🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 486
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Защото е една объркана жена, която наистина не знае какво иска.
Иска всичко, кариера, мъж, деца ....

# 121
Грънчарова беше назначена по настояване на Врабчев.
Петър е коцкар, но не му се е случвало кръшкайки, да пита Виолета/Галя дали има повод да се съмнява в нещо. Това беше смешно и нагло от страна на Галя.
Иска всичко, кариера, мъж, деца ....
Тя има двама мъже, две деца, кариера, до известна степен постигната, благодарение на един от двамата мъже. Значи го има това всичко. Какво иска?

# 122
Карамазов снима с двамата братя Simple Smile

# 123
  • Разпиляна във въображението
Тя не трябваше да бъде оставяна сама в операцията! Петър сигурно не се е криел от Виолета. Тяхното бе той да й осигурява бизнеса. Аз пък мисля, че Петър довлече Поля. Както и да е. Бедният Петър, каква вещица си е прибрал. Да я напуска по-бързо, какво чака толкова време отпреди два сезона.

# 124
Врабчев настоя за нов анестезиолог, Цонев се сети за Поли и помоли Захариев да я навие.
Той ходатайства само първият път да влезе в операция, за да се разсее покрай Орлин.

# 125
А, що горкият Пешо, те и двамата са си чудесни един за друг.
Много показателен беше монологът на Галя, в който тя казваше, че трябва да стисне зъби и да не забелязва колко ниско е паднал мъжа й. В една двойка, в която няма уважение и единият нарича другия мекотело и безгръбначно, последното, което бих си помислила, е, че се обичат и могат да са щастливи заедно.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 19:08 от Mosquita

# 126
# 127
Ирина цвета на косата ли е пипнала нещо? Grinning Струва ми се по-светла, особено на първата снимка.

# 128
Доци, да разбираме ли, че девойката се е омъжила? Simple Smile

# 129
Аз така го разбрах. Вие как го разбирате?

# 130
Това определено прилича на халка на ръката й, ама тя не се ли носи на дясната?

# 131
Ами халка има, макар и на лявата ръка Simple Smile
Хаха, Майче, едно и също гледаме Wink

# 132
От доста години насам навлезе модата халките да се носят на лявата ръка по примера на католиците. Струва ми се, че никой не се и замисля на коя ръка и защо се носи там. Просто слагаме там некъв пръстен, както празнуваме и св. Валентин Grinning
Иначе да са живи и здрави и много да се обичат Simple Smile

# 133
Много е красива. Малко ме очудва  горната част на роклята. Но пък с това болеро е разкошотия

# 134
Много да са щастливи и винаги да се обичат! Симпатична двойка са, а Ирина е много красива.

Общи условия

Активация на акаунт