🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 571
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • Ню Йорк
Мисля, че Пепе няма да се оправи и това им е варианта на сценаристите да съберат Карагьозов и Кая.
За заговор между Лора и Ина - нещо не ми се вярва. По-скоро Лора ще се подхлъзне и ще съдейства на Стефан.  Между тях все още има чуства, личи си.
Зорито е като пусната от пандиза  Joy Joy Joy , че и умни мисли и дали да ръси  doh

# 316
А аз да попитам за тази безумна сцена  всъблекалните- в крайна сметка имаше ли ..нещо или Стефчо прецака нещата Simple Smile)

# 317
  • София / Пловдив
А аз да попитам за тази безумна сцена  всъблекалните- в крайна сметка имаше ли ..нещо или Стефчо прецака нещата Simple Smile)

Аха да стане и малкият Стефчо избързА 🤣

# 318
  • Пловдив
Пълна какафония настава...
Сега се сещам за влюбените погледите, срещите по коридорите и разговорите между Банков и Зориту в началото на сезона??? Чак квартира и намери...и изведнъж край!

# 319
Аха да стане и малкият Стефчо избързА 🤣
Не ми казвайте, че сега Огнянова ще лекува и топките на Мазов Joy

# 320
Кажете, като се появи Табаков, моля😬🤪

# 321
  • София
Пълна какафония настава...
Сега се сещам за влюбените погледите, срещите по коридорите и разговорите между Банков и Зориту в началото на сезона??? Чак квартира и намери...и изведнъж край!

Беше реверанс/морковче за фенките, които продъниха ФВ с врасяците за химичната двойка. Това за мен е най-пошлото заиграване със зрителите. Всичко се направи заради единия сеир, без никакъв смисъл и връзка с развитието на историите, защото още миналия сезон стана ясно, че Банков е забравил Зорница..

# 322
  • София
Аз се чудя кой ще помогне на Банков да не изпадне в депресия. След всичко, което чу от Христо. Предполагам, че Цонев ще му помогне. Той май му е единствения близък.

# 323
  • Пловдив
Аз се чудя кой ще помогне на Банков да не изпадне в депресия. След всичко, което чу от Христо. Предполагам, че Цонев ще му помогне. Той май му е единствения близък.

освен пак да се пропие...

# 324
  • София
Не ми се вярва. Мисля си, че ще напусне и ще замине при Виктория. Само, че не вярвам да не ги сдобрят с Христо.

# 325
  • София
Възможно е в критична за Пепе ситуация Банков ще го спаси и така ще се сдобрят с Христо. По някакъв начин ще помогне на някой от близките на Карагьозов.
После Виктория ще се влоши и Виктор ще замине при нея.

# 326
Аз продължавам да недоумявам какво общо има коремен хирург, като Банков, с дете, болно от нещо си, като Пепе.
Вбесява ме стремежа на главната сценаристка Христина, да показва детето си по телевизията, в сериала, продуциран от бащата на детето.
То целия сезон е запълнен с това дете.
Интересно, ако не играеше нейното дете, дали на историята на Пепе щеше да се отделя толкова много екранно време.

# 327
Разбира се, че нямаше да му отделят толкова време, ако беше случайно дете.
В техния стил, най-вероятно набързо биха го уморили...

А иначе не е задължително намесата на Банков да бъде свързана със специалността му и заболяването на Пепе, може просто да му окаже първа помощ в критичен момент.

# 328
Анонсът за днес:

Манипулации, предателство и искрица надежда в „Откраднат живот: Любовта лекува
След като претърсва кабинета на Ина, но не успява да намери флашката с уличаващото я съдържание, д-р Мазов решава да изиграе картите си по друг начин. Манипулирайки Лора, той я подвежда, че няма нищо против тя да оглави отделението, дори я открехва за съществуването на една малка флашка, в която г-жа Фотева пази финансовите отчети и заплати на лекарите.

Ще се изкуши ли Лора да я открие и да научи какво възнаграждение е предвидила г-жа Фотева за новата й позиция? И ще се сдобие ли д-р Мазов с истински сериозен компромат срещу Ина Фотева?

Докато Пепе е в реанимация, а Христо и Дарина не могат да си намерят място от притеснение. Водена от необикновено предчувствие, д-р Кръстева настоява за повторен контролен скенер за Пепе. Ще се съгласят ли родителите му и какво ще покаже той?

Галя подозира д-р Захариев – разпитва го за взаимоотношенията му с Поли. Отговорът, който получава обаче, ще я остави без думи.

# 329
Мазов много нагъл. Лора, ако вземе, че се навие на тази простотия ще ми надне в очите. Къде се е видяло служители да влизат в кабинета на собственика?!??
Щяха да го уморят това дете на още на раната в ръката, както умориха сестрата на Наталия.

Общи условия

Активация на акаунт