Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Според тестовете, овулацията предстои.
За да разбереш дали е имало О, отиди на ехограф след 2-3 дни.

Благодаря Simple Smile

# 481
Здравейте, момичета! Дали е положителен според вас, на 12 ден от цикъла е.

# 482
Скрит текст:
Една идея му трябва още.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 11:08 от AnMary

# 483
Скрит текст:
Една идея му трябва още.
Може би утре ще настъпи овулацията.

# 484
Скрит текст:
Една идея му трябва още.
По-скоро в близките 2-3 дена. По-добре започвайте да действате

# 485
Скрит текст:
Една идея му трябва още.
По-скоро в близките 2-3 дена. По-добре започвайте да действате
Много ви благодаря Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 11:09 от AnMary

# 486
Здравейте и аз редовно всеки месец правя тест за овулация, но последно на 14-ти август бях на генеколог и лекарката ми каза, че този месец нямам яйцеклетка. Въпреки това направих тест за овулация в плодородния период от месеца и теста отчете на 17-тия ден от цикъла положителен резултат. Останах доста разочарована от това, тъй като това означава, че дори и когато няма яйцеклетка, тестът отчита овулация Sad

# 487
С поред мен и днес е положителен тест,явно ще действаме и тази вечер с ММ ☺...Вие как мислите момичетаhttps://

# 488
Тестовете отчитат пика на LH, което е малко преди да се спука фоликулът. А дали той ще се спука, дали ще отдели годна яйцеклетка, никой не може да каже.
Мисля, че в упътването на тестовете доста ясно и разбираемо е написано.
В началото на тази тема също има полезна информация.
П.П. Нелита, мисля че да. Работете днес, утре и вдругиден за по-сигурно 😊

# 489
Здравейте, момичета

Имам въпрос, възможно ли е ако е минала овулацията да има бледа втора черта или тепърва ще настъпва О. и да продължа да ги правя? Цикълът ми е много нередовен и като цяло дълъг около 32-35 дни. Този месец окъснях и направих първия тест на 22-ри ден и е бледа черта (знам, че е отрицателен). Възможно ли е да е минала овулацията и въпреки това да се показва тестовата линия?

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 16:03 от Salsera

# 490
Здравейте, момичета

Имам въпрос, възможно ли е ако е минала овулацията да има бледа втора черта или тепърва ще настъпва О. и да продължа да ги правя? Цикълът ми е много нередовен и като цяло дълъг около 32-35 дни. Този месец окъснях и направих първия тест на 22-ри ден и е бледа черта (знам, че е отрицателен). Възможно ли е да е минала овулацията и въпреки това да се показва тестовата линия?

Да

# 491
Здравейте, мили хора! Искам да Ви попитам нещо. Правих тестове за овулация и на 24.08. беше положителен, хванах пика на ЛХ на 25.08, но чак днес забелязах белтъкоподобният ЦС и сега не знам на кое да вярвам. :/ Какво ще кажете? :/

# 492
Момичета, знам, че не е много по темата, ама нали съм редовна тук, че да питам. Този месец си хванах овулацията и усилено правихме опити, ама моя мъж онзи ден май нещо ме протри и от вчера съм с гъбички. Страх ме е да предприема каквото и да е в случай нали, че се е случило чудото. Мажа се само отвън с Каненстен. Дали някоя от вас по време на опити й се е случвало и какво е предприела. Не искам да ми пречи на бебеправенето или ако има нещо то на развитието му. Не ми се звъни на доктора тъй като той не ми дава да правя изобщо опити тоя месец, ама аз не си го слушам 😀
   За гъбичките има свещички, подходящи при бременност, обаче пак си трябва консултация с лекар. Помагат и промивки с хлебна сода също.  Обаче говори с док. да пуснете и една МБ, тъй като е странно да възникват такива проблеми само от претриване. Да не се окаже че има и нещо друго, което да ти създаде проблеми после. И се постарай да слушкаш вече док. Щом ти е забранил бебеправенето, явно има риск от разни усложнения. Сигурна съм че няма да ти хареса ако забременееш точно в този месец, а после да направиш спонтанен аборт само защото не си послушала док. и нещо се е прецакало.
   Стискам палци всичко да е наред  Peace

# 493
Здравейте, мили хора! Искам да Ви попитам нещо. Правих тестове за овулация и на 24.08. беше положителен, хванах пика на ЛХ на 25.08, но чак днес забелязах белтъкоподобният ЦС и сега не знам на кое да вярвам. :/ Какво ще кажете? :/

Същото се случи и при мен този месец. На 17.08 отчете овулация и чак 3 дена след това започна да се увеличава ЦС. Бих казала че просто трябва да работим за бебе и в двата случая усилено Wink

# 494
Момичета според вас дали вече овулацията е минала?Странното днес е че имам странни болки ниско долу,нещо като придъртване  а и БТ днес е 37.1..?🤔

Общи условия

Активация на акаунт