🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 458
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
То в тази болница са общ до общия. Като започнем от Захариев-президент на общите, минем през Тасев и Банков-вицетата, отидем при Зорница, Галя и Ина. Христо, Фотев и Лора им застрашават постовете. Един праведен няма, само мръсници Joy

# 61
И откога когато една жена е харесвана от мъжете и е била само с двама я прави обща? Любопитно ми е просто. Grinning 

Да бе, Майче, откъде се навъдиха само такива, баси? Joy

# 62
То имахме, ама Христо опорочи нещата Joy

# 63
Майче, ще ме прощаваш, но Зорница насреща на Галя и на Ина да тича, няма да ги стигне Joy

# 64
То имахме, ама Христо опорочи нещата Joy
Направо! Една девойка за пример имаше, чиста и неопетнена и тя замина. Joy

# 65
  • София
Ха-ха, този охлюв любовникът Орлин води. Видя се докъде се докарват с роднинските побутвания, ако не вкарат нечие чедо да вземе хонорарче, не става. Те, и Герасков и Живкова са средна работа, но синчето просто е безличен и некадърен.

# 66
Добро утро! Благодаря за темата ❤️ Пиша за първи път, но ви чета отдавна. Изборът ми за антипатични герои се спря на Жекова, Орлин и Темелков. Жекова е адски отблъскваща с това, че си вре носа навсякъде, а младежите са абсолютни плазмодии, всеки по своя си начин.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 09:57 от dimchetod

# 67
То си е в реда на нещата и дечицата да се покажат по телевизора. Сега чакаме и "мамината". Нали още преди сезона тук в темата тръгна такова предположение.
Още и приятелката на Шопов. Имаше такава заявка.

Много хора тъгуват за Зорница. Ти да видиш. А грозният епитет най-малко се отнася за нея. Тя е накрая на редичката от  основните мъжемелачки.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 10:28 от *Melanie*

# 68
От това , което са ни показали за времето на разказваната история , Зорница беше с двама / без да изневерява/, Ина беше с трима / като с Боби и плазмодия беше в изневяра/ , а Галя също е била с двама , като с втория пак в изневяра .

# 69
Ели, Галя е била с 3ма в сериала - Захариев, Тасев и Орлин.

# 70
Банков ги бие всичките - Ева, Зорница, Чокова и Виктория Hands Metal
О, къде забравих Пешко??? Виолета, Галя, сестра Мая, пак Виолета, почти Албена, почти Илиева, все още не, но очакваме Грънчарова Joy

# 71
Няма да има романс с Грънчарова. Не ми проваляй тезата.Smile До сега се изпълни предположението ми, че Галя и Орлин няма да останат заедно и тя ще се върне при Пепи.

# 72
Доне, Албена също му беше бройка на Банков, забрави я. Grinning Ама ние сега за мъже не говорим, те са защитени, нали са мъже все пак? Позволено им е. Grinning

# 73
Няма да има романс с Грънчарова. Не ми проваляй тезата.Smile До сега се изпълни предположението ми, че Галя и Орлин няма да останат заедно и тя ще се върне при Пепи.
Тя може да се върне при Пепи, ама на Пепи какво му пречи да....такова Полито през това време? Имаме 20 епизода още Joy Съвсем достатъчно за един романс между клюките на Магда и паниката на Ина, когато види Иво Joy
А, и втория секс на Кая и Христо
Аййй, Яни, съвсем забравих Албена! Абе наистина Банков води и Пешко по бройки Flushed

# 74
На Пепи, така като гледам му е дошъл умът в главата пък и Полито не е склонна ми се струва. Още обича и страдо по онова мекотело.

Но, права си. Има време за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт