Смени жената 2019

• 45 944
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
Skrekkelig, напълно съм съгласна с това мнение.
Единствено за булчинската рокля - не. Първо, кифла или не, всяка жена иска да се види. После - и за Вики ми се струва, че не е само това. Стабилност, положение пред обществото и уважение е Бракът. И за това тя е много наранена. Такива мъже като нейният надявам се разбират, че заради отказът им от Брак, жената до тях ги обича с една идея по-малко всеки ден. Всеки ден им се отразява на отношенията негативно. Биха били много по-щастливи с брак. Жената ще им се раздава от сърце повече без тази стаена болка. Но... като гледаш собственото си его и страхове...

# 241
Семейството на Севда бяга от болката си с децата в Ресторанта. Неуютно им е в сърцата, неуютно им е в дома. Това е техния начин да се справят с травмата. Зариват се с работа, за да не мислят. Единствено купешката храна ми е странна. Може да направят 1-2 порции в повече и да отделят 15 минути по нормално време. Имам позната певица. Страхотен професионалист е, но вкъщи не пее. Може същото да е. Не мога да преценя...
Сещам се Севда колко се бори за тази титла и награда. Битката беше голяма и тя спечели по всички правила на играта. Тя е истински Мастър Шеф. Страхотна. Искрено им желая успех и на двата фронта.

# 242
Защо не си осиновят дете ако вярват, че наистина това им липсва???

# 243
  • густо майна Филибето
Севда каза защо. Защото още има надежда.

# 244
Това, че всяка жена искала да се види булка, не е вярно.

# 245
Ами Севда може просто да не иска да осинови дете.
Аз поне напълно я разбирам Hands V
Виктория просто е свикнала да става нейното. Със сълзи и сополи ли, с тропане на крак и скандали  - важното е да е на нейното.
А пък Явор изглежда, че е наясно и нарочно не желае отново да се поддаде. Не му е проблем самият брак според мен, проблем му е, че му се въртят номера, само и само тоя прословут брак да се случи.

# 246
Skrekkelig, напълно съм съгласна с това мнение.
Единствено за булчинската рокля - не. Първо, кифла или не, всяка жена иска да се види.

Нека да не обобщаваме. Аз никога не съм и продължавам да не искам да съм булка. Да си булка и да подпишеш са две различни неща, но да не разводняваме темата. Тя иска да й предложи брак, да й покаже, че му е важна, за рокля не е говорила.

Ами Севда може просто да не иска да осинови дете.
Аз поне напълно я разбирам Hands V

И аз я разбирам.

# 247
Значи Севда не иска дете, иска ТЯ да роди като другите.
А този мъж до нея какво иска!
Не останах с впечатлението, че много му харесва сегашното положение - работа по 12 часа на ден, живот на катунари, ядене на крак, разходки из гората от време на време.

# 248
Защо да не иска ТЯ да си го роди? Ако не става и друг вариант не приема, мъжът до нея е в пълното си право да си търси друга. Засега й е заявил, че я подкрепя и е до нея. Пък какво ще стане по-нататък, не се знае.

П.П. Не съм съгласна за Виктория. Чисто и просто мъжът й не желае да се обвърже толкова сериозно с нея, другото са врели-некипели. Подписът нищо не значи, но ако на единия му е много важно, защо не го положиш? Нали е едно нищо?

# 249
Самият факт, че той следва НЕЙНАТА мечта е показателен.
Прозвуча като: "аз правя каквото трябва, нищо че не ми се иска ама понеже Севда го иска , го правя!" . До някъде това също оказва влияние според мен. И не, не ми е миличко това изказване..

# 250
Оххх много крайни мнения.
Ако една жена не може да роди, да бъде изоставяна от любимия - чистата жестокост. Тя самата Севда плака как е мислела, че няма право да иска той да е с нея. Добре, че има невероятни Хора като мъжът й, които са широко скроени, ценят своята любима и застават до нея заедно да търсят изход.
Ако тя е изключително талантливият Мастър Шеф на България, мъжът й не може да мечтае да вдигнат успешен бизнес с таланта й. Не. Забранено е!

# 251
Не, не става въпрос да я изостави. Става въпрос за баланс в семейството, а при тях ми се струва, че е нарушен, както и при младото семейство. Става само това, което единият иска.
Сега, ако и той не иска осиновяване, ясно е, че така си им е добре. Ще си живеят все така сами двамата и ще си градят кариерата. На Севда... Просто той ми се видя посмачкат малко. Добър човек, но някак не щастлив.

# 252
Аз не видях каишка на врата на мъжа на Севда.
Ако има нещо, което не му харесва в брака му, не виждам причина, за да не може да го промени.
Мъжът на Севда ми изглеждаше по-доволен в брака си, отколкото мъжът на Виктория.

# 253
Видяхме и чухме само за мечтата на Севда. А за какво ли мечтае нейния мъж?

# 254
Като прочете новите правила, Севда се молеше на мъжа си да й обещае, че наистина един ден няма да работят. Вижте епизода пак.

Общи условия

Активация на акаунт