Смени жената 2019

• 45 927
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
  • густо майна Филибето
Нищо не й е промил. Вярно, че годинките му не са малко, но личи , че е хубав мъж. Останах с впечатление, че е и интелигентен. И е реалист. Всяка двойка е щастлива по своему.
Елена ще си обича децата колкото е и да са палави. Тя ги гледа с други очи, не с нашите. Още 2-3г и вече няма да са й в такава тежест. Но ако пропусне миговете с тях сега, ще съжалява.

# 196
То и моите деца бяха и все още са си палави и характерчета и разбира се, че си ги обичам. Просто толкова трудно ми беше като бяха бебета, че въпреки първоначалната ми съпротива и идеите, че сега ако изпусна  момента да им се порадвам, повече шанс няма да имам, психическото изнемощение ме принуди да ги дам на ясла всичките като станаха на годинка и половина. Дори до тогава едва издържах. Сега ми се гледат бебета и си мисля, че бих си гледала, но като сетя тогава кво ми беше..... просто наистина не се издържаше... Имах почасова гледачка за да си позволя малко да остана насаме, което време основно прекарвах в спане, щото нощем хич се не спеше и ако имах сила излизах да потичам в гората. Щото тичането след деца не е същото като тичане в гората - едното е стрес, а другото - зареждаща почивка на физиката, психиката и ума. Срам ме е дори пред себе си да си го призная, но бях толкова уморена през цялото време, че не можеш и за секунда да се зарадвам на децата си, а само се чудех как да се спася от тях.

# 197
  • София
Аз се притесних за Плачков не яде, не спи, само на любов ли кара? Прилича на стрес скрит зад дежурна усмивка...Надявам се наистина да е толкова щастлив, колкото се описва.
Но съм съгласна с Марияна за инерцията в брака и че не бива да се допуска, нужно е ловко жонглиране и женска хитрост, за да се постигне добър баланс.
Аз мисля, че Елена не е толкова щастлива с тоя мъж. С децата може би да, но за мен мъжът и има натоварващ темперамент.

# 198
Аз се притесних за Плачков не яде, не спи, само на любов ли кара? Прилича на стрес скрит зад дежурна усмивка...Надявам се наистина да е толкова щастлив, колкото се описва.
По неговите думи за подреждането (май каза "никога повече") - останах с впечатление, че е имало някакъв проблем там в миналото и заради това са решили да са над нещата и да го карат по-спокойно.

# 199
  • София /Абсурдистан
Страшна работа е с 3 толкова малки породени деца. На нейно място, ако той иска толкова деца, ще искам да плаща за дом.помощница и за детегледачка и хоро ще играе. Иначе ще е само едно дете и това е.
И Асан е хора - рекъл циганина.

# 200
ако той иска толкова деца
Нали само първото той го "изчислил", другите две били непланирани.

# 201
  • густо майна Филибето
Като гледам, Елена се справяше и само с тази детегледачка. По-скоро е уморена от еднообразието на ежедневието. И какво ще се случи, като по цял ден две жени шетат около нея? Ще ходи по улиците ли? Не вярвам да й остане много за шопинг.
Познавам много жени, на които и едно дете им е идвало много.
На Марияна й се видя страшно, защото тя и едно не гледа.

# 202
Нелепо е Марияна да дава съвети за отглеждане на деца, като тя не гледа своите, а както се видя - няма и подход към чуждите.
Децата не ми се сториха толкова невъзпитани: от деца на 3 и на 4 години не знам каква дисциплина се очаква, още повече - пред чужди хора, когато обикновено си показват всички магарии.

# 203
Марияна с Плачков отбелязани в Созопол ли къде ги мярнах в фейса. Прегърнати, сами без деца.

# 204
  • София /Абсурдистан
И съвсем малки деца са способни на дисциплина. В детската градина как всички слушат. Но трябва подход и ясно очертаване на границите. Децата беснеят най- често когато им е скучно. Възрастта 3 и 4 г си е точно за градина и общуване със себеподобни.
И друго - на толкова малки деца не трябва да се дават да носят порцеланови съдове, все още нямат достатъчно сръчност. Така може да се срежат при счупване, че не е за описване.

# 205
Лейди, какво може по учебник и реалността са две различни неща. Домашната среда и градинската са две различни неща и децата се държат по различен начин. На повечето след градина им се отприщва дивотията вкъщи. Компанията на детето ми са точно 3-4 годишни. Нормални родители сме, всички поставяме граници, но всяко дете си има и лоши периоди. Най-много магарии показват пред чужди хора. За дечицата на Елена със сигурност е било стрес да се отделят от майка си, да им натресат жена, която няма подход към тях, както и снимачен екип. За порцелановите съдове също не съм съгласна. На 3-4 вече чудесно знаят кое се чупи и кое - не и кога трябва да внимават.
Иначе съм много "за" социализацията в ясли и градинини.

# 206
Стана ли въпрос защо тези деца не са на детска и ясла?

# 207
Може би децата си ходят на градина, но за предаването да са били вкъщи. Как иначе ще се придаде контраст между двете семейства?Има голяма доза сценарий при заснемането. А и, ако бяха на градина, какво щеше да прави Мариана по цял ден? Да готви, подрежда, поддържа двор, да иде на нечия работа? То не същото като скритото зад етикета"артистично семейство".

# 208
  • густо майна Филибето
Може просто да няма места  в яслите и градините. А и с това бебе, само постоянно смъркащи деца й трябват!
Моите донесяха ли вирус от училище, и трите го изкарваха. И най-кекавия постоянно го болеше гърло. Добре, че вече бяха по-големи, изкарваха на крак повечето, само с чайчета и парацетамол.
 А Марияна дали се е замисляла нейното дете как приема постоянно парадираната голямата  любов с Плачков? Мама с Плачков, тя с бавачката. Със сигурност не му е много леко на душичката.

# 209
Какво да прави жената? На 40 мъж трябва да задържи. Не й е лесно😀. Ами детенцето на Веселин? Той не гледа собствените си деца, а парадира, че гледа нейното. Да ти имам семейството за пример.

Общи условия

Активация на акаунт