Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Blush Благодаря ти за бързия отговор :*

# 466
Blush Благодаря ти за бързия отговор :*

Моля :*
Не го мисли много .  Успех Heart

# 467
Момичета, знам, че не е много по темата, ама нали съм редовна тук, че да питам. Този месец си хванах овулацията и усилено правихме опити, ама моя мъж онзи ден май нещо ме протри и от вчера съм с гъбички. Страх ме е да предприема каквото и да е в случай нали, че се е случило чудото. Мажа се само отвън с Каненстен. Дали някоя от вас по време на опити й се е случвало и какво е предприела. Не искам да ми пречи на бебеправенето или ако има нещо то на развитието му. Не ми се звъни на доктора тъй като той не ми дава да правя изобщо опити тоя месец, ама аз не си го слушам 😀

# 468
Момичета, знам, че не е много по темата, ама нали съм редовна тук, че да питам. Този месец си хванах овулацията и усилено правихме опити, ама моя мъж онзи ден май нещо ме протри и от вчера съм с гъбички. Страх ме е да предприема каквото и да е в случай нали, че се е случило чудото. Мажа се само отвън с Каненстен. Дали някоя от вас по време на опити й се е случвало и какво е предприела. Не искам да ми пречи на бебеправенето или ако има нещо то на развитието му. Не ми се звъни на доктора тъй като той не ми дава да правя изобщо опити тоя месец, ама аз не си го слушам 😀
Абе гъбички от протриване не съм чувала да се хващат. За протриването- въздържание няколко дена и другия път (ако не се е случило) можете да използвате лубрикант подпомагащ зачеването.
За гъбички хванати от протриване не мога да помогна

# 469

Здравейте, прекрасни дами Simple Smile

Може ли да помоля за малко помощ.
Според вас положителен ли е?

Вижда ми се, че тест лентата е по-ярка от контролната.

Благодаря предварително!

# 470
Даа, положителен е. Simple Smile Успех.

# 471
Даа, положителен е. Simple Smile Успех.

Юхууууу 😍

# 472
.   
Здравейте момичета, последното  е днес 13 ден от началото на цикъл с дължина 7 дни.
Менструацията ми е 26-27 дни.
Какво мислите за последния тест положителен  ли е?

# 473
Здравейте. Възможно ли е в деня на овулацията тестът вече да не е положителен? 2 дни преди овулациятаимаше 2 еднакви черти, а на деня преди овулацията тестовета черта беше по-тъмна от контролната. Всички други симптоми ми подсказват, че овулацията се е случила тогава. Благодаря ! Simple Smile

# 474
Здравейте момичета,искам да ви попитам дали този тест е положителен?Правя тестове вече трети месец и досега такива черти като днешните имах на 13 ти и 14 ти ден....🤔 това означава ли,че този месец ще настъпи по рано?

# 475
Здравейте момичета,искам да ви попитам дали този тест е положителен?Правя тестове вече трети месец и досега такива черти като днешните имах на 13 ти и 14 ти ден....🤔 това означава ли,че този месец ще настъпи по рано?

Няма снимка и не знаем кой ден ти е днес.

# 476

извинянам се ☺

# 477
Нищо чудно утре да е още по-наситена.
Работете си вие и успех. След 2 седмици с друг тест.

# 478
В събота вечерта много ме боля ниско долу корема - усещането сякаш си бях седнала на яйчниците Simple Smile Направих си тест за Овулация и показа две еднакво бледи чертички. По изчисления Овуто ми се пада да е днес (вторник). Дали е било по-рано? Как мога да разбера дали съм имала изобщо овулация? В кой ден трябва  да отида на ехограф?

# 479
Според тестовете, овулацията предстои.
За да разбереш дали е имало О, отиди на ехограф след 2-3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт