Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 779
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Фолиевата киселина е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
Аз я пия от септември месец. Недостигът на фолат в организма може да предизвика увреждане на невралната тръба на бъдещето бебе.
ФК по никакъв начин няма да ти навреди, т.к. излишното количество се изхвърля от организма и не се натрупва.

# 151
# 152
Аз правих опити от 5 години и съответно съм я пила в продължение на 5 години до ден днешен, така че не се притеснявай за това....но за препоръчване наистина метилираната форма, защото при доста момичета не се усвоява, както се оказа и при мен ...

# 153
Да стана ми ясно. Благодаря Ви!

# 154
Здравейте, момичета днес по принцип трябва да ми дойде лелката преди малко си направих тест за бременност и се появи така мечтаната втора макар и бледа втора черта май чудото стана 🤗

# 155
За първи път правя тестове за овулация, като цикълът ми е 30 дни(понякога и 32). Овулация уж съм усещала към 18тия ден, но от скоро нищо не усещам 😁
Снощи ЦС беше характерна за фертилните дни и сега започвам да се обърквам, защото още нямам плюсче, а ми е 16ден. Как така ЦС е перфектна, а плюс още няма. Нали след плюса овулацията настъпва до 48 часа. Дотогава ЦС ще се сгъсти (както в повечето случаи). Много объркано стана, извинявам се. Ето ми тестовете до днес.
Скрит текст:

# 156
Здравейте, според вас положителен ли е, нередовен цикъл /30-38 дни/. Днес е 21-ви ден от МЦ имам леко воднисто течение. Благодаря.  Струва ми се, че му трябва още една идея, за да е "+"

ето още една снимка

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 07:45 от AnMary

# 157
Здравейте, според вас положителен ли е, нередовен цикъл /30-38 дни/. Днес е 21-ви ден от МЦ имам леко воднисто течение. Благодаря.  Струва ми се, че му трябва още една идея, за да е "+"
ето още една снимка
Все още не е положителен според мен Simple Smile

# 158
При мен ЦС се наблюдаваше около 3 дни преди датата на положителния тест за ову, така че според мен е знак, че придстои..продължавай с тестовете и започнете секса още от деня на + теста..

# 159

Момичета мисля че този от 13ти ден (вчера ) беше положителен.Какво мислите?

# 160
  • София
На 13 ден е положителен, да. Simple Smile

# 161
Ид17, утре най-вероятно ще е +! Успех!
Ноталис, вчера е бил твоя тест! Дано сте хванали яйчицето!
Последния лекар, при който ходих ми каза, че не било задължително преди това да пия ФК. Човек с доста стаж е и му се доверявам. Не я забрани (така да го кажа), но ми каза, че няма особено голям смисъл преди забременяване. Аз я пих доста месеци, така и не успях освен една БХ, но в момента съм се пуснала по течението, с изключение на тестовете за О. И тъй като това е точно такава тема искам да попитам някой има ли инфо кога в повечето случай е спукването на фоликула или е строго индивидуално?

# 162
Благодаря ви много за отговорите. 
Поработихме снощи и тази вечер също ще си обърнем внимание и след това идва чакането  .. хаха

А относно ФК аз имах една бременност преди година и когато отидох  на лекар ми изписаха да пия по 2 на ден .А когато няма бременност се пие по 1 на ден.
Аз сега ги пия втори месец вече .

# 163
BornToBeHappy, аз имам поне 4 дена воднисто течение преди първия положителен тест. А и съм чела, че наистина течението се появява 3-4 дена преди овулацията. Всеки момент тестът ти ще е положителен, бъди сигурна. Знай, че сега са ти много фертилни дни щом имаш воднистото течение. Действайте през ден, а след положителния тест всеки ден в продължение на 3 дни, ако спермограмата е добра. Успех!!

# 164
Здравей, не знам дали е тук е мястото да пиша, но съм с 3-ти ден закъснение на цъкала. Правих тест за бременност на 1-вия ден от закъснението и е отрицателен.   По принцип съм с дълъг цикъл 30 - 35 дни. Този месец О трябваше да ми е околко 27. Последния Ц от 10 до 15.04. Покрай тестовете за бременност си взех тестове за О за следващия месец и вчера направих един, който отчете 2 черти. Нормално ли толкова време след О още да очита теста. Само да кажа че не съм засичала О с тест миналия път.

Общи условия

Активация на акаунт