Беше много мил и внимателен, постоянно ме питаше как съм и т.н.

# 508
Keity91 - благодаря!

# 509
40 лв е прегледа при д-р Даниел Ставрев. Както Мариелката е казала сигурно става дума за 3-те прегледа с видеозон. Защо не попитахте директно него как се процедира? По принцип по каса в Селена май следят само 2ма. Иначе се предлагат пакети за следене на бременност - цяла бременност,втори и трети триместър и само трети.
Най-добре говорете с д-р Д.Ставрев и преценете.

Дори не знаех, че има такива пакети за следене на бременност. Благодаря за отговора. При следващия ми преглед ще попитам за тези пакети. Blush

Общи условия

Активация на акаунт