Смени жената 2019

• 45 200
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Ваня,и от мен пожелания за всичко хубаво,гледайте си семейството.
И не приемайте всичко за чиста монета тук,чешем си клавиатурите Simple Smile
Убедена съм ,че доста неща са по сценарий и преекспонирани.

# 646
Здравей, Ваня!
И аз да попитам.
Колко време живя в другата къща? През това време чува ли се със семейството си, или беше един вид в изолация?
Благодаря.

# 647
Здравей, Ваня!
И аз да попитам.
Колко време живя в другата къща? През това време чува ли се със семейството си, или беше един вид в изолация?
Благодаря.
Всичко е така , както се дава по телевизията . Престоят е абсолютно реален , както е описано в сайта на предаването и телефоните ни се отнемат наистина .

# 648
  • ❌❌❌
Тъкмо изгледах епизода, като цяло - доста скучен. Всички освен заварчика ми се сториха някак меланхолични, той пък беше бетер от свекърва, първосигнален и провинциален. Мила ми се струва чудесен човек, за жалост, далеч не мисля, че Сами е нейната половинка. Мисля, че тя е много отдаден и семеен тип човек и респективно се нуждае от такъв мъж. Също ми се струва много улегнала и наясно със себе си, докато Сами до нея изглежда като хлапак, който се чуди наляво ли да поеме или надясно. Въпреки това обаче, изглежда като интелигентно момче, но има още път да извърви докато се превърне в мъж.
Този от Асеновград, чието име не помня, извади късмет, че разменената съпруга беше Мила, а не някоя девойка с по-буен нрав. Аз също съм маниакална и привиквам всички мъже, с които живея/съм живяла, на някакви чистофайни рутини, НО! ако на мое място дойде друга жена и мъжът ми се държи така - ще имаме сериозни проблеми след предаването. Това, че ти имаш някакъв начин, не означава, че трябва да го натрапваш в национален ефир. Също нещо, което ми направи много лошо впечатление - когато Мила попита заварчика дали е водил съпругата си на панорамната гледка на крепостта, той отвърна: "не, нямаме време покрай децата"... Също - очите на тъмнокосата грейнаха, когато ходиха напред-назад със Сами и мисля, че на нея този начин на живот й допадя, но това далеч не е живот, който мъжът й би й предложил, защото човекът видно е селски типаж (в което няма нищо лошо), но в същото време се питам - какво точно ги свързва тези хора, освен децата? Аз тук не видях никаква духовна или пък интелектуална връзка и това всъщност е доста притеснително (поне за мен). Като цяло Мила и Сами ми се сториха много по-хармонична двойка с изключение на това, че отстрани изглежда, че Мила полага много усилия за връзката им, а не трябва да е така.

П.С. Много бих се накефила да вкарат някакви чистофайни фанатици, да не могат да се разберат кой лъска по-добре 😀

# 649
  • Sunshine state
А колко ви платиха за участието или е тайна? 🤔

# 650
  • ❌❌❌
Зачудих се мен ли питаш... Сега видях, че едната от съпругите пише в темата. 🤯

# 651
  • Sunshine state
Ваня питах, да, но най-вероятно няма да може да ми отговори. Simple Smile

# 652
Ваня, като майка на седемгодишно недоносено ви казвам, че чак такава представа за недоносените нямате, че чак да правите курсове или да градите бизнес от това.

# 653
Аз бих попитала Ваня. Като твърди, че няма корекции, в бюста няма ли силикон?

Не и стана неудобно за начина, по който мъжът й се държа с чужда жена. Най-малко от чиста любезност не може така да си позволиш да командориш и обиждаш друга жена. Аз разбирам, че искаше да изтъкне, че неговата жена е най-чистата и подредената, но подобно тиранично поведение не е нормално.
Мерси за стандарта, ако мъжът ми се държи се така тиранично.

# 654
Аз не разбирам защо дойде и влезе в обяснителен режим.
Ако всичко е така както са показали и няма сценарий е крайно невъзпитано да си вреш носа в чуждите чаршафи и да натякваш своя мироглед , като единствен и правилен и това не един път , ами многократно.
Евала , че успява да върти две деца и къща безупречно, но не мога да си кривя душата поведението и на двамата към Мила беше грозно.

# 655
Ваня, не знам защо ни се обясняваш тук, но бих искала да ти кажа, че ужасно много ти личеше, че флиртуваш със Сами. Не успя да го прикриеш. Просто отбелязвам.

# 656
  • софия
Аз бих попитала Ваня. Като твърди, че няма корекции, в бюста няма ли силикон?
Не е написала подобно нещо.
...Във някакъв вестник прочетох , ме имам доста подобрения по себе си и не се храня . И двете неща са отново не верни . Храня се редовно и нямам никакви корекции по лицето си въпреки , че имам нужда и бих си направила такива . ...

# 657
Ваня, не знам защо ни се обясняваш тук, но бих искала да ти кажа, че ужасно много ти личеше, че флиртуваш със Сами. Не успя да го прикриеш. Просто отбелязвам.
Чак да е флиртувала 😜 просто и беше забавно и приятно ,разбирам я !Глътка свеж въздух,след нейният ограничен и задушаващ съпруг.

# 658
  • Sunshine state
И на мен никак не ми се стори като да флиртува. Тя явно няма да се включи повече, а и по-добре.

# 659
Флирт и аз не видях, но определено ѝ беше приятно да се позабавлява сред известните личности, в което няма нищо лошо.
Мен ме подразни натякването за изневерите на Сами.

Общи условия

Активация на акаунт