🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 477
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Като няма какво да коментираме  по "интересната" интрига в сериала , занимаваме се с бройките на  измислените герои 

# 106
Ами той сезона май е преполовен и още няма кой знае какво за коментиране😃 И аз съм на мнението на Роси, че е много субективно и всеки си оправдава повече герой, на който симпатизира.

# 107

Изненадва ме, че Дарина събира толкова много гласове.
Аз принципно доста я хейтя, неслучайно си я кръстих Скумрия, обаче след болестта на Пепе много ми легна на сърце и сякаш с други очи погледнах на нея.

Орлин е тотал щета, ако бяха избрали по-подходящ актьор, можеше да се получи добра история.
Вместо това, освен, че той ме дразни, започнах и Галя да недолюбвам, че е хванала такъв охлюв.

На същото мнение съм , съчувствам на Дарина и разбирам реакциите и,всичко е човешко, колкото и да е неприятно за някои други - ревнува любимия си мъж и не понася конкурентката , тревожи се за детето си и иска да го опази от всичко . Разбира се не одобрявам обвиненията към Банков ,но неволно резултата от намесата му е вреден и това не може да не вбеси майката ,уплашена за детето си.
 Както се обърнах към Дарина положително, така пък отрицателно ми се смъкна Мазов ,не понасям тази ехидна подлост .

# 108
  • Разпиляна във въображението
Галя остави Тасев, защото Вяра вече беше решила, че го харесва. Борис, като женчо, не взимаше решение, затова Галя му каза, че вече е играла подобна игра и го изостави. Виждам недостатъците й, но не разбирам голямата жал към Петър след почти два сезона на отсвирването му на Галя. Бедният той, сериен прелюбодеец

# 109
Аз гласувах за Галя, Орлин и Темелков.
Галя ме дразни с апатичното си и намусено поведение и и вечно недоволния тон.
Орлин ... въобще горкия човек не знае къде се намира. Дори и раздялата с Галя беше все едно си говорят за времето. От самото начало не можах да му повярвам, че я обича. Всъщност, не му вярвам на каквото и да е.
Темелков ми е антипатичен и като образ, и на външен вид.

# 110
Пак ще пробвам. Не ме интересува дали Петър е сериен прелюбодеец, сериен убиец или храни бездомните кучета и плете терлички за сираците. Поведението на Галя за мен е неприемливо и аз не мога да го оправдая. Все едно спрямо кого е. Не приемам идеята, че с добрите трябва да сме добри, а с лошите - лоши. От лошите просто ставаме и си тръгваме.

# 111
Петър е слабохарактерен. Въпреки всичко ми е жал за Галя. Обича Петър, но той я пренебрегва. Има връзка с други мъж, но не е уверена. Той, вместо да си мълчи, да си играе с нея и да хвърля поредни белтъци към друга жена, да заяви че знае за връзката й и да се разделят. Не са женени, лесно ще стане. Или поведението му спрямо нея е ок?

# 112
Е добре де Мириел, Галя е нещастна, пък Петър да прекрати връзката. Защо? На нея не й ли стиска да го направи? Петър е плазмодий, винаги е бил такъв, него си го устройва тоя вариант, а аз от него тепърва кой знае какво мъжко поведение не очаквам. Така че Галя като е нещастна, да вземе мерки да си търси щастието. Не да мишкува с любовници.

# 113
В по-старите сезони Галя се завираше на женения за Виолета Захариев абсолютно по сметка . Тя беше  амбициозно селяндурче , отгледано  само от майка си и неистово търсеше  мъж , който да и е и баща , да я дръпне в кариерата .
Не и пукаше нито за Виолета , нито за жената , която уби .
После се превърна във вечно сумтяща жена , която  се чувства прекарана с възрастния мъж . Поразведри се с Бобчо  и пак се прибра при "татенцето" . Сега същата история , само където си направи сметката , че има вече две деца . Може да звучи брутално , но героинята /а и актрисата/  никога не ми е харесвала и пресилвам някои неща , но аз така ги чувствам .  Просто до сега не съм и обръщала много внимание заради други  действащи лица , които са ме интересували повече . Сега я пуснаха да танцува солото и няма как да не си спомня всичко , което ме е дразнело  в този образ .

# 114
На Пепи, така като гледам му е дошъл умът в главата пък и Полито не е склонна ми се струва. Още обича и страдо по онова мекотело.

Но, права си. Има време за всичко.
То с годните "им идва умът" , като стане на 60-70 съвсем ще му дойде. Стават едни праведни...

# 115
Петър не е цвете за мирисане, то никой не е идеален, нито в сериала, нито в живота.

Но в случая взе решение да прости на Галя и затова не й каза, че знае за забежката с Орлин.

# 116
Петър си е коцкар, ама Галя е нагла до небесата. Хем му изнерява, хем го лъже, хем му вика „ Имам ли повод да ревнувам от Поли”... Че и Поли е жената на любивника и... Ако бях на мястото на Пешето щях да я питам „Мен или Орлин ревнуваш от Поли” и туш!
Не може да изневеряваш и да искаш обяснения от половинката ти и да го обвиняваш в изневяра. Това наглост, ниво „+безкрайност”. Като добавим и вечно намусената физиономия и сърдития тон, Галя не знам какво трябва да направи, че да ми стане поне маааалко симпатична.

# 117
Галя и Пешко са хвани единия, удари другия. Никога не съм ги харесвала и двамата и достатъчно съм писала защо в другите сезони. Накратко, тя нагла, нахална кариеристка, която реши да си хване мъж без да се интересува от семейното му положение, уби родилка и се измъкна без последствия независимо, че друг също беше виновен за случилото се. Намусена и вечно недоволна. Не стана ясно, какво иска. Получи всичко към което се стремеше  с лекота и пак няма угодия. Пешко коцкар, мижитурка и продавач на бебета, като се възползва от служебното си положение. Абсолютен престъпник от най-долните.  Натрупа доста пари от това и си живее прекрасно
Независимо от всичко ще останат заедно. Но съдбата им като двойка ми е безразлична и съвсем не ме вълнува, но те в този сезон са "главни"  и с тях ни занимават.

# 118
На тел съм и не мога да пиша много, но Галя не прекъсна ли вече тази връзка? Петър не знам какво й е простил, но навря съпругата на любовника й при тях, прави й мили очи и реже Галя. Сетил се за жена си Simple Smile

Не е убила родилка, друг трябваше да понесе вината. Не е насилвала Петър, бременееше си сама, умна, нахъсана, амбициозна. Отричам изневерите. Когато не си щастлив, сигурен, напусни и край. Тя има и две малки деца и затова е останала. Наистина обичаше Петър, не знам защо мислите друго. Той защо не я напусна? Не искаше женитба, добре че не спа с дъщеря си, със стажантката. Не се интересува от нея - чао.

за мен голяма част от проблема на Галя е, че Ралица е толкова ."шумна" и в живота си - говор, тон и режисьорите не го омекотяват.

# 119
Не е убила родилка? А кой забрави компресите мисля след секциото? Друг е въпросът, че старият Генадиев предпочете да отида на празненство вместо да си свърши работата  - да виси над главата и наблюдава работата на специализантката, която от 1-2 седмици беше на работа.

Не е насилвала Петър? А, какво правеше? Поддаваше, поощряваше го е беше доволна от това,  което ставаше независимо, че Виолета беше там. Какво му трябва на един коцкар? Млада жена да му обърне внимание и да се представя пред нея.
И двата пъти забременя по грешка и не беше щастлива. Мрачна, недоволна, злобна, изневеряваща - това обичаща жена ли е? Непрекъснато се състезаваше в професионално отношение с него и в един момент си повярва, че наистина е нещо. Да си спомним, как си завоюва поста на шеф на АГ отделението?  Сега, каква е не е ясно. Кой е началник също не ми е ясно.
Защо тя не го напусна и сега, когато отново си намери друг?

Защото е една объркана жена, която наистина не знае какво иска.

А може би шумната Ралица нарочно е избрана за тази роля.
Гледала съм я в "Кантора Митрани ". Направи много добър образ и оттам я харесвах. Но в нашият сериал едвам я трая.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 15:34 от *Melanie*

Общи условия

Активация на акаунт