🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 465
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
То щото на Ина не й стигна цялата гадост със загубата на детето, ами и това..и какъв е смисълът от това?!

# 616
От промото ми се видя, че клипчето е на телефон и дават Кая и Христо да си гледат телефоните... няма особена логика обаче точно на тях да го пратят...

После може би Мазов го е пуснал на голям екран в рапорт залата.
Смисъл никакъв няма, ама ей така да става сеир...
много им е зор на тях с кого си ляга шефката, без това нямат много уважение към нея, след това още повече ще й се качат на главата.

Много ми е любопитно от екипа влизали ли са някога в частна болница да видят как се отнася персоналът с началниците?
То бива до някъде за нуждите на сюжета, ама те направо на пародия го обърнаха.

# 617
Направо на пародия го обърнаха, Ина се прави на директор, лекари и сестри се правят на подчинени и вместо да лекуват хората ,ровят из кабинета и чантата на директорката ,други овикват бременни пациентки като Захариев 😱 Даже в държавните болници се държат по- любезно и организирано, а тук хората си плащат на всичкото отгоре .

# 618
С две думи - пълна анархия. Мазов голяма гад е станал. Дори в началото на сериала, когато се появи не беше чак такъв. Това, което ще направи с клипчето е много гадно. Едно е да тръгнат слухове, друго е да видят всички как шефката им прави секс с банковия надзорник. Унизително е.

# 619
Мазов ,че никога не е бил мил човечец не е,но сега с това залитане в посока -злоба,направо си мисля за него докато го гледам,като за Илия.Направо ме объркват, започва да се припокрива с героят му в другия сериал,ако и закуца...край!

# 620
Споко, ще стане като с Пепе - в последния момент ще измислят нещо и няма да покаже клипа. Примерно ще си мисли, че го е показал, но на видеото ще тръгне нещо друго.

# 621
Ама всички бяха с едни печални физиономии...

# 622
Ама всички бяха с едни печални физиономии...
Е ако видят шефката да се такова с банковия надзорник, би трябвало да са изненадани или да се хилят, а не да са печални Joy

Може Банков да им е записал клипче за бай бай. Или Фотев да е изпратил видео обръщение. Но пък тогава предвиждам припаднали Joy

# 623
Видях и аз ей сега промото. Определено всички са го получили на телефоните си, че даже и на едно място събрани бяха, явно и това е нарочно. Едни физиономии бяха изкарали, чак не мога да ги опиша. Все едно си мислят "това е краят". Grinning Пенев направо пасти да яде с това, което направи с Кая, когато разбра, че танцува в бара.

# 624
Има ли го някъде това промо, че да не говоря празни приказки? А и мисля утре да ви спретна един куку руку анонс и ми трябва муза Joy

# 625
Няма го, Доне, по телевизията го дадоха преди около 10 минути.

# 626
И аз не намирам въпросното право в нета.

# 627
Сюжетът наподобява все повече едно нещо с кафява и гъста консистенция, в която потъват героите. Що не вземе милошевица да се намаже със същото нещо, че ще й е в тон с натюрела....Стига вече с тия простотии!

# 628
Този сериал вече е супер далеч от медицински, да спрат с рекламите в тази насока. Това, че декора е болница, не го прави медицински. Какво цели Мазов като покаже клипа. Сигурно още 200 пъти ще видим страхотната сцена с лашкането, нямам търпение значи...

# 629
Колкото и да ми е неприятно, трябва да призная, че и за мен е адски глупав сюжетът този сезон. От първата серия досега е имало само един епизод, който да ме грабне.
Ако Мазов пусне клипа, не виждам какво ще постигне освен да си издейства уволнението.

Общи условия

Активация на акаунт