На море в Поморие 2019г.

• 49 860
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
Все ви чета и не се включвам. Трета поредна година ще сме в Поморие. Страхотен град! Превърна се в любимо място още от първия път. От темата съм търсила все отзиви за ресторанти и т.н. За това идвам да похваля кафе-сладкарница 'Захаро', ресторант 'Клуб 24'  и страхотни закуски преди да отидете на плажа от 'Петте кьошета'. За тях научих от тук Yum Приятна почивка на всички Hug

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 13:18 от Анонимен

# 661
Все ви чета и не се включвам. Трета поредна година ще сме в Поморие. Страхотен град! Превърна се в любимо място още от първия път. От темата съм търсила все отзиви за ресторанти и т.н. За това идвам да похваля кафе-сладкарница 'Захаро', ресторант 'Клуб 24'  и страхотни закуски преди да отидете на плажа от 'Петте кюшета'. За тях научих от тук Yum Приятна почивка на всички Hug

Здравей,
може ли да споделиш къде точно се намират тези закуски. Simple Smile

# 662
Все ви чета и не се включвам. Трета поредна година ще сме в Поморие. Страхотен град! Превърна се в любимо място още от първия път. От темата съм търсила все отзиви за ресторанти и т.н. За това идвам да похваля кафе-сладкарница 'Захаро', ресторант 'Клуб 24'  и страхотни закуски преди да отидете на плажа от 'Петте кьошета'. За тях научих от тук Yum Приятна почивка на всички Hug

Здравей,
може ли да споделиш къде точно се намират тези закуски. Simple Smile
Ето линк към Google Maps, защото не знам дали ще обясня хубаво къде се намира Grinning
https://www.google.com/maps/@42.5575807,27.6455094,3a,75y,35.52h … e0!7i16384!8i8192

# 663
Да споделя и моите впечатления от почивката ни в Поморие.За първи път бяхме там и града много ми хареса.
Отседнахме в двуспален апартамент в Стария град,на улица Крайбрежна ,точно над плажа.Изключително съм доволна - много чисто, удобно и много мили домакини.За плажа - имаше и дни с доста вятър, както и такива с много чисто,като тепсия море ,с рибки по дъното.Общо взето с часове се менеше морето, казвам го ,защото прекарвах по цял ден на плажа:relaxed:
Поморие ме впечатли определено - с дългата си крайбрежна алея,кея и залеза от него, многото крайбрежни заведения с красиви гледки към морето.Разходихме се и с влакчето и с кораба Кук - много приятни и двете.
Бяхме само за 4 нощувки и остана още какво да се види - не стигнахме например до новия град и манастира.

бихте ли споделили мястото,още търся къде да нощуваме .Blush

Адреса е : Крайбрежна 5
Не знам дали е позволено да постна линк 😉

# 664
На нас любими са ни закуските до автогарата, на ъгала които са близо до Софарма.

# 665
  • В.Търново
Melani_M, разбира се, че можеш да пуснеш линк. И аз се интересувам.

# 666
Здравейте,
За първи път ще бъдем в Поморие този уикенд. Кой от плажовете според вас е най-добър?

# 667
  • Пловдив
Тази година сме на плаж пред Гранд хотела.
Морето днес е чудесно!

# 668
Melani_M, разбира се, че можеш да пуснеш линк. И аз се интересувам.

Заповядай!
https://www.facebook.com/groups/1737743239843495/permalink/2721948594756283/

# 669
  • Асеновград

И ние сме пред гранд хотела, страхотно беше днеск времето и водата, сутрин до 10ч. обаче трябва да сте на плажа ако искате да намерите свободни чадър и шезлонги.

# 670
На нас ни е непосилно да стигнем до 10. Свободната зона и зоната само с чадъри пренаселени ли са?

# 671
  • Асеновград
На нас ни е непосилно да стигнем до 10. Свободната зона и зоната само с чадъри пренаселени ли са?

Ами и там е доста пълно, един до друг са чадърите до 10-11ч. Но пък по-назад според мен може да се сместите. Ние искахме първа линия на шезлонгите, и днес отидохме в 9:00ч. И взехме ПОСЛЕДНИЯ празен чадър с 2 шезлонга... но и забелязвам че хората си оставят хавлиите от предния ден и така си пазят местата, и когато и да дойдат им е запазено, което не е много честно спрямо другите.

# 672
  • Пловдив
От предния ден не, а от 5-6 сутринта.
Добро утро!
Днес има вятър и вълни още от сутринта.

# 673

Ами и там е доста пълно, един до друг са чадърите до 10-11ч. Но пък по-назад според мен може да се сместите. Ние искахме първа линия на шезлонгите, и днес отидохме в 9:00ч. И взехме ПОСЛЕДНИЯ празен чадър с 2 шезлонга... но и забелязвам че хората си оставят хавлиите от предния ден и така си пазят местата, и когато и да дойдат им е запазено, което не е много честно спрямо другите.
Благодаря! Не държим да сме на първа линия, стига да не е пълна лудница около нас. За първи път ще сме в Поморие, обикновено предпочитаме по на север, когато решим да сме на нашето море. Ако плажът не става, поне музеите, манастира и гробницата ще разгледаме.

# 674
  • Асеновград
Не знам дали са от 5-6 ч. сутринта, не визирам тези които отиват рано, според мен повечето си отставят хавлиите от предния ден.. не мисля че толкова много хора идват в 5-6ч. само за да си оставят хавлиите на първа линия и да си тръгнат. Иначе плажа е супер, на нас ни харесва. Има магазини наблизо, закуски, заведения, не е като на другия плаж, там има гледка към морето от улицата и заведенията, но пък тук е по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт