Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 846
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Какво е мнението и опита ви с тестовете Clear Ovu ? Няколко дни подред ми показва сравнително наситена втора черта, не като контролната. Днес направих Лейди тест за овулация и чертата е сравнително по-бледа.

# 181
mar1ah, продължавай да ги правиш, докато не стане по-наситена от контролната.

# 182
Здравейте. По мои сметки овулацията ми трябва да е до 2-3 дена. Правя тестове, ето този от днес:
Какво мислите, положителвн ли е или още малко й трябва на чертичката?

# 183
На мен ми се вижда положителен, аз бих започнала от днес секса.... Simple Smile

# 184
Какво мислите?

# 185
Още е отрицателен. Утре, може би, ще се изравни.

# 186
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, при задържан фоликул теста за овулация положителен ли ще е? И още нещо, на 13 ден от МЦ, има ли смисъл да започвам да меря БТ, дали ще е коректна графиката или пак няма да се разбере дали е настъпила овулация? За 28-29 дневен цикъл.

# 187
Момичета 1 глупав въпрос. Обърках се малко коя е контролната и коя тестовата. Този тест положителен ли е?

# 188
Абсолютно!!! Вади очите 😁 Успех!

# 189
Какво мислите?

# 190
Действайте 🍀🤗

# 191
Здравейте момичета Simple Smile Този месец ще започвам,да правя тестове за овулация.Понеже нямам опит,а виждам че е хубаво,да се правят следобяд,но аз нямам възможност,могат ли вечерта да се правят или сутринта?В аптеката имаше само тестове twip...някоя от вас използвала ли ги е?Предполагам,че тестовете за овулация са с еднаква чувствителност.

# 192
Аз съм ги правила вечер след работа, между 17 и 18ч, но така и не видях положителен. След като започнах да ги правя между 15 и 16ч, започнах да виждам положителни, но се оказа, че при мен няма много смисъл от тези тестове, защото ми излизат положителни след като вече О е минала... та най-сигурният метод за мен си остава фоликуметрията. Simple Smile

# 193
По-добре вечер тестовете за ову....
На УЗ е най-добре разбира се, но ако имаш нормален доктор....
В месеца, в който забременях 2 дни преди овулация АГ ми каза да отпиша този месец, че нямало доминантен фоликул, добре че не му се вързах и продължих да си правя тестовете и си имах положителен и овулация, и сега сме в очакване на бебе, живот и здраве....
Така че има файда и от тестовете !

# 194
Най- важно при тестовете е да спазиш изискванията и да не пиеш вода 2-3 часа преди теста, както и да не ходиш до тоалетна 2-3 часа преди него. Аз в началото не го спзвах и чертата все беше по-бледа от контролната...

Общи условия

Активация на акаунт