Второ дете-голяма разлика

• 12 534
  • 157
  •   1
Отговори
# 120
Да допълня нещо - бешеянуари месец, на мен ми предстои бал, а сестра ми сервира на майка и татко, че е бременна в трети месец и ще се женят с приятеля й.
Аз си спомням колко ядосана бях, естествено млада, глезена и егоистка, как едва ли не те ми провалят всичко с техните сватби, бебета и глупости.....😂
Идиотка от класа съм била, слава богу, че не направих някоя сцена, само тихо се самосъжалявах, ах горката...
Майка ми и да е усетила нещо, не реагира, нито сестра ми. Ама сега като се върна назад ми идва сама да си зашия два шамара за идиотските си мисли.
Когато това детенце беше млад мъж на 17г. сестра ми отново забременя и изпаднаха в едни чуденки какво да правят, балове предстоят, следване, а и за разлика от вас, парите не достигат баш.
Аз ги посъветвах да си я родят, те така направиха и изобщо не съжаляват 😊
Това ти го написах по повод притесненията за голямата ти дъщеря.

# 121
И другия недостатък е вашата възраст, след време ще се отрази на самочувствието на детето като с по-възрастни родители, знам че звучи повърхностно ,но понеже аз съм го преживяла , беше ме срам да кажа на колко години са майка ми и баща ми.

Извинявай, но не може да сравняваш времето отпреди 20-30 години, когато ако на 25 не си се омъжила вече си "стара мома", с днешно време, когато хората масово раждат първо на възраст 30-35 години.
И какво значи да те е срам на колко години са родителите ти? Твърде ретроградно мислене.

# 122
Колко е хубаво човек да няма предразсъдъци и да не се съобразява с този или онзи. Колкото повече деца толкова по- добре. Но не всеки разсъждава като мене. Аз си умирам от кеф като видя моите деца заедно тримата! Имат голяма разлика между баткото и малката - 16 години и половина. С каката 10 и половина. И какво от това ... Щастие е да дадеш живот, независимо на колко си и колко разлика ще имат. bouquet Никога не съм се и замисляла даже как ще се чувства детето ми когато ние станем по- възрастни и то ще се срамува от нас или не. Абсолютни глупости! Една жена трябва да се гордее, че е Майка и ще буди само уважение, независимо от възрастта си! bouquet

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 17:20 от a_tita

# 123
Колко е хубаво човек да няма предразсъдъци и да не се съобразява с този или онзи.
Хубаво е. Но не е лесно, особено за тези, чието самочувствие зависи от (не)одобрителното цъкане на стрина Кица и леля Мица.

# 124
Колко е хубаво човек да няма предразсъдъци и да не се съобразява с този или онзи.
Хубаво е. Но не е лесно, особено за тези, чието самочувствие зависи от (не)одобрителното цъкане на стрина Кица и леля Мица.

Да. А те са навсякъде. Даже и във форума.

# 125
  • ЯМБОЛ
А бебе ще има ли все пак?

# 126
  • София

Тази песен ще я пеете точно докато не роди пак някоя на 62...

# 127
Тази песен ще я пеете точно докато не роди пак някоя на 62...
Е, ти ако не правиш разлика между родила на 32 и родила на 62...Девойката, която се срамуваше от престарялата си майка, писа, че майка ѝ я е родила на 30.

# 128
То и майката трябва да се срамува от дъщеря си.

# 129
  • София
Държа да отбележа, че не съм обърнала внимание на колко е била майката на момичето, което чак толкова го е било срам. А и мнението ми не беше насочено към нея, а към тези, които смело тръгнаха да се афишират като "Аз съм без предразсъдъци", "Хората с предразсъдъци са навсякъде, пфу...", "Хората с предразсъдъци са без самочувствие" и прочее опити някой да се изкара много "над нещата".
Защото именно такива обикновено са първи на амбразурата, когато нещо престъпи границите им на "без предразсъдъци съм".
Затова и дадох пример с 62-годишната родилка от Русе - защото тогава де що имаше живо създание се изреди да коментира, пък много от коментиращите уж много свободомислещи се водеха, много "модерни", а какви неща ръсеха, ум да ти зайде. Затова и казах, че точно на тези, които най се пъчат, им трябва точно подобна новина - за да се чуе кой колко няма предразсъдъци.

# 130
62 годишната майка доскоро я срещах по улиците - не в Русе - с детето. Много добре гледано дете изглежда, хубаво облечено, а тя винаги с червилце и нагласена Simple Smile

# 131
Ох и аз живея в чужбина, но направо ми се доповдига да чета във всеки пост на госпожата “във Франция така било, във Франция - онака, местните пък чуждите, на щерка ми пиклата приятелките еди какво си мислят”. Продължавам да си мисля, че това е измислен профил, иначе не Франция ами направо на някаква тъмна Индия лъха.

# 132
Откровено казано, ако има кой да го поеме това дете в последствие, ако искат не на 62, ами и на 82 да раждат. Всеки човек има право на щастие, макар и малко като време. Но това го мисля сега, като късно родила и пред 40-така. Ако бях на годините и акъла на Кремена щях да се плюнча в захлас колко долни и безмозъчни жени имало леле-мале да ми раждат те, бабичките. Даже пардон, прабабичките.
Невена, еми, настигнали сме я твоята Франция. И тук вече да видиш 20-годишна по площадките си е като да срещнеш Йети.

# 133
И тук вече да видиш 20-годишна по площадките си е като да срещнеш Йети.
А по площадките в Студентски град?

http://www.nsi.bg/bg/content/2965/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%80 … D0%B0%D1%82%D0%B0

# 134
PAV1, май статистика не си учила.

Общи условия

Активация на акаунт