Смени жената 2019

• 45 930
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
На тях май някой им беше внушил, че са идеалът за семейство и отношения и затова се държаха толкова менторски.

# 211
Че Плачков има ли други деца, освен бебето?

# 212
Е вие от къде знаете, че не гледа собствените си деца, то не че и бебето гледат.... но при разделени родители няма как този, който не живее с децата да ги 'гледа' еднакво с др. родител, почти всички знаем как е...

# 213
  • Sofia
Че Плачков има ли други деца, освен бебето?
Има дъщеря почти на възрастта на Мариянината.Миналото лято живееха заедно в провинцията,но от есента е заминала с майка си в чужбина.

# 214
  • София /Абсурдистан
Лейди, какво може по учебник и реалността са две различни неща. Домашната среда и градинската са две различни неща и децата се държат по различен начин. На повечето след градина им се отприщва дивотията вкъщи. Компанията на детето ми са точно 3-4 годишни. Нормални родители сме, всички поставяме граници, но всяко дете си има и лоши периоди. Най-много магарии показват пред чужди хора. За дечицата на Елена със сигурност е било стрес да се отделят от майка си, да им натресат жена, която няма подход към тях, както и снимачен екип. За порцелановите съдове също не съм съгласна. На 3-4 вече чудесно знаят кое се чупи и кое - не и кога трябва да внимават.
Иначе съм много "за" социализацията в ясли и градинини.
А, знам го това Simple Smile бивша учителка съм.
Докато работех в градината, беше забранено да им се дава храна в порцеланови съдове, май и сега още е така. Те знаят, но нямат още сръчност, а и като носиш голяма отговорност за чужди деца, все се презастрахова човек.

# 215
Докато работех в градината, беше забранено да им се дава храна в порцеланови съдове, май и сега още е така.
Ооо от детската градина още помня купичките от алпака за супа (с двете дръжки) и крем-карамел. Grinning Grinning

# 216
  • Sunshine state
И при нас бяха метални, а за десетт отново такива шолички с компот, така омразната грис халва или сутляш. 😆 Сега ги обичам, ама тогава аамо чакахме гърба на лелята и айде в коша. Хехе, хубави спомени! Иначе много ревях за мама, но пък ми харесваше в градината и имам само топли спомени оттам. Луда работа е детският акъл.

# 217
Може би има някакви изисквания за безопасност в държавните градини. Но някакъв Център или частна детска ясла се рекламираше с Монтесори методите си и едно от нещата, които изтъкваха, е, че съдовете им са от порцелан, защото е важно децата от малки да бъдат внимателни/ да свикват със свойството чупливост и т.н.

# 218
  • София /Абсурдистан
Вилиците също бяха забранени. Но пък и храната се даваше във вид за ядене с лъжица.
За съдовете от алпака имаше и специфични изисквания за стерилизация в стерилизатора и нещо не можеше с порцелан,а защо, забравила съм вече.
То е хубаво да се учат да са внимателни, но след определена възраст, когато вниманието е по- устойчиво и има развита сръчност. А ако някое се среже, да му мисли този, който носи отговорност за него. Много внимавахме тогава да не стане някоя беля. Предполагам, че и сега е така.

# 219
  • Sofia
Адреналинката Вики Кузманова и Мастершеф победителката Севда ще са разменените съпруги тази седмица.

# 220
  • Sunshine state
Интересно ще бъде и тази седмица! Simple Smile

# 221
  • София

епизод 11 /2019/05/07

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 23:11 от Mari_Mar

# 222
Хубав епизод. Показа се, че и при най-перфектно изглеждащите двойки има неща, които измъчват отвътре. Няма перфектни хора и перфектен живот. Няма как на човек да не му липсва нещо. Имаш нещо, друго нямаш, а искаш, получиш ли го губиш първото и така до безкрайност.

# 223
  • Sunshine state
Хареса ми семейството на Севда. Много сплотени, много единни. Това на Явор и .. не й запомних името, също не беше лошо, но като вижда, че жената иска брак, пък предложи й, оженете се. Искаш да й покаже, че държал на нея, да ама на нея й е гадно и не е щастлива.Толкова ли пък не се светна? Отделният бюджет и аз не го разбирам. Изказването на ... жената към Севда и мъжа й, че те имали дете, беше гадно!

# 224
Жената на Явор, не и запомних името... но циците. Е не спря тази жена да ни ги навира, всеки тоалет ..
Мисля си даже, че е доста разглезена и вече ревнала за едната сватба. Ами ако се чувства обичана, защо и е тази сватба, просто кифлее ей за това е .

Общи условия

Активация на акаунт