🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 461
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Дори няма смисъл да се опитвам  по-меко да  изразя критиката си към всичко в този сериал . Вие абсолютно точно  формулирате и моите  настроения . Това повтаряне пак и пак на отегчената каменна физиономия на Ина  на преден план и  пуфтящият  и запенен  подкупен  служител зад нея  вече отвращават . Дори някое дете да го е пропуснало първия път , вече може да сме сигурни , че е стигнало до всички .
Толкова са безмислени  всички истории на героите , че  не знам как не им е обидно на артистите да участват в този "проект". Но това им е нещо като  постоянната заплатка .

# 631
Имам чувството, че само нещо да се хареса на зрителите и рязко го разбиват на пух и прах. Ясно, вземат си решенията продуцентите, но не ми е ясно какво искат да покажат със сегашната история в сериала...В момента е  някакъв тюрлю гювеч, но задължително ще има една млада жена, на която да са й планирали някаква гнусотия. Ако още някой не е видял онова просташко лашкане, спокойно, ще ги дават още 17363553 пъти!

# 632
Този банковият служител... не знам как се казва актьорът, но ми е много неподходящ за тази роля визуално. По-скоро го виждам като аниматор в детски кът.

# 633
Абсолютно съм съгласна с Вас. Сериалът беше наистина един хубав проект. 4ти и 5ти сезон бяха много добри. От 1ви до 3ти не помня много, но там също имаше добри и силни моменти. В 6ти сезон играта на Вергов и Пападопулу в началото държеше напрежение, след това историята с Духовникова (не говоря за самата актриса, въпреки че много я харесвам, а като цяло за опита да се пресъздаде нещо много силно), любовта между Кая и Христо беше интересна. Този сезон е пълен крах. Единствено играта на Пепе и на Ирина Митева + сцените на Кая и Христо са интересни. Всичко друго няма нищо общо с предишните 3 сезона. Сцените на Ирина Митева са подигравка за самата нея - от силна, амбициозна и борбена жена с позиция, толкова преборила се за любовта си с Борис, силната сцена с раждането на мъртвото бебе, се стигна до секс с банковия надзорник за пари! Пълна подигравка, не само с нея, а и със зрителите. Майката на Пепе също играе много добре според мен. Скапаха Диана с тази прическа - с по-дългата коса беше много хубава, но с тази не ми харесва (не че е важно моето мнение, но така не прилича на жената, в която се беше влюбил Банков). Юруков никакво развитие няма, дано малко се позадвижат нещата с него, защото е качествен актьор.
А за Мазов просто да не говоря. Отново, подигравка.
Колкото и хубав проект да беше, не омаловажавам усилията на сценаристи, продуценти и актьори -бяха страхотни, преживяхме всичко с тях. Всъщност те все още са страхотни, но след 7 сезона вече няма какво да се гледа. Трябва да го спрат. Сега заради Вергов най-вероятно доста фенки ще спрат да гледат.
А вече вкараха почти всички - от деца актьори, радио водещи и връзкари, до най-големите БГ актьори.
Трябва да спрат и това да е последния сезон, и не защото не ми харесва и съм хейтър, а защото от най-хубавия бг сериал от години насам, ще се превърне в бозава сапунка, която ще спре да се гледа. Поне да завършат подобаващо и запомнящо се.
Ще продължа да гледам, защото го следя още от 1ви сезон. Моля не казвайте да си пусна турски и индийски сериали, защото не го правя, изразявам мнение.
Благодаря. Прекрасен ден на всички!

# 634
Какво иска да постигне Мазов, като разпространи записа на всички - да я унизи. Както някой писа едно е да знаят останалите за случилото се, съвсем друго е да видят черно на бяло и то подобен запис.

# 635
Всъщност за мен е неразбираемо поведението му, защото да речем можеше да я изнудва. Сега си проиграва единствения коз и оттам нататък Ина може да си прави каквото си поиска. Той обаче едно не разбира. Ина изгуби всичко със смъртта на бебето й и нищо от тези неща не е в състояние да я нарани така, както я съсипа тази загуба. Така че не предвиждам Мазов да постигне нещо особено.

# 636
И аз мислех, че Мазов ще изнудва Ина, но явно в гнева си ще разпространи клипа просто за отмъщение, задето тя назначи Лора и иска да я сложи на негово място.

# 637
Точно и аз си мислех същото като Перла. Мазов й е бесен заради Лора и сега това е просто отмъщение. Мисля, че и той много добре знае, че нищо няма да постигне, освен да я унижи пред всички. На този етап вече му е достатъчно това.

# 638
Така е. То няма и за какво да изнудва Ина. Има си работа, началник е, Лорчето му беше трън в очите, ама като го гледам май му е по-забавно да работят заедно, не знам какъв е този зор Лора да не работи в болницата.

# 639
Най-много можеше да я изнудва за шефското място в отделението, след като Лора му каза, че Ина ще го махне. Можеше да й каже, че ако го махне от там той пък ще разпространи видеото и така да я държи.
И аз се чудя какъв му е проблемът толкова да работи с нея, че и много се озлоби към Лора. Разбирам, че едва ли иска да му е под носа всеки ден и то след всичко случило се, но поне в началото като се разделяха ми изглеждаше като да са се помирили.

# 640
Аз не мисля, че Ина наистина смяташе да сложи Лора за началник.
Стори ми, че й го каза колкото да и замаже очите и да не я занимава с нейните мрънканици.
Лорчето с или без Мазов си е балалайка и на Ина й е пределно ясно, че тя не става за началник на отделение.

# 641
Съгласна съм, че Зафир Раджаб не се вмества добре в ролята на Темелков. Не седи естествено като нея, никакво чувство, изобщо не ме грабва като игра. Гледах го в “Калигула”, има малка роля там, същата работа, изобщо не ми хареса.

# 642
Ами сега и гаднярът никакъв го няма. Васил Бинев направи страхотен образ  и сега 20 епизода се чудим има ли го, няма ли го...гледаме на Мазов простотиите от 4 клас, 2-рия срок Laughing
Защо не сменят униформата на Карагьозов? Това убито зелено съвсем го оприличава на изпаднал германец. Не искам да звуча негативно, харесвам всички актьори и се радвам, че го има сериала, но защо му освинват потенциала се чудя....много ме е яд?

# 643

Това е на Темелков профилната снимка. Явно е от класа на СтефанДанаилов. Тука са и Стилянова, психото и мацката на Кръстева.

# 644
Реших да кача промото, че не може така иначе. По-късно ще има и куку анонс

https://we.tl/t-jFc5xBCbUa

Общи условия

Активация на акаунт