Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 989
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Момичета моля за малко помощ. Цикъла ми е редовен на 28 дни. Миналият месец нещо не успях да хвана О. и този реших дс започна с тестовете от по- рано и днес на 9ти ден теста ми се струва положителен,а очаквах О. към 15тия ден чак... Според вас сега ли ще е? Имам и лек спад в БТ. Много странно не знам дали може да е от времето нещо. Ще се радвам на мнения дали е положителен. Благодаря.

# 316
Kaylinnn според мен е положителен Simple Smile действате Stuck Out Tongue Winking Eye

# 317
Здравейте момичета! От година правим опити и все не се получава. Този месец бях при репродуктивен специалист, който ми каза да правя тестове през всички чисти дни. Има ли някакъв смисъл в това? До колкото знам тестовете за О се правят от - до -. Това е тестът който смятам за положителен:
А този е от следващия ден:
Как мислите да продължавам ли с тестовете до края на цикъла?
 И един съвет , който докторът ми даде , а до сега не съм срещала във форума, въпреки ,че съм изчела почти всичко. Задължително трябва да се прави секс между 5 и 7 дни преди О , за да има достатъчно годни сперматозоиди!

# 318
Lady , спазваш ли правилото за непиенето на вода и непишкането преди да направиш теста ? В колко часа го направи първия тест ?

# 319
ladi25 и двата теста не са положителни, втория даже ми се вижда невалиден. Има логика да се направят през целия период. Четейки из форума съм попадала на не един случай с два положителни по различно време на месеца. Колкото до секса не напразно искат 3 до 5 дни въздържание преди направата на спермограма защото след петия ден показателите спадат. Спазвай инструкциите на тестовете. Важно е за точния резултат.

# 320
Много точно казано fillme , аз в началото не спазвах инструкциите и все едни бледи чертички ми излизаха . Аз тези owie не ги харесвам , за мен clear са по-хубави

# 321
Аз пък да кажа, че първият тест си е положителен отвсякъде. Тестовата е доста по-наситена от контролната.

# 322
Аз пък да кажа, че първият тест си е положителен отвсякъде. Тестовата е доста по-наситена от контролната.

Ама че съм загубена, гледала съм го наопаки! Права си.

Последна редакция: вт, 16 юли 2019, 12:30 от fillme

# 323
ladi25 и двата теста не са положителни, втория даже ми се вижда невалиден. Има логика да се направят през целия период. Четейки из форума съм попадала на не един случай с два положителни по различно време на месеца. Колкото до секса не напразно искат 3 до 5 дни въздържание преди направата на спермограма защото след петия ден показателите спадат. Спазвай инструкциите на тестовете. Важно е за точния резултат.
Всички инструкции са спазени. Тестовете са правени в 12 ч след 4 ч. Не пишкаме. А това за въздържанието го казах като съвет, който не бях срещала тук до момента. Иначе ми е ясно защо ни е даден.

# 324
Lady, другия път ги прави след 14:00, но и сега си имаш плюсче. Дано да ти е последният месец тестване и се похвалиш със същият наситен тест, ама за бременност. Успех.

# 325
Lady, другия път ги прави след 14:00, но и сега си имаш плюсче. Дано да ти е последният месец тестване и се похвалиш със същият наситен тест, ама за бременност. Успех.
Много благодаря и силно се надявам.

# 326

Последния е от преди малко, смятам го за положителен, вие как мислите?

# 327

Положителен е.
А колко ти е дълъг цикълът? Че и аз имам положителни тестове след 17тия ден, с цикъл 30-34 дни.

# 328

Положителен е.
А колко ти е дълъг цикълът? Че и аз имам положителни тестове след 17тия ден, с цикъл 30-34 дни.

Цикълът ми е 35-36 дни и като цяло овулацията ми е около 21-22-23 ден, т. е.  си смятам лутеалната фаза за нормална около 14 дни.

# 329
Здравейте
За първи месец правя тестове за овулация, по принцип съм с ПКЯ и цикълът ми е между 38-42 дни. Последната ми менструация беше на 19.06, тестовете започнах на 9.07. Според вас насищат ли се тестовете, има ли положителен и възможно ши е при ПКЯ да не показват достоверно тестовете? От около 1 седмица започнах да имам по-обилна ЦС и на моменти усещам някакви придърпвания, като днеска те се засилиха.
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт