🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 550
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Ето как ще се сдобрят Банков и Христо - Кръстева ще направи повторен скенер, ще се окаже, че от ракът на Пепе няма и помен заради агресивния вирус, който Банков му посади, Христо ще му каже - добре, че го зарази, па ще плеснат и ще се прегърнат Grinning

# 331
Майтап на скенера да стане ясно, че са объркали диагнозата на Пепе JoyJoy Цялата драма за нищо накрая

# 332
  • София
Ето как ще се сдобрят Банков и Христо - Кръстева ще направи повторен скенер, ще се окаже, че от ракът на Пепе няма и помен заради агресивния вирус, който Банков му посади, Христо ще му каже - добре, че го зарази, па ще плеснат и ще се прегърнат Grinning

Ще се гръмна Weary

# 333
ПОТРЕСАВАЩ ОБРАТ, дали ще го изиграят така елементарно Sad Sad Sad

# 334
  • София
Като чета анонса - дали няма точно Пепе да е пациентът излекуван от рак с помощта на вирус? Много ще е плоско, но поне Банков от злодей ще се превърне в герой.

# 335
Признавам си, че сцените с Пепе не са ме вълнували, а са ми досадни. Това дете не успя да ми хареса и миналия сезон с това безизразно лице и монотонно говорене.
От Стилянова не съм изненадана и никога не съм харесвала тази нагла, вечно намусена женица.
Кръстева - голяма драматургия, голямо нещо. Типично в неин стил.
Огнянова влиза в нейната роля докато тя е заета да се тръшка ненужно.

И така.

# 336
Признавам си, че сцените с Пепе не са ме вълнували, а са ми досадни.
Ох, слава Богу, реших, че съм единствена. Hands Plus1

# 337
Кой знае каква тъпотия са измислили, че да ровят в боклука, още от сега си представям Магда как унизително се държи с Йоско

# 338
Признавам си, че сцените с Пепе не са ме вълнували, а са ми досадни.
Ох, слава Богу, реших, че съм единствена. Hands Plus1
Не си, не си !
Ама зор - Да ни дават, маме, по телевизията !

# 339
  • София
Как така, хм, майтапите ли се или е възможно вирус да убие тумор пък дори и в начален стадий в малко дете? При всичките условности...?  Shocked

# 340
Как така, хм, майтапите ли се или е възможно вирус да убие тумор пък дори и в начален стадий в малко дете? При всичките условности...?  Shocked
Възможно е, да, правени са доста експерименти и има случаи, в които вирусът атакува само туморните клетки, без да закача здравите. Това е така, защото в туморните клетки има различен протеин от този в здравите и вирусът се свързва с него, а не с протеина от здравите клетки.
А в "по-големия брат" на Откраднат живот - Анатомията - правиха цяло проучване, при което инжектираха вирус в мозъчни тумори с цел да ги намалят и след това да ги оперират.

# 341
Как така, хм, майтапите ли се или е възможно вирус да убие тумор пък дори и в начален стадий в малко дете? При всичките условности...?  Shocked
Възможно е, да, правени са доста експерименти и има случаи, в които вирусът атакува само туморните клетки, без да закача здравите. Това е така, защото в туморните клетки има различен протеин от този в здравите и вирусът се свързва с него, а не с протеина от здравите клетки.
А в "по-големия брат" на Откраднат живот - Анатомията - правиха цяло проучване, при което инжектираха вирус в мозъчни тумори с цел да ги намалят и след това да ги оперират.

Само че в АНАТОМИЯТА хората правят проучвания, имат лаборатории, правят опити, изследвания.........
а ние тук - бам нещо ни усъмнило случайно и гледай ти рецидив в заболяването?!?!?!?!

# 342
  • in Wonderland
Сори, ако повтсрям, но моите любимци от Стартер по Бг радио, Симо и Боги ще участват в сериала 😁

И такааааааа....УДАРИ ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА!
Представяме ви...ВЕНЧЕТО и ТОШКО!
Не ни пропускайте в "Откраднат живот" утре вечер! Simple Smile
Какво се случва с една бременна с трето дете и един таксиметров баща! Simple Smile

https://www.facebook.com/64138684920/posts/10157138573934921/

# 343
Моски, а от проста пневмония лекува ли се рак? Те го направиха, че е фасулска работа и без да искат го излекуваха

# 344
Общо взето фантастика и в Анатомията на Грей. Може би в живота са правят такива опити и експерименти в специализирани лаборатории. Не го гледам и не коментирам, но ако е така, как има още хора болни от тази болест, след като е толкова проста работа лечението по този начин?

Общи условия

Активация на акаунт