На море в Поморие 2019г.

• 49 857
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
Не знам дали са от 5-6 ч. сутринта, не визирам тези които отиват рано, според мен повечето си отставят хавлиите от предния ден.. не мисля че толкова много хора идват в 5-6ч. само за да си оставят хавлиите на първа линия и да си тръгнат. Иначе плажа е супер, на нас ни харесва. Има магазини наблизо, закуски, заведения, не е като на другия плаж, там има гледка към морето от улицата и заведенията, но пък тук е по-спокойно.
Под „другия” имаш предвид онзи преди провлака ли май южен се води? Ще ги обиколим и дано намерим нашето плажче.

# 676
Здравейте, досега не сме били в Поморие. Може ли мнение за Гардения Палас?

# 677
Здравейте, сещате ли се за апартхотел в Поморие, в който да има апартамент с възможност за готвене с ФУРНА, не просто котлон и микровълнова печка. Трябва да готвя на детето, на специален режим на хранене е.
Гардения Палас - звънях им, нямат апартамент с фурна.
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 678
  • Пловдив
Здравейте, сещате ли се за апартхотел в Поморие, в който да има апартамент с възможност за готвене с ФУРНА, не просто котлон и микровълнова печка. Трябва да готвя на детето, на специален режим на хранене е.
Пробвай в апартхотел "Иглика".

# 679
  • Габрово

И ние сме пред гранд хотела, страхотно беше днеск времето и водата, сутрин до 10ч. обаче трябва да сте на плажа ако искате да намерите свободни чадър и шезлонги.
А може ли да споделите какви са цените на чадърите и шезлонзите.

# 680
  • Пловдив
Два шезлонга + чадър - 10 лв.

# 681
# 682
# 683
Чадъри и шезлонги по 1.80, ама ти натрисат масичка и шалте, които са по два лева. Срещи намалената цена на чадъри и шезлонги вероятно ще поискат намаляването на концесионната такса. Такива тарикатлъци на дребно ме отблъскват от нашето море.

# 684
  • Pazardjik
Здравейте, сещате ли се за
апартхотел в Поморие, в който да има апартамент с възможност за готвене с ФУРНА, не просто котлон и микровълнова печка.

Трябва да готвя на детето, на специален режим на хранене е.
Гардения Палас - звънях им,
 нямат апартамент с фурна.
Във фейса има групи за почивки на море , попитайте и там

Във фейса има групи за почивка на море , там може да намерите

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 13:52 от roza7111

# 685
  • Асеновград
Не знам дали са от 5-6 ч. сутринта, не визирам тези които отиват рано, според мен повечето си отставят хавлиите от предния ден.. не мисля че толкова много хора идват в 5-6ч. само за да си оставят хавлиите на първа линия и да си тръгнат. Иначе плажа е супер, на нас ни харесва. Има магазини наблизо, закуски, заведения, не е като на другия плаж, там има гледка към морето от улицата и заведенията, но пък тук е по-спокойно.
Под „другия” имаш предвид онзи преди провлака ли май южен се води? Ще ги обиколим и дано намерим нашето плажче.

Да, май е южния, не съм сигурна, и там съм ходила преди години, горе-долу са еднакви, на който където му хареса, там поне е мноооого дълга улицата с много ивици. Има избор.

# 686
  • Някъде там
Нашия апартамент е и с печка.
Ако искаш ще пусна линк да го разгледаш. В понеделник отиваме мога да снимам.

# 687
  • Асеновград
И ние сме в апартамент с печка, мога да питам собствениците, но засега казаха че няма свободни места доколкото разбрах. Иначе е на перфектно място,близо до плажа, близо до центъра. И цената е изгодна.

Ето ни я кухнята, има и микровълнова и хладилник. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 17:45 от Yana.GG

# 688
  • Пловдив
От предния ден не, а от 5-6 сутринта.
Добро утро!
Днес има вятър и вълни още от сутринта.

Или е от предния ден и според мен илииии има доста запазени от спасителят.Преди 2-3 дни метнал 1 въже на 3 чадъра и вика пазим ги за баш шефа.Такъв не се появи май докато бяхме. На другия ден забелязах пак на всякъде по 1 кърпа идват 2 женички и този си махна кърпата.Женички е слабо казано-направо си бяха тюлени. Мислех си че руснаците го правят този номер с кърпите-а се оказа спасителят от пост 3 специално.

# 689
Ако искате се обадете тук. Мисля че има фурна
https://m.olx.bg/ad/apartament-pod-naem-CID545-ID7LAU0.html?reason=

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 19:49 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт