АГ Селена-19

• 46 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Привет! Следя темата с интерес, защото живот и здраве януари ни предстои да посрещнем една принцеса 💜
Включвам се по темата с ваксините- синът ми се роди с недоразвитии дробчета /в друга болница/ и се наложи да полежи в кувиоз и съответно бе на няколко вида антибиотик и сърфактант. Всички ваксини му бяха отложени до пълното му възстановяване, тъй че не мисля, че са му били ваксина досега на бебчето, щом е на АБ. Бързо оздравяване 🍀

# 526
На една от лекцийте обясниха, че може да се откаже ваксина, трябва да е предварително и документа да е нотариално заверен, защото после се отчитат пред РЗИ.

# 527
И аз се записвам в темата. Предстои ми раждане февруари. Второ. Първият път родих в Св. Георги на Пещерско.
 Моята докторка няма общо със Селена. Чудя се към кой да се насоча за доктор там. Изчетох темата няколко пъти. Моля някоя мама наскоро родила и доволна за препоръки. Blush

# 528
Момичета, а раждали нормално при Илия или Георги Амалиеви, моля споделете мнения!

# 529
Здравейте, моля препоръчайте ми лекар за Фетална морфология в 12 седмица, интересува ме също и цената каква е горе долу?

# 530
Здравейте, моля препоръчайте ми лекар за Фетална морфология в 12 седмица, интересува ме също и цената каква е горе долу?

д-р Троянчев, 80 лв. и записва диск.

# 531
Момичета, има ли сред вас пациентки на д-р Светлана Петрова. Искам да попитам нещо на лични.

# 532
Момичета, има ли сред вас пациентки на д-р Светлана Петрова. Искам да попитам нещо на лични.
Аз се следях при нея по ЗК,ако мога да помогна.

# 533
  • Пловдив
Аз съм нейна пациентка. Раждах при нея през 2015, но и до ден днешен я посещавам за прегледи.

# 534
Здравейте,
При раждане секцио, майката в пълна упойка ли е или само със спинална?

# 535
Здравейте,
При раждане секцио, майката в пълна упойка ли е или само със спинална?
Бях със спинална,раждах януари месец.

# 536
Раждах преди 2 седмици и бях със спинална, като цяло на консултацията с анестезиолога казаха, че работят с нея и я препоръчват за по-бързо възстановяване. Естествено има и случай, в които се налага използването на пълна.

# 537
Здравейте! Имам два въпроса:

1)  Някой успял ли е да възстанови част от разходите си по раждането в Селена с Булстрад?

2) Колко струва самостоятелната “вип” стая и какви предимства всъщност предлага?

# 538
Здравейте! ФМ си я направих при д-Кръшков и да ви кажа съм доволна. Накрая ми даде и диск със снимки и 2 клипчета.

Аз се следях при нея по ЗК,ако мога да помогна.
Имам едно питане. Когато си по ЗК има ли разлика в парите при раждане?
Знам, че нормалното раждане е 1400 лв.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 20:59 от bubanka

# 539
Здравейте! Имам два въпроса:

1)  Някой успял ли е да възстанови част от разходите си по раждането в Селена с Булстрад?

2) Колко струва самостоятелната “вип” стая и какви предимства всъщност предлага?

На мен сега ми предстои. Питах в Булстрад - искат фактура, на която да са изброени всички услуги, както и епикризата.
Имай предвид, че за да ти възстановят сума, трябва да не си приета по спешност, а планирано. Може да им звъннеш за повече информация.
Вип студио е 150лв, вип стая е 200лв на вечер. Моята застраховка в Булстрад покрива 50лв на вечер за стая и прецених, че не ми се доплащат 100лв/вечер и останах в двойна стая.

Общи условия

Активация на акаунт