Силки и Соул, това е човек на който съм турила Х от два-три месеца, трудно, но се случи. Аз емоция нямам, тя се изчерпа, хубава лоша, няма я. Не разбрах въпроса. Аз не с измъчвам, но преди се, докато се опитвах да изградя някакви смислени отношения се. Той се държи все още като дете, провокира, но аз не се давам. Сега се е успокоил видимо, но при него всяко чудо за три дни. Иначе ще се радвам да разбера че това състояние е трайно и ще се държи като нормален зрял човек. Да имаме отношения някакви за мен вече е късно и безсмислено. Тези отношения са шизофренни. Да забавно е, когато се забавлявахме и държахме като деца в пясъчника, но като почнехме да ставаме сериозни, възрастни, хоп и след секунда - пак детето с неговите игри. Под игри не разбирайте игри само в преносен смисъл.

Интересното за мен в картите е, че са избрали да покажат теб, въпреки, че въпросът е формулиран за него. И струва ми се, че идеята им е да ти обърнат внимание, че въпреки това, което казваш и коментираш, ти си тази с емоциите, които създават проблеми. При това на теб самата. Него, в тази картинка тук, го няма.