Помощ за работен график

• 3 434
  • 30
  •   1
Отговори
# 30
Три е просто число и не се дели на две!
Но някои тъпи работодатели искат с пръдня боя да правят.

Добре е все пак, преди да оплюем работодателя, да вникнем в проблема. В случая той (проблема) не е в работодателя. Работодателят го е измислил. На питащата обаче начинът, по който работодателят го е измислил не и харесва, защото иска да работи по-малко. Сега почива два дни на всеки 4 работни. А тя иска, със същия брой хора, да почиват по два дни на всеки два работни. Т.е. да почиват два пъти повече, но да изработват същото..... И е интересно как, при все че казусът от самото си споделяне е видно невъзможен, все пак му се търси решение Simple Smile

Това, че три не се дели на две изобщо не виждам как е относимо. Никой не е казал, че може само на пълен работен ден да работят. Три работни дни се делят идеално на две - прави два пъти по ден и половина или 12 работни часа.

Напълно наясно съм,че или няма да се получи ,както искам ,или часовете ще са проблем. Дали са ми права да разместя почивни и работни дни както аз преценя. Всички варианти пробвах, но все пак реших да попитам. Никога 2ро мнение не е излишно.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт