🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 575
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
А,Яни виж как знае Simple Smile
Шопов чака да свърши сезона,разигра се той в 7сезон,голям напредък Joy

# 301
А,Яни виж как знае Simple Smile
Шопов чака да свърши сезона,разигра се той в 7сезон,голям напредък Joy
По-добре късно отколкото никога. Grinning

# 302
Ооо, Перла, драма е. Във фейсбук заплашвали, че ще спрат да гледат, ако убият Пепе. Един рев пада...
Явно не съм в час с модните тенденции. Моя грешка Joy

# 303
ииийеее, Огнянова ис бек! Ще й тича кубето, тамън ще заприлича на учителката на доктор Стрейндж, а не на Врабчо, който внезапно пак загуби супер силите си и дано не е свършил и той.

Толкова ли няма статисти и връзкари, та тормозят Пепе. Не е гот деца да си играят със смъртта колкото и да е мента на лента. Ристю е неадекватен, Дарина зомби (разбираемо и добре й се получава), а супер Банков са решили да го уморят предсрочно с толкова много "любов".

Имаше някои свежи моменти в турлю билюм гювеча и май скоро ще видим в действие фитнес заличката и лежанката. Какво обаче стана с бурята на Фотев? Май само садо-мазови, ще се включат , което е поредната простотия ...

# 304
Замислих се, че колкото и да обича Мазов, Лора няма никаква полза да прецаква Ина, която я взе на работа. Нещо, което искаше много. И ако приемем, че предупреди Мазов от любов, не мога изобщо да приема, че е възможно да се опита да направи мръсно на Ина с флашката. Изводът ми е, че Ина и Лора са комбина и целят да измъкнат флашката от Мазов, ако е у него.

# 305
19-ти епизод ли даваха тази вечер?

# 306
Замислих се, че колкото и да обича Мазов, Лора няма никаква полза да прецаква Ина, която я взе на работа. Нещо, което искаше много. И ако приемем, че предупреди Мазов от любов, не мога изобщо да приема, че е възможно да се опита да направи мръсно на Ина с флашката. Изводът ми е, че Ина и Лора са комбина и целят да измъкнат флашката от Мазов, ако е у него.
Моски бе, каква е тази конспирация? Joy Ти много идея очакваш да има в цялата ситуация.
Ина не помоли ли Лора за момента да си мълчи и да не издава какво е намислила?

# 307
Помоли я, Перличке, тя се съгласи, много се зарадва, че ще стане шеф, благодари ѝ, прегърна я. Само за да я предаде след това? Не вярвам. Съставили са план да обезвредят Мазов, просто не ни показаха разговора Grinning

# 308
  • София / Пловдив

нали им е много розово тоя сезон, дайте да утрепем още някой 😬😁

Скоро, скоро... и това ще стане 🤨

# 309
Ееее Моски, как това е любов, която ще излекува Мазов? Animal Joy Cat

# 310
Доци, аз дотука разбрах, че нашите концепции за любов и сценарните такива се разминават доста сериозно, така че честно да ти кажа, не знам точно по какъв извратен критерий това е любов, ама го погали по косицата. Това е любов, нали? Joy
Те ще му дадат урок и той ще прогледне, ще мине на светлата страна, ще почне да си казва молитвата по три пъти на ден и любовта ще го излекува Grinning

# 311
Огнянова ми прилича на Sinead O'Connor (и на момче също). Не ми харесва изобщо.
Не може ли някой да шибне Галя с нещо тежко?!
Откакто видях сцената с раждането на мъртвото дете на Ина, главният сценарист не ме учудва с неадекватната си и изкривена амбиция за сина си. Бива да си отдаден на изкуството, ама това е просташка показност.

# 312
нали им е много розово тоя сезон, дайте да утрепем още някой 😬😁

Скоро, скоро... и това ще стане 🤨
Ще мрат от любов, а? Joy
Май Любовта убива да го бяха кръстили сезона по биваше Grinning

Моски, дано да си права Simple Smile

# 313
Хахахахах любовта убива хахах Animal Joy Cat

Моски, предполагам, че всички ще бъдат спасени, излекувани и т.н. в последните десет минути на последния епизод Animal Smile Cat

# 314
Доци, това кога ще бъдат спасени и излекувани го уточнихме веднага след обявяване заглавието на сезона, тоест още след финала на шести сезон Wink

Общи условия

Активация на акаунт