Карти Таро тема 18

• 21 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
напускам работата и имам работа по външен проект за друга фирма (възложена ми от тази, в която съм на договор, но плащането е от външната)
може ли да ми погледнете, дали ще си получа ли парите  Praynig Praynig Praynig

# 571
Скрит текст:
Вие не сте заедно или сте далеч един от друг. Освен това и двамата или единият от вас мисля, че е обвързан.
Картите не показват да има чувства към теб и те съветват да не бъдеш наивна и да не изискваш нищо от него.
Но, струва ми се, това е онлайн подредба. Аз не съм им привърженик и не ги смятам за особено достоверни.

Ами то, момичето, по-горе искаше някой да изтегли карти на въпрос какво мислел някакъв момък, който не й е гадже, докато тя в момента е с друг и е обвързана, но тъй като аз бях зла се наложи да тегли някакви измислени карти. Те, разбира се, няма как да кажат нещо различно от това - вземи си изясни с кого си и за какво се бориш.

Ох, не е леко!
Да, видях че е писала, но чак след като публикувах отговора.
Ами картите потвърждават ситуацията, това е, нищо по-различно.

# 572
Много благодаря за отговора. Да, онлайн ги теглих.
Хубав и усмихнат ден на всички! Hug

# 573
Здравейте обратната връзка по един от зададените въпроси е че не нещата няма да се случват както излезе на картите

# 574
Нищо не разбрах аз от ОВ - какво не се е случило, кои неща няма да се случат както било на картите?

# 575
# 576
Nadq1010, въпросът не беше ли зададен преди седмица?

# 577
Ами и аз два-три пъти съм питала в темата по разни въпроси и впоследствие е имало разминаване в отговорите, които получих, и действителността. Например последно питах дали ТОЙ ще се върне при мен или раздялата ни е окончателна, казаха ми, че по картите излиза окончателна, a пък хич не беше окончателна - не само, че се върна, ами се завърна с гръм и трясък, с обяснения в любов и всички екстри. Grinning

# 578
vanilla_cake, хубаво е да цитирате картите и да дадете ОВ след развитието на ситуацията.
По този повод писахме скоро - задават се въпроси, все много важни и спешни, а после няма кой да сподели какво се е случило. Не може само да се взема. Обменът трябва да е двупосочен. И от енергийна гледна точка е вредно , ако не е.

# 579
Ех, да можеше и при мен да е така! Пусто, обаче, колкото и да ги "въртя" горките карти - каквото кажат - това е.

Е, освен, ако аз самата променя хода на нещата, като направя нещо или взема друго решение междувременно.

Но тези неща за хората, които навестяват темата за да се позабавляват малко задавайки въпросчета нямат особено значение. За справка може да се види темата за ясновидците и става ясно за какво говорим.

И всъщност ето затова не бива да се "гледа" безплатно. Това стимулира фриволното използване на картите и хората, без поемане на някакви рискове или отговорности от страна на питащия. И задаването на абсолютно неадекватни въпроси за несъществуващи или силно непочтени ситуации.

Идеята за обратната връзка е изкушаваща наистина, обаче каква е гаранцията, че казаното всъщност е истина? Може някой просто да наминава да натрие носа на някоя си, която е посмяла да не му каже каквото е искал да чуе?

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 14:49 от Tanya111

# 580
Относно неморалността - аз не бих се правила на морален съдник на когото и да било, да, ще си кажа мнението по картите, но в крайна сметка всеки може да прави каквото намери за добре и да си носи последствията. На мен ми е интересно и за неморални казуси какви карти излизат. Другите ти забележки са много основателни. Случвало ми се е да ми пишат на лични някакви неща, от които става пределно ясно, че картите са си съвсем точни, но хората в темата се кълнат, че не е така, а иначе и хвърлят в недоумение тълкуващите. При различни тълкувания в темата пък не може да се направи обективна преценка за картите. Но...колкото - толкова.

# 581
 Aми въпросът го зададох преди няколко месеца - "Ще се върне ли той при мен?",  и картите бяха  "6 пентакли - силата - асо пентакли". Във форума тази комбинация беше изтъклувана като окончателна раздяла. Ама после и аз се разчетох из нета, че темата за таро ми е много интересна, и видях, че 6 пентакли всъщност е хубава карта. Така че може би по-скоро картите не са били изтъклувани правилно. Не че всичко е цветя и рози с този младеж, но конкретно тогава раздялата не беше окончателна и той се върна.

# 582
Относно неморалността - аз не бих се правила на морален съдник на когото и да било, да, ще си кажа мнението по картите, но в крайна сметка всеки може да прави каквото намери за добре и да си носи последствията. На мен ми е интересно и за неморални казуси какви карти излизат.

Аз също не бих се правила на морален съдник, ако нямах лошия навик да се поставям на мястото на засегнатите страни. Та, ако аз съм във връзка с някого, а той междувременно се чуди кого да чукне, никак няма да ми е приятно обсъждането било с карти или без, дали този другият ще му пусне. Затова и ми е директно гнусно да "гледам" на такива въпроси. Не го и правя.

От друга страна приемам, че може темата да е интересна от гледна точка на отговора на картите. Разбирам, че и това е вид познание и опит.

# 583
Да, нямам колебания какъв е моят морален избор. Интересен ми е изборът на Таро - ще мълчи ли, ще осъди ли, ще насърчи ли....за конкретната ситуация.

# 584
Да, нямам колебания какъв е моят морален избор. Интересен ми е изборът на Таро - ще мълчи ли, ще осъди ли, ще насърчи ли....за конкретната ситуация.

ooo, Таро никога няма да вземе страна, на Таро не му дреме на кого какво му се иска. Абсолютно безпристрастно е.

Aми въпросът го зададох преди няколко месеца - "Ще се върне ли той при мен?",  и картите бяха  "6 пентакли - силата - асо пентакли". Във форума тази комбинация беше изтъклувана като окончателна раздяла. Ама после и аз се разчетох из нета, че темата за таро ми е много интересна, и видях, че 6 пентакли всъщност е хубава карта. Така че може би по-скоро картите не са били изтъклувани правилно. Не че всичко е цветя и рози с този младеж, но конкретно тогава раздялата не беше окончателна и той се върна.

Това е комбинация, която ти изтеглиха или си теглила онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт