На море в Поморие 2019г.

• 50 866
  • 795
  •   1
Отговори
# 270

До центъра е супер близо, както и до крайбрежната алея и други места за разходки. До плажа е горе долу 15мин. Според мен е добре местоположението, незнам обаче как ще се паркира там....ако хазяите предложат вариант, ще е много добре.

# 271
Някой почивал ли е в "св.св. Петър и Павел"?
Може ли отзиви?
моите отзиви са по различни.  Там ол инклузив  няма. Храната за обяд е по меню. Закуска и вечеря на блок маса.  Това което остане от закуска или вечеря отива в готвеното за обяд. В това отношение не съм сигурна, че ще Ви хареса.  Най -голям плюс е прекрасната гледка от терасата към морето .
Видях, че до името на хотела има и пояснение за лечение със сол, кал и луга.
Стана ми интересно дали е така?

# 272
Май ще резервираме от неделя за Феста Виа Понтика. Така се надявам да не се разочароваме от плажа и градчето.
Както казах,от години не сме почивали на нашето море.

Този хотел е в Новия град, там е като най-обикновено село, няма места за разходки, хубави заведения и плажове. Всъщност там има само един плаж "южния", който целият е с редици чадъри, широк е и постоянно се разхождат хора напред назад, лично аз не го харесвам, предпочитам по-диви и красиви плажове, на които се усеща близостта с природата и морето. Даже имам чувството, че този плаж не е естествен, а с изкуствено насипан пясък. Мисля, че красотата и чара на Поморие е в Стария град, там и плажната ивица е по-дълга, има и диви плажове...

# 273
  • Поморие
Май ще резервираме от неделя за Феста Виа Понтика. Така се надявам да не се разочароваме от плажа и градчето.
Както казах,от години не сме почивали на нашето море.

Този хотел е в Новия град, там е като най-обикновено село, няма места за разходки, хубави заведения и плажове. Всъщност там има само един плаж "южния", който целият е с редици чадъри, широк е и постоянно се разхождат хора напред назад, лично аз не го харесвам, предпочитам по-диви и красиви плажове, на които се усеща близостта с природата и морето. Даже имам чувството, че този плаж не е естествен, а с изкуствено насипан пясък. Мисля, че красотата и чара на Поморие е в Стария град, там и плажната ивица е по-дълга, има и диви плажове...

Да, този плаж е изкуствено разширен.

# 274
Ох,разколебавате ме. Освен това за плажа най-вече ,че се оказва далеч Новия Град от Стария ,а хич не  звучи готино да въртим като луди и да няма паркоместа😮😮😮

# 275
Ох,разколебавате ме. Освен това за плажа най-вече ,че се оказва далеч Новия Град от Стария ,а хич не  звучи готино да въртим като луди и да няма паркоместа😮😮😮
В стария град мога да препоръчам хотел "София". Близко е до навсякъде и тихо.

# 276
Ако искате да е голям хотел, с басейн, спа и фитнес, този е с по-добро местоположение от Феста
https://grandhotelpomorie.com/about-us/. Почти на самия плаж е, може пеша да обикаляте навсякъде, не е съвсем близо до центъра, но с разходка 15мин. пеша сте там.
 Ако не държите да е хотел, може просто да си наемете апартамент на брега...

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 09:53 от Tigar_123

# 277
Tigar_123 ,държим на голям хотел,да. Звъннах в Гранд,но те не предлагат All inclusive.🤷♀а искаме да сме със all

# 278

Лично на мен Новия град ми харесва. Плажа е хубав. Само, където чадърите са доста повече май тази година, но пак има свободни зони. Вярно няма много места за разходка, но по крайбрежната алея се стига до Стария град за половин час. Аз много се радвам на алеята и ми е супер да се разхождаме по нея и няма нужда да мислим къде ще се паркира.
Заведения има доста. На мен ми харесва, че принципно я няма лудницата и звученето на различна музика от всякъде. Но пък аз си предпочитам да седна, да хапна и да се прибера.

# 279
  • Перник
Понеже има 2 хотела Феста, Виа Понтика на първа линия ли е?

# 280
  • София

Не, другия Феста е на първа.

# 281

Виа Понтика си е на първа линия.

# 282
  • Поморие

Виа Понтика си е на първа линия.

И двата са на първа линия, но Виапонтика е малко извън града, докато Феста си в Новия град до спирката на градския транспорт и спирката са Бургас и Сл-.Бряг. Виапонтика е оранжевия хотел, а Феста е бледо зелен. Качвам снимки от хотела в града (новия град)

# 283
Аз харесвам тесните ивици защото не желая да се опознавам с всички плажуващи които правят пътека около мен
Да, и аз. На по-тясната ивица всички са до водата, от шезлонга или кърпата правиш две крачки и си в морето. Широката ивица като се напълни с хора, непрекъснато минават напред назад през теб, ако пък си се разположил по-назад за да е по-спокойно, като се нагорещи пясъка, докато стигна до водата трябва да мина примерно 30м.  и направо ми изгарят ходилата на краката...Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 13:53 от Tigar_123

# 284
  • Поморие
Smile В кръга на шегата, без да визирам някой конкретно, просто лични наблюдения. Много хора се оплакват, че плажните ивици са тесни и търсят широки, а като отидат на широките искат да са близо до водата. Факт!  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт