Навремето бях написала една реплика: Хайде да спожим точка на измисления спор София-провинция, точно защото с края на ерата на измислената от някой глупост по кандидатстването за жителство, той вече не трябва да съществува, хората вече се делят по други критерии (чесън се хапва по целия свят, а личната и обществената хигиена изобщо не зависи от къде идваш). Сега пак апелирам за същото.
Ами ще си дам детето на ясла, и още повече би ми харесало ако в яслата ми гарантират че болните деца ги връщат на портала. Защото мога да събера 2 и 2, и знам че веднъж два пъти ще ми се случи да си гледам дете докато е болно, но това ще ми гарантира че по-рядко ще се случва.
Рени, ние имаме куче. Кучето живее в коридор, кухня и тераса от както разбрахме че съм бременна. В спалнята, не се влиза с чехлите, с който ходим в другите стаи за да не внасяме косми. Сутрин ставам и минавам пода на всички стаи първо с метла(от космите ни се счупи прахосмукачката) и след това с парцал. Местя Симона в хола и чистя и спалнята. Е това е: не ми отнема повече от 30 мин. Просто покрай бебето съм станала много организирана. А и преди банята на Симона кучето си комуникира с бебето, тоест близва я по краченцата и я души.
Дано Соня се оправя бързо, а ти се пази да не прихванеш.
Иленка, стискам палци дечицата да се оправят по-бързо и без усложнения.
Пък аз мислех, че всички жени без имен ден празнуват на Цветница
? Аз примерно бруто ми е 300, без данъците остава 237,87, а за май взех 210. Беше ме яд и търсих там как се смята, ама всички казаха, че така се правило и се отказах. Колкото толкова 

Така в яслата, или ако го оставяхме на свекървата, или ако сме навън, се стискаше и само в най-краен случай пишкаше. Сега мога да кажа, че това го израстна! 

Толкова е тъпо, да се дискутира такова нещо и да му отделяме толкова място тук!!!! 

, даже не се буди и за ядене, заспа в 11 ч. и после в 14,30 го събудих да яде- това не се беше случвало, а и през нощта си спа, в 7 ч. му беше първото папкане. Може би вчера се е преуморил от много емоции. Водихме го на първото гости и той като гледа толкова много хора около него и като почна едно гукане и плюмчене
А и в Метро го разходихме с кенгуруто.
В унивеситета имах една колежка,която много често зачекваше тая тема, а живееше милата в една част на С-я, дето я няма на картата, ама нейсе. Между другото, по тая тема ще кажа само 2 неща - че С-я когато е станала столица е била с по-малко от 11 хил. население и обикновено спорове от рода столица-провинция не се подхващат от потомците на тея 11 хил,
То още миналата седмица трябваше да стане, ама дограмаджийте нещо не харесаха, та в събота сформирахме бригада баш-майстори да къртят и рушат и не можах да дойда с вас на протеста, че трябваше да им готвя
Толкова ме е яд, че не можах да ви видя и да въздигнем заедно глас с/у неправдите! 
Да си жива,здрава и много обичана майка и жена 
Черпя ви със закъснение..И ми се скараха,защото бебчо е качил 1300-5700 сме вече 

Голямото дзверо се изака (след 4 дни мъки и зверски болки, Т, заплаха за клизма и посещение при хирург). Сега остава и малкото да се "отпуши" и ще си ударя "д..то" в тавана!