На море в Поморие 2019г.

• 49 872
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
Според мен цените са много нормални. Обедно меню (готвено)  3,50 лв., 4,50 лв. за мен е повече от нормално. Супи 2,50 - 3 лв. Това по отношение на обяда. За вечеря - цените също са нормални.

# 586
  • Точно където трябва
Може ли свободно да се паркира? Знам, че няма паяк, но места има ли?

# 587
Може ли свободно да се паркира? Знам, че няма паяк, но места има ли?
Места има. Чужденци почти няма тази година, та и на плажа има места и паркирането е безпроблемно.

# 588
Днес плажът пред Гранд хотела залят дополовина, много бурно море и червен флаг. Сефте виждам вода толкова навътре, вторият ред чадъри и шезлонги са в локва 🤪

Места за паркирате има, само около Централния плаж е трудно, особено уикенд, другаде не сме имали проблем.

Обедно меню на Южния плаж 5,99 лв./боб с наденица, мусака и подобни/. Картофи със сирене 4,50 единична порция. В центъра Маргаритата /пица/ 9 лв., останалите пици 12-13 лв, спагети 10, гюведже 10 лв., скара с гарнитура 8-10, предястията също толкова /панирани хапки разни/, бира бг 3,50 - 4 лв., чаша вино 4,99. Не знам доколко е въпрос на възприятие за скъпо или е до самото заведение и локация, а има доста такива и на самообслужване, които държат по-ниски цени.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 19:55 от Doro

# 589
Вчера се върнахме от седмична почивка в Поморие. Има хора, въпреки липсата на чужденци, но не е претъпкано. Заведенията, в които хапнахме си държат цени - св. Георги, Козият рог и Кораба. Само Барбут е по-приемливо. По крайбрежната не сядахме, много натъпкано и нехиенично ми беше.
Корабче на 4чл семейство -26лв, влакче -12лв.
Окосиха градинките чак към 10 юли, готвят се за руснаците явно. Тази година ме разочарова Поморие, а ходим за пореден път.

# 590
Здравейте!Има някой,който да е бил на почивка в Поморие-нов град ,ако може да сподели впечатления за плажа и градчето.

# 591
Сега се прибрахме от плажа. Поморие е претъпкано според мен, особено от петък следобяд стана ужас, много хора дойдоха за уикенда и се надяваме днес да се тръгват, че изобщо не е приятно така. Гледам че по-горе пишат че не е претъпкано, обаче...незнам -може би защото го сравнявам с миналия месец, тогава си беше страхотно- супер спокойно и красиво, ние не сме свикнали с такава навалица. От вчера забелязах че има и мъртво вълнение /обикновено е през август/, яко теглеше навътре....   И на плажа има много хора, при това ние ходим на неохранявани плажове към Косата, представям си какво е на охраняемите- сигурно са още по- пълни...

# 592
  • Точно където трябва
И ние днес пристигнахме. Ами плажа е пълен.
И морето пак с жълт флаг. Трета поредна година идвам, ако и тази не видя зелен флаг и ще сменим дестинацията.

# 593
  • Асеновград
И ние миналата годнина не го уцелихме морето със зелен флаг.. и тази година ако е така много тъпо, миналата година бяхме август и точно заради това тази решихме да идем юли уж да е по-спокойно, попринцип знам че след Илинден (20 юли) става по-бурно морето, но като ви чета и сега не е много спокойно.. дано до 22-23 юли да се пооправи и да има зелен флаг.

# 594
Сега се прибрахме от плажа. Поморие е претъпкано според мен, особено от петък следобяд стана ужас, много хора дойдоха за уикенда и се надяваме днес да се тръгват, че изобщо не е приятно така. Гледам че по-горе пишат че не е претъпкано, обаче...незнам -може би защото го сравнявам с миналия месец, тогава си беше страхотно- супер спокойно и красиво, ние не сме свикнали с такава навалица. От вчера забелязах че има и мъртво вълнение /обикновено е през август/, яко теглеше навътре....   И на плажа има много хора, при това ние ходим на неохранявани плажове към Косата, представям си какво е на охраняемите- сигурно са още по- пълни...
Уикенда е доста неприятна навалицата. Понеделник и вторник става поносимо. И ние миналата седмица не уцелихме време, освен че беше топло. Всеки ден вятър и вълни.

# 595
  • Точно където трябва
Някой да знае цени на шезлонг и чадър? Да съм подготвена от утре. Ще ходим пред Софарма, ако има значение.

# 596
  • Sofia
Някой да знае цени на шезлонг и чадър? Да съм подготвена от утре. Ще ходим пред Софарма, ако има значение.
По 3,50 лв. са. На плажа пред Гранд хотела (централния) са по 1,80 лв.
Приятна почивка 😀

# 597
Като гледам прогнозата ще си остане ветровито до края на седмицата. Sad

# 598
Здравейте! Искам да попитам знаете ли някое по-тихо кафене, което да става за учене? Веднага след морето са ми изпитите, а квартирата ми е твърде шумна, за да се концентрирам. По възможност в района на южния плаж.

# 599
  • Пловдив
По 3,50 лв. са. На плажа пред Гранд хотела (централния) са по 1,80 лв.
Приятна почивка 😀

т.е. пред Гранд хотела 5.40 за 2 шезлонга и чадър? Да не набутват и масичката и шалтетата и да скочи двойно цената?

Общи условия

Активация на акаунт