🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 443
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
Изчетох ви, много бързо пишете.
Благодаря за темата!
Никой не ми е антипатичен, по скоро дразнещ - Дарина, много претенциозна, само за нея гласувах.
Сестра Жекова, винаги съм я възприемала като Сийчето на Кирчо, на моменти много досадна.

# 46
  • Другата България
Намериха си повод Банков да ги за ...реже и да замине  към Германия , Франция или там някъде .
newsm78 Това някъде е било написано или са предположения? Че Банков ще замине някъде? Нямам възможност да ви чета редовно, та затова питам, знам, че тук знаете всичко. Grinning

# 47
  • Берлин
Най-антипатични са ми Огнянова и Стаменова. И 2те от пръв поглед, даже и от последен. Чета ви, благодаря на Ванилия за темата и на Дона за милия жест към мен. Опитвам,но не ми се гледа. Интересно е,че два опита попадам на Тасев. Или съм се побъркала,или се е разиграл и възмъжал.

# 48
Един потребител твърдеше, че имал такава вътрешна информация, но до колко е вярно ще видим.

Магда и аз винаги съм я намирала за комична, имаше доста забавни моменти с нея, харесва ми когато изпада в разни куриозни ситуации. Както и съм й съчувствала, когато показа колко е самотна, покрай историята с Коко и т.н.

Но има и много моменти, в които постъпва много лицемерно. Покрай линията с Васко помня как взе парите на сестрите и някой друг беше набеден, че ги е откраднал, но не помня кой?
В последната серия много ме подразни как се държа и със Стилянова, и с Кая, и с Цонев. Ясно е, че си е клюкарка и работата й е да се вре навсякъде, но има една граница, след която става противна.
В случая чак и се разпореди Йосиф да следи стаята на Пепе... ами това е прекалено за мен.
Едно, че въобще не й е в работата, Пепе си има родители, които да преценят кой да го вижда, второ, че Кая го забавлява и той се разсейва с нея.

# 49
Гласувах за Магда и Орлин. Другите не ги харесвам, но донякъде разбирам защо така се държат. Някак приемам, че имат някаква цел и основание от миналото за поведението си.
Магда е празно и жалко същество без личен живот. Интересуват я само клюките.
Орлин е нещо, което не знае какво иска. Иска майка вместо жена, жени се за Поли. Иска секс, хваща си любовница. Бърка личния живот с професионалния. Слабо и безполезно същество.

Анкетата е много хубава и ми е интересно кои ще са първите трима, най - вече защо.

# 50
Любопитно ми е кой е гласувал за Цонев, ако иска да каже защо?
На мен той този сезон доста ми допада като поведение. С Кръстева са страхотен тандем, защо му натресоха Магда... 😒

Прави ми впечатление, че черните овце Мазов и Врабчев са много назад, даже Пиленцето е с 0 гласове.

Изненадва ме, че Дарина събира толкова много гласове.
Аз принципно доста я хейтя, неслучайно си я кръстих Скумрия, обаче след болестта на Пепе много ми легна на сърце и сякаш с други очи погледнах на нея.

Орлин е тотал щета, ако бяха избрали по-подходящ актьор, можеше да се получи добра история.
Вместо това, освен, че той ме дразни, започнах и Галя да недолюбвам, че е хванала такъв охлюв.

# 51
Ванилия и аз така съм за Дарина, преди хич не я харесвах, сега малко ми се промени мнението донякъде. По-скоро ѝ влизам в положението, не че ми е станала супер любима.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 22:57 от VanillaBarbie

# 52
Като гледам анкетата, ми се струва, че са вкарали Орлин, за да не е толкова недолюбвана Лора Joy
Съгласна съм, че актьорът е от значение, иначе нямаше да има повече гласове от Жекова и Стаменова.

# 53
Може би гласовете за Дарина са и възоснова на това, което сме гледали от нея в предишния сезон. Тя честно казано си е все същата, нищо не се е променило в характера й. Поведението й мога да го оправдая, но донякъде, защото макар да не съм майка, разбирам, че тревогата й за Пепе е огромна, не ми е толкова чуждо какво е детето ти да е болно. Но няма как да ми легне на сърце, дори и с драмата около детето. Случващото се с Пепе не променя факта, че тя си е доста злобна жена и има ужасен характер.

# 54
Учудвам се на многото гласове на Орлин. Аз едвам го отразявам, камоли пък да дам  глас за него Joy

# 55
Ванилия, аз гласувах за Цонев, Кая и Табаков!!!
Уточнявам, че говорим за герой, а не за артист.
Цонев - за мен няма нищо общо с предния сезон, живее в измислен свят - знае за трудностите, причините, но не прави нищо, дори и съвети не дава. Дори към Кръстева има емоциии, но мълчи, чака.......
Кая - млад човек, а непрекъснато намусена, изживява се като жертва и в любовта и семейството, което е имала. А и сега покрай Пепе.... не мисля, че трябва да създава допълнителни поводи за кавги.....
Табаков - не мисля, че пресъздава умело образа си на лекар. Липсата на емоциии, по скоро ме отблъсква.

# 56
На мен Орлин ми е безразличен, нито ме дразни, нито съм му фенка. Изобщо не ми прави впечатление като тръгне някоя сцена с него, дори не го гледам. Grinning

Дани, според мен има защо Табаков да се държи така и да не показва емоции. Дали нещо в детството, както при Мазов беше, не знам, но все си мисля, че има нещо и то ще излезе в някой от следващите епизоди.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 23:28 от yanitsa.s

# 57
Тук за най-антипатичен герой анкета, във фейса за любим женски образ пък Grinning

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 23:38 от maichetoooo

# 58
  • Ню Йорк
Зорка - общата къде избяга? Имам чуството, че с тази прическа я готвят да отлети към "другия бряг" Wink

# 59
Не знам къде избяга, обаче явно на теб много ти липсва, щом специално си дошла тук за нея да питаш от толкова други герои. Wink

Общи условия

Активация на акаунт