Смени жената 2019

• 45 195
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
  • Разпиляна във въображението
Аз пък сега разбирам. Не съм гледала предаването всеки епизод. Направи ми впечатление, че семейството живее в добри условия, а доходите ниски. После се оказа, че са участвали и в предаване за ремонт - Бридата нов дом?

# 676
  • ВАРНА
Защо спират излъчването?

Подкрепят заповедта да не събират много хора в затворено помещение.
  Пък нищо че новия сезон е заснет декември-януари - когато тук нямаше вирус.
   Е прекратиха го новия сезон....вероятно до края на извънредното 13 април.

# 677
В друга тема някой изрази съмнение, че сега няма наплив от рекламодатели и да не си гърмят актуалните предавания. Като се замисля, май няма много реклами вечер... Вторник и четвъртък ще ни облъчват с предаване за вируса, та няма логика да спират заради това "Смени жената". Аз снощи превключих канала. И без това не гледам БТВ, заради три конкретни предавания пускам на този канал. Сега вече нямам основание да превключвам на него. Важното е, че турските сериали си вървят.

# 678
А няма рекламодатели. Лекарство след лекарство се рекламират и вървят 10-минутни рекламни блокове.

# 679
Ами щото аптеките работят Simple Smile

# 680
Значи не са причините в рекламата.

# 681
Ваня, като майка на седемгодишно недоносено ви казвам, че чак такава представа за недоносените нямате, че чак да правите курсове или да градите бизнес от това.
,Абсолютно съм съгласна с вас Simple Smile  Неонатолозите са учили доста години за това и ни най- малко смятам ,че съм запозната повече от тях

# 682
Ваня,поредните постове са против правилата на форума.
Пак Ви го казвам,гледайте си децата и семейството.Тук ще срещнете много и различни мнения,на всеки ли ще отговаряте,много време трябва за това Simple SmileНеизбежно е да има критика,най малкото всички виждаме и мислим различно.Просто Ви съветвам ,решенията си взимате Вие.

# 683
И аз те съветвам да се откажеш да обясняваш кое как  не е/е било. Ние виждаме монтажа и коментираме него. Ако снощи имаше друга двойка, щяхте да сте забравени. И със сигурност сте, но докато влизаш в обяснителен режим, ще поддържаш "тръпката". Излишни нерви трупаш в момента.

# 684
  • Mediterraneo
Нова тема за новия сезон?

# 685
Кога започва и къде?

# 686
Ще има да. В момента са в Ямбол. Участва Мария от Фермата и семейство ѝ.

# 687
Нови епизоди ли ще са?

# 688
Явно да, но не знам кога ще се излъчват.

# 689
Днес ще има, от 21ч.

Общи условия

Активация на акаунт