🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 471
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Ковачеви Heart Eyes Калин и Наталия, да върнат, но мога да мина и без Сашко и Биляна. Вече във връзката на Банков и Пенев има повече страст от колкото на Биляна и Сашко.
Ее, все се надявам Ина да отмъсти на Фотев. Някак на Ирина и се получават добре сцените, в който е кучка. Няма да забравя Галя, когато се опитва да я изнудва, беше страшна.

# 601
Сега Стаменова като започне да се "чисти" , може да  и започнат разни видения и сценаристите  успешно да върнат Ана Imp  Тъкмо тя ще отмъсти на Фотев и минаваме в друг жанр.
Бая сюжетни линии има за 18 епизода - Стаменова, Фотев, Ина, Кръстева, Зорница, Табаков, Захариеви, Грънчарови, Христо и Кая....губи ми се някой. А, накъде без Мазови.
Сложна работа

# 602
Даваме им идеи за следващите 7-8 сезона Money  Дано да не чуят !

# 603
Да върнат Ванчето и да я залюбят с Марио😁😆😆😆😆

# 604
Да върнат и Бибето, Сашко, Калин и Наталия , а Simple Smile

И Виолета!

# 605
Гледаити, завиждаитиии 😀

# 606
Ехх,мечтиии.Ванилия,не е честно,точно днес да ме дразниш Joy

# 607
А на Марта се сърди 😀 и тя като Жекова навсякъде се вре 😆

# 608
А на Марта се сърди 😀 и тя като Жекова навсякъде се вре 😆
JoyА точно така !
Ма той Вергов тия целувки за нищо ги няма,така си ги раздава.То Духовникова,Вачкова,Рачков..Simple Smile

# 609
И Никола Мутафов намляска миналия сезон 😱😂

Амбър, честит рожден ден! Flowers Hibiscus

# 610
Току виж го погнали и него като Пулев 😂

# 611
Амбър, честит рожден ден!

Хубаво и емоционално сбогуване с Банков. Вергов допринесе много за ОЖ, но няма смисъл да продължава щом героят му няма сюжетна линия и е само пълнеж.

# 612
Ух, и мен ме обзе носталгия по 4 и 5 сезон...какво превъртяха с този сюжет не знам. Ина пишман-шеф, Мазов супер озлобен, Лора неадекватна отвсякъде, Цонев притичва като цветарка....Лимфом с кихавица убиха, пък на кака Сийка любопитството няма кой да утрепе.
Харесвам Иван Юруков и се надявам да му доизградят образа, че сега ми е мъка да го гледам.

# 613
Снимка от Зафир Раджаб.

# 614
Мазов май ще разпространи секс видеото на Ина из цялата болница,ако съдя добре от промото.

Общи условия

Активация на акаунт