WIZZ AIR - 34

• 47 784
  • 799
  •   2
Отговори
# 165
При закупени вече самолетни билети, колко най-малко дни преди полет от Уиз може да го променят?
Чудя се дали да купувам билети за мач за Барса. Ако сменят полета, както веднъж се случи, ще ми изгорят билетите за мач.

# 166
Моля за мнения - за първо пътуване със самолет при избор на места - в началото или в края на самолета ?

# 167
При закупени вече самолетни билети, колко най-малко дни преди полет от Уиз може да го променят?
Чудя се дали да купувам билети за мач за Барса. Ако сменят полета, както веднъж се случи, ще ми изгорят билетите за мач.

Абсолютно по всяко време могат да го променят. Ако е по-малко от 14 дни преди полета дължат неустойки (освен, че ви връщат парите).
По принцип правят промени два пъти годишно като гласят разписанието за сезона, но може да се случи по всяко време. Ако направят промени, може да си смените полетите с други, не е задължително да се откажете.

# 168
Моля за мнения - за първо пътуване със самолет при избор на места - в началото или в края на самолета ?

Това си зависи изцяло от вас къде се чувствате по- удобно. Емоцията където и да седите е еднаква Grinning Аз лично предпочитам да съм в най- крайните редове, там на завряното ми е някак по- комфортно.

# 169
 Места по край крилата , е най- добре като
За първи път.

# 170
  • София
До крилата няма добра видимост навън през прозореца. Предните места обикновено са по-скъпи от задните.

# 171
Здравейте! Пътуваме 3-ма, като един от нас желае да добави Priority само за полета на връщане. Възможно ли е това и ако "да" как да видя каква е цената, за да може все пак човека да си прецени... Пробвах, но не се справям-дава ми че ще се добави Priority по подразбиране към полета ми на връщане, но цена не виждам. Притеснявам се да не добава нещо и после да не мога да го махна, ако човека се откаже като види цената.

# 172
  • Стара Загора
Здравейте, моля спешно за информация, ако някой има представа!
От много внимание да не сбъркам и 100 проверки на данните, накрая изтеглям бордната си карта и гледам вместо ЛК пише паспорт. Номер, другите данни са наред. Та дали ще ми създаде проблем това?  ooooh! Нужно ли е да се обаждам за корекция?

# 173
  • с/у ОколоМръсТното
Размерът на багажа Приорити включва ли и колелцата ?

Затова си вземете сакче.

# 174
Здравейте, моля спешно за информация, ако някой има представа!
От много внимание да не сбъркам и 100 проверки на данните, накрая изтеглям бордната си карта и гледам вместо ЛК пише паспорт. Номер, другите данни са наред. Та дали ще ми създаде проблем това?  ooooh! Нужно ли е да се обаждам за корекция?

Не е проблем!

# 175
  • София
Здравейте, някой знае ли как да разбера дали ще ми преведат точки от нощувките в Букинг?

Нощувките минаха, но нямам мейл нито от Букинг, нито от Уиз, че ще получа точки. И в Букинг вече не ми изписва за тази резервация, че съм имала точки. Реално като доказателство имам единствено мейлът при резервиране...

# 176
  • София (Възраждане)
Не пращат имейли никакви, че можеш да ги очакваш! Уиз кредитите се виждат само, ако в бугинг влезеш през сайта на уизз и си разгледаш предстоящите резервации на профила. За миналите резервации кредитите не се виждат вече. Кога е реализирана резервацията? Връщането - чак до 15-то число на следващия месец го чакаме! А ще разбереш че са ти ги върнали, когато уиз ти изпрати имейл и после ги видиш в уизз акаунта.

# 177
  • София
Благодаря! Преди седмица мина резервацията, очаквах мейл като за наградите от самите Букинг. Значи просто чакам. Simple Smile

# 178
  • София (Възраждане)
Да, към 15-ти май и през Уизз.

# 179
Здравейте ,до сега не сме пътували с wizz air .Ще пътуваме с приятели и ММ и дъщерята.Дъщерята е на 17г и до смяната на личната и карта на 15 октомври остават 5 месеца.Тогава ще навърши 18г. Има паспорт но билета е резервиран с номера на личната и карта.Ще пътуваме на 9.05 и се чудя дали няма да имаме проблем?

Общи условия

Активация на акаунт