Как отказахте дребчовците да не ядат през нощта?Опитвам ,но нещо не се получава..
Толкова ли е лаком,аз ли не ставам за майка
Ама така ми се накара тая..самно дето не каза да не го държа без храна милия ми...Хм, Иво отказа едното нощно в края на първия месец, но това не го спря да расте (на края на втория месец беше 5750г, 62см). Ние бяхме с две нощни храненета, щото последното е в десет; той отказа първо храненето в един, а другото постепенно го измести до 5 часа (та сега след яденето в десет яде чак в пет). Не съм го отучвала, щото нямам нерви да слушам бебешки рев посред нощ. Може би ако му дадеш шанс, ще се откаже сам до края на третия месец. Пък нашето педи само ни се радва, като вижда колко е пораснал Иво, на вас що ви се карат?
Това ми се струва странно. Не можеш да ограничаваш едно бебе да яде, защото от това ще му пострадат костите и мозъка. 

, но и аз това бих казала. Сега за седмица беше 500гр наддал, очевидно вече има голямо коремче. От друга страна удвояване на кг само за бебетата от 2500 до 4 кг ли важи? Ами като е 5100 роден, естествено да удвои на 10 кг. Само където го гушнах миналата седмица и ми стана лошо! 7 800 как ви се виждат, бебе на 2 месеца?

успех и при вас.

А тя ми се кара - храни го по-малко, тези килограми са за 6-месечно бебе...ми то ще се регулира после, пък ако продължава така - ми да ми е жив и здрав, ще расте и толкова
Но на мен не ми пука. Има на Маг ингланд едни, гледам много ги бутат - широки и леки като цяло, свежи цветове.