На море в Поморие 2019г.

• 50 825
  • 795
  •   1
Отговори
# 330
Много благодаря на всички отзовали се с препоръки и мнения!:hibiscus:
Явно ако ходим до езерото ще бъде с кола.Не знам изобщо ще има ли ефект от неколкократно мазане с калта?
Мин.седмица стана дума,че ще ми бъдат от полза такива процедури.Късно се усетих и няма никакви места за нашите дати да се уредим с пакет за такива.Мислех самостоятелно да направя нещо,аматьорска работа.
Виждам,че има проблем с паркирането.Навсякъде ли в старият град е платено?Твърдо съм решила да отседнем там в близост до плажа.

# 331
  • София
В Музея на солта ни обясниха, че няма по-добро от това да се намаже човек и после да се пусне да се отмие в езерото, така че няма защо според мен да се притеснявате.

Аз съм била на процедури в хотел и не съм супер очарована. Струва ми се безмислено да давам пари за нещо, което мога да направя безплатно до езерото. Вече за направленията по здравна каса - не знам, вероятно са по-сериозни.

Само внимавайте - има максимум време, в което е препоръчително калта да стои върху тялото и се мажат само проблемните зони. Отделно кръвно налягане и подобни трябва да се преценят.

# 332
  • София
Явно ако ходим до езерото ще бъде с кола.Не знам изобщо ще има ли ефект от неколкократно мазане с калта?
Мин.седмица стана дума,че ще ми бъдат от полза такива процедури.Късно се усетих и няма никакви места за нашите дати да се уредим с пакет за такива.Мислех самостоятелно да направя нещо,аматьорска работа.
Виждам,че има проблем с паркирането.Навсякъде ли в старият град е платено?Твърдо съм решила да отседнем там в близост до плажа.

В Интерхотела има процедури с кал и луга, 5 и 10 дневни пакети, едва ли са свършили местата.

# 333
  • Поморие
Моето мнение по въпроса. Най-добро и качествено лечение ще получите в санаториума, а не по хотелите. Имам предвид, че там освен преглед при лекар има и специално обработване на калта. Тя се загрява до нужната температура и ви следят колко време да стоите с нея и къде да се нанесе. Калта е нож с две остриета, защото помага, но и вреди особено , ако имате онкологично заболяване. За раковите заболявания е убийствено опасна. Затова задължително лекар и точно предписание.

# 334
Благодаря,наистина сте ми много полезни с информация.особено за калта.Ако отидем ще разпитам за времетраене и ще намажем само травмираните места.Догодина трябва сериозно да мисля от по-рано.Д-р ми каза,че за мен са полезни Павел баня и Поморие.Така,че поне това е съобразено.
Пак да попитам за паркирането в старият град.Намират ли се паркинги и колко струва за 24ч.?Също има ли регламентирани цени за по-дълъг престой?

# 335
Аз плащам пет лв  на ден за паркинг до светофарите но има места за паркиране и без заплащане месечната такса Тук е 55 лв

# 336
Silverstone, в града няма синя зона и има доста безплатни места за паркиране, стига да имате късмет да си намерите свободно. Има и няколко платени паркинга - срещу Общината и до светофара - 5 лв на денонощие, както и частни такива, включително 1 подземен - 10 лв. За седмица има някакво намаление.

# 337
  • София
Безплатни места за паркиране не препоръчвам да търсите безплатните. 95% от тях са си на къщите.

Има хубави паркинги иначе - на пристанището например, 6 лв. За 24 часа.

# 338
Благодаря Ви!:smiles:
Много са се променили нещата през годините.Ще видим как ще е.Има време.Продължавам да ви чета.

# 339
  • Асеновград

Ние от днес сме в Поморие, има доста хора от сега а часа е 10, времето е супер, малко подухва но е топло, като цяло е супер! Всяка година идваме в Поморие и много си го обичам този град!

# 340
Искам да попитам на кой плаж ходите И дали е чисто!Ние сме на квартира в новата част и ходим там на плаж,но днес и вчера беше изключително мръсно морето!

# 341
  • София
Какво ще рече мръсно море? Ако говорите за водорасли - днес ги има, а утре ги няма. Течения... не подлежат на контрол.

За чистота, свързана с отходни канали - Поморие е доста чисто. Момичетата тук ще кажат как стои въпросът с пречиствателните станции.

# 342
Само няколко са плажните ивици по българското Черноморие, удостоени с отличието "Син флаг" и една от тях е Източния плаж в Поморие. Не ходя на плаж и нямам представа дали и колко е чист, но предполагам, че призът е заслужен.  Вятърът, вълните, теченията и последващите от тях мътна вода, водорасли и медузи, не ги коментирам. Те нямат нищо общо с чистотата на плажа. Лошо е, когато изхвърлените от морето водорасли не се почистват своевременно и се вмирисват.
Другото предимство на Поморие е наличието на пречиствателна станция, както е казала В@ня, с каквато не могат да се похвалят всички крайморски селища.
Айде, стига съм философствала. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 22:14 от daniela.qnkova

# 343
Незнам кога ще сте там, но след 01.09. навсякъде е безплатно, вкл. и големия паркинг пред общината.

# 344
  • Асеновград
Искам да попитам на кой плаж ходите И дали е чисто!Ние сме на квартира в новата част и ходим там на плаж,но днес и вчера беше изключително мръсно морето!
Ходим на плажа който е точно срещу Гранд хотел поморие, чисто е на плажа много, но водата днес беше пълна с водорасли, но няма как беше бурно морето и с много вълни!

Общи условия

Активация на акаунт