Карти Таро тема 18

• 21 352
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Явно не се разбираме за какво говоря. Виждала съм много хубави карти за извънбрачна връзка. Впоследствие бракът се разпадна и любовниците се събраха да живеят заедно. Не за всяка изневяра ще е така. Интересни са ми конкретните казуси и как Таро ги отразява.

# 586
Да, нямам колебания какъв е моят морален избор. Интересен ми е изборът на Таро - ще мълчи ли, ще осъди ли, ще насърчи ли....за конкретната ситуация.

ooo, Таро никога няма да вземе страна, на Таро не му дреме на кого какво му се иска. Абсолютно безпристрастно е.

Aми въпросът го зададох преди няколко месеца - "Ще се върне ли той при мен?",  и картите бяха  "6 пентакли - силата - асо пентакли". Във форума тази комбинация беше изтъклувана като окончателна раздяла. Ама после и аз се разчетох из нета, че темата за таро ми е много интересна, и видях, че 6 пентакли всъщност е хубава карта. Така че може би по-скоро картите не са били изтъклувани правилно. Не че всичко е цветя и рози с този младеж, но конкретно тогава раздялата не беше окончателна и той се върна.

Това е комбинация, която ти изтеглиха или си теглила онлайн?

Цитирам се сама, защото аз съм ти я изтеглила комбинацията и тълкувала. И  сега бих тълкувала по същия начин. 6 пентакли може и да е "хубава" карта, но има още 2. Няма да навлизам в подробности. Просто се радвайте на живота.

# 587
Момичета, днес видях обява за работа за съвършената работа в съвършената компания, за които имам опита, езиците, образованието. Бизнеса е супер и ще е много яко ако заема тази отговорна позиция. Не смея да мечтая. Но кандидатствах.
Ще ме поканят ли на интервю?

Заклевам се че ако ме поканят на интервю веднага още на 5-тата минута ще споделя тук. Ако не ме поканят - пак, ама след разумно време. Четох за обратната връзка и да прави сте Simple Smile
Аз не съм върнала досега щото аз нали съм все в процес на развитие Simple Smile

# 588
Принципно Таро дава информация за кратки срокове, а не за след година и повече.

И аз искам да дам обратна връзка. Бях питала за една измама, голяма драма беше. Картите бяха съвсем точни. Към момента вече това, което беше измама, се превърна в голяма полза и всички сме много радостни, на човекът много му олекна, но го предупредих друг път да не играе ва банк. Подредбата не казваше нищо за начина, по който се развиха нещата към ден днешен, т.е. отразиха краткосрочния план. От телефон съм сега, но по-късно ако успея, ще дам и линк към подредбата.

# 589
Без да съм хвърлила карти ще ти кажа, че много се уважава, ако в СВ-то си споменеш за свои хобита, ако имаш такива - например свирене на музикален иннструмент.

# 590
Без да съм хвърлила карти ще ти кажа, че много се уважава, ако в СВ-то си споменеш за свои хобита, ако имаш такива - например свирене на музикален иннструмент.
Вече го пуснах Силки, ама квот такова Simple Smile
Днес имах кошмарен ден, нищо страшно се неслучи ама всичко спешно и неотложно и завъртяно се случи днес. Отиграх го, но се ядосах, защото си чакам новото начало в служебен план. Та в 7 часа видях обявата и си казах че това е най-добрия завършек на седмицата. Наистина се развълнувах, просто работата мечта - много отговорна, но и много интересна. С и без Таро се надявам да имам своя шанс за 1-часова среща и ще се боря мъжки за тая позиция Simple Smile

# 591
Зорница, интересно ми е какво ще каже Таро за твоята работа и когато мога да тегля ще пиша, а ако някой друг изтегли, мога да коментирам по неговите карти.
При всички случаи ти пожелавам късмет! Simple Smile

# 592
Ще поканят ли Зорница на интервю  9 жезли - 10 жезли - Императрица
Не съм задавала срок, но с тия карти сякаш нещата ще се проточат. Мисля, че ще те поканят, но няма да е веднага, т.е. не се пренавивай, не прегаряй.

# 593
Зорница, интересно ми е какво ще каже Таро за твоята работа и когато мога да тегля ще пиша, а ако някой друг изтегли, мога да коментирам по неговите карти.
При всички случаи ти пожелавам късмет! Simple Smile

Аз направо не смея да мечтая. Да квалифицирана съм за позицията, но е толкова като за мен, че ме е страх да не се пренавия и да не се разочаровам брутално. Просто е моята си позиция, дано да стане.

Ще поканят ли Зорница на интервю  9 жезли - 10 жезли - Императрица
Не съм задавала срок, но с тия карти сякаш нещата ще се проточат. Мисля, че ще те поканят, но няма да е веднага, т.е. не се пренавивай, не прегаряй.

Така е, знам, че нещата няма да станат веднага, защото е корпорация, а там подборите са дълги. Спешна работа нямам. Тая работа заслужава да бъде чакана, като принца на бял кон Simple Smile

# 594
Привет,
Как ще прочетете следните карти:
1. ТРОЙКА ЧАШИ
2. СТРАШНИЯ СЪД
3. ЛЮБОВНИЦИТЕ
въпроса е за отношения💌💞💕
Напоследък много ми излиза Страшния Съд и то винаги в средата, като са 3 карти🍓

# 595
Привет,
Как ще прочетете следните карти:
1. ТРОЙКА ЧАШИ
2. СТРАШНИЯ СЪД
3. ЛЮБОВНИЦИТЕ
въпроса е за отношения💌💞💕
Напоследък много ми излиза Страшния Съд и то винаги в средата, като са 3 карти🍓

Изправяне през истината, че за отношения, които са започнали като чисто забавление трябва да се вземе решение как да продължат. Не съм сигурна, че страната, която се колебае, обаче, е съвсем дораснала за превръщането им в сериозно нещо.

# 596
Момичета, днес видях обява за работа за съвършената работа в съвършената компания, за които имам опита, езиците, образованието. Бизнеса е супер и ще е много яко ако заема тази отговорна позиция. Не смея да мечтая. Но кандидатствах.

Заклевам се че ако ме поканят на интервю веднага още на 5-тата минута ще споделя тук. Ако не ме поканят - пак, ама след разумно време. Четох за обратната връзка и да прави сте Simple Smile
Изтеглих ти Simple Smile
Умереност, Кралица жезли, Асо  пентакли - и мисля, че ще те поканят. Самите карти говорят, че там си си на мястото. Дано да ги разчитам правилно! Simple Smile

# 597

Изтеглих ти Simple Smile
Умереност, Кралица жезли, Асо  пентакли - и мисля, че ще те поканят. Самите карти говорят, че там си си на мястото. Дано да ги разчитам правилно! Simple Smile
Силки, сърдечно благодаря! Дано! Странно, но аз така го чувствам. А и драпам от сума време за ново начало, знаеш Wink

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 19:57 от Анонимен

# 598
Момичета, много съм объркана. Наскоро ми изтеглиха карти за 1 мъж, с който се занимавах, но беше малко хаос ситуация. Тогава (преди пет дена) излезна, че имал желание за връзка, отношения, интерес и тн и тн, пък то вчера стана едно...той ми заяви, че не му пука за мен, пък ме бил излъгал, щото съм човек, който си струва и сега вече не комуникираме и съм мнооого объркана, ще съм благодарна, ако някой може да ми обърне карти и да каже какво става в момента..

# 599
Когато мъж ви каже, че не му пука, вярвайте му. Било е забавление. Поне вече знаеш.

3 чаши - Луната - Кралица меч

Общи условия

Активация на акаунт