На море в Поморие 2019г.

• 49 861
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
За първа година ще бъдем в Поморие от 25.07. до 01.08. Прочетох коментарите по темата относно плажове, места за хранене и развлечения. Ще бъдем с двете ни дечица, които имат рожден ден на 27.07. и ще го отпразнуваме на морето. Иска ми се да отидем до о-в Св. Анастасия и гледах че миналата година са се организирали такива круизчета (имаше онлайн ваучери), но за тази - никъде не мога да открия информация. Една моя позната, която е била предната седмица в Поморие каза, че е видяла, че корабчето Кук ходи до там, но нищо повече. Може ли някоя мама от Поморие или която е там, да провери дали наистина го има тази година и какви са цените за възрастни и деца? Ще бъда много благодарна! Smirk

# 646
Жълт е флагът вече на грандхотелът, вятър, вълни и спасителят прави забележки, ако децата /предтинейджъри!/ влязат до кръста без родител до тях в морето.
И има доста цигани. Семейства с много деца. 😬 Преди 15 години циганите ме отказаха от Поморие като курорт /Новия град/, оттогава не съм идвала. Откакто сме тук, почти месец вече, за първи път попадам на нашествие, ама стабилно 😑
На този плаж има достатъчно кошчета за отпадъци, непълни. Въпреки това във водата се плацикат идентифицирани и неиндетифицирани пвц отпадъци.

От утре ще плажуваме на Слънчев бряг - по-празно, безветрено, чисто.
За първа година му изневерихме и съжалявам. Исках нещо различно, и разнообразие като за по-дълъг престой, но Поморие не е нашето място.🙂

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 16:06 от Doro

# 647
За първа година ще бъдем в Поморие от 25.07. до 01.08. Прочетох коментарите по темата относно плажове, места за хранене и развлечения. Ще бъдем с двете ни дечица, които имат рожден ден на 27.07. и ще го отпразнуваме на морето. Иска ми се да отидем до о-в Св. Анастасия и гледах че миналата година са се организирали такива круизчета (имаше онлайн ваучери), но за тази - никъде не мога да открия информация. Една моя позната, която е била предната седмица в Поморие каза, че е видяла, че корабчето Кук ходи до там, но нищо повече. Може ли някоя мама от Поморие или която е там, да провери дали наистина го има тази година и какви са цените за възрастни и деца? Ще бъда много благодарна! Smirk
И Кук, и Ния правят круизи до о-в Св. Анастасия. За Ния не знам подробности, но ето една оферта за Кук.
https://www.facebook.com/129890110370266/posts/4609888242370408/

# 648
  • Някъде там
Да попитам още нещо ? Около нашето място на ул Европа7 има ли ресторантчета с хубава храна и прилични цени или храна за вкъщи ? Апартамента е с кухня и ще си правим бързи хапвания но и ако има от къде да си взимаме ще е добре.
Аз нещо по карта не се ориентирам, ние в стария или в новия град сме и какво да очаквам от плажа.

# 649
Корабчета има и от Бургас,всеки ден от 10,13 и 17ч.Билета за възрастни е 14лв.за деца 10лв.Тръгват от пристанището "Магазия-1",има къде да си оставите колата,а на самото пристанище е 1лв.паркинга.
От Поморие сме ходили с кораба Ния и беше страхотно за децата,защото имаще и пиратско парти.Ако предупредите,че имате рожденик съм сигурна,че персонала ще направят празника ви страхотен(миналото лято ходеше в сряда).Може да им се обадите за повече инфо 0879046155.
И моят рожден ден е на 27. 07 Hug
Весел празник и незабравими спомени от Поморие!

# 650
  • Русе
Да попитам още нещо ? Около нашето място на ул Европа7 има ли ресторантчета с хубава храна и прилични цени или храна за вкъщи ? Апартамента е с кухня и ще си правим бързи хапвания но и ако има от къде да си взимаме ще е добре.
Аз нещо по карта не се ориентирам, ние в стария или в новия град сме и какво да очаквам от плажа.
В Стария град ще сте. Ул. "Европа" е в т.нар. "Руски квартал". Навигацията дава да е близо до базата на Софарма. Ако не се лъжа и ние някъде там бяхме, когато почивахме в Поморие. Наблизо има риба за вкъщи, до Общината(която ще ви е на една ръка радстояние) също имаше скара и печени пилета за вкъщи. Имаше и голям супермаркет с топла витрина. Наблизо ви е и пазара. Заведения за обедно хранене има по "Крайбрежна". "Св. Никола" също ви е наблизо.

# 651
  • Свищов
Здравейте, ориентирали сме се тази година да почиваме на Поморие. Били сме там преди 7-8 години с мъжа ми и ни хареса. Искаме да е в новия град, студио или апартамент, тъй като сега сме с 4 годишно. Някакви препоръки? На старото място, на което преди бяхме има уж студио, но ни се иска малко да разнообразим, а и е далечко от плажа. Държим да е по-близко до плажа и да са спалня+ легло или 3 легла. Искаме да има възможност за паркиране.

# 652
  • София
Вижте в къща "Рос Мари".

# 653
Благодаря ви много, момичета! 🤗 Свързах се с Кук и Ния. Весело изкарване и на твоя рожден ден, Stone flower! 🙂

# 654
  • София
Ще бъдем в Поморие в новия град от 27.07 и да ми препоръчате места за хапване. Ще сме близо до Сънсет Резот, защото сме с бебе и искаме до плажа да сме близо. Но около Сънсет има ли места за хапване или сме по-отдалечени?

# 655
Има заведения на около 400-500м -бистро"Лагуна","Флора""Сирена",също и на първия плаж на гърба на Феста панорама има страхотен ресторант,по алеята като се качите също.Общо взето всичко ви е на 5-10мин.пеша и до морето.Приятна почивка!

# 656
  • Пловдив
Препоръки за място за хранене около Гранд Хотела?

# 657
Здравейте! Има ли много хора на свободните зони или на тези, където се предлагат само чадъри?

# 658
Да споделя и моите впечатления от почивката ни в Поморие.За първи път бяхме там и града много ми хареса.
Отседнахме в двуспален апартамент в Стария град,на улица Крайбрежна ,точно над плажа.Изключително съм доволна - много чисто, удобно и много мили домакини.За плажа - имаше и дни с доста вятър, както и такива с много чисто,като тепсия море ,с рибки по дъното.Общо взето с часове се менеше морето, казвам го ,защото прекарвах по цял ден на плажа:relaxed:
Поморие ме впечатли определено - с дългата си крайбрежна алея,кея и залеза от него, многото крайбрежни заведения с красиви гледки към морето.Разходихме се и с влакчето и с кораба Кук - много приятни и двете.
Бяхме само за 4 нощувки и остана още какво да се види - не стигнахме например до новия град и манастира.
Така че, определено ще се върнем пак.

# 659
  • СОФИЯ
Да споделя и моите впечатления от почивката ни в Поморие.За първи път бяхме там и града много ми хареса.
Отседнахме в двуспален апартамент в Стария град,на улица Крайбрежна ,точно над плажа.Изключително съм доволна - много чисто, удобно и много мили домакини.За плажа - имаше и дни с доста вятър, както и такива с много чисто,като тепсия море ,с рибки по дъното.Общо взето с часове се менеше морето, казвам го ,защото прекарвах по цял ден на плажа:relaxed:
Поморие ме впечатли определено - с дългата си крайбрежна алея,кея и залеза от него, многото крайбрежни заведения с красиви гледки към морето.Разходихме се и с влакчето и с кораба Кук - много приятни и двете.
Бяхме само за 4 нощувки и остана още какво да се види - не стигнахме например до новия град и манастира.
Така че, определено ще се върнем пак.
бихте ли споделили мястото,още търся къде да нощуваме .Blush

Общи условия

Активация на акаунт