🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 458
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Сега гледам някакви епизоди от пети сезон. Еми не беше такова говедо Мазов, никога не е бил положителен герой, но чак такъв гадняр не е бил. Това във вторник ще е тотална идиотщина.

# 646
Доне, благодаря за промото.
Мазов в пети сезон се държеше съвсем човешки, подкрепяше Лора, търпеше й истериите покрай бебето, изобщо не беше този злобен идиот, който е в момента.

# 647
Копаят дъното вече. Да го приключват вече тоя сериал, да започнат някой нов проект, нещо свежо. Видяло се е, че си смучат от пръстите само.

# 648
Куку руку анонс, базиран на промото след епизода и това, което качих Wink

Нови разкрития, съдбоносни решения и неочаквани обрати в Откраднат живот.

Пред драматични дни са изправени героите в болница Света Анастасия.
Наяве излиза дълго пазената тайна на доктор Кръстева - нейната дъщеря. Новината бързо обикаля коридорите (сестра Жекова, на Вашите услуги!) и предизвиква силни трусове в гинекологията. Доцент Захариев изпада в паника, че може да се окаже баща и на това дете, Галя се чуди как да обясни на децата си колко братчета и сестричета имат, а професор Цонев е философски настроен "Ми ше си го гледаме, кво. Където са две гърла, там са и три".
Кой ще се окаже бащата на детето? Какви стъпки ще предприеме доктор Кръстева? Какво ще покаже ДНК теста?

До ново разделение на болницата води конфликтът между Ина Фотева и доц. Мазов. В опит да унижи шефката си, Мазов събира колегите си на сутрешния рапорт под претекст, че иска да пусне обучителен клип относно секс тормоза на работното място, #metoo и т.н. Той зарежда флашката с компрометиращото видео, но вместо Ина всички колеги виждат Мазов, който прави онези същите неща...сам със себе си, така да се каже.
Оказва се, че Лора е действала в комбина с Фотева и е инсталирала камера в квартирата на бившия си мъж. Екипът на болница Света Анастасия не е същият след видяното. Пенев е в шок, защото с Мазов са съквартиранти и със сигурност е бил заснет как реве на романтични филми с Мег Райън, доктор Огнянова диагностицира Мазов само от видеото и му заявява да отиде в кабинета ѝ, а Евгения се чуди това дали попада в графата "секс тормоз" и си мисли "колко по-лесно беше преди години!".
Как ще се отърси болницата от разкритията? Каква болест намира Огнянова на Мазов? Какво се случва с оригиналната флашка и всъщност у кого е тя? Има ли нова флашка със записа на ревящия доктор Пенев?

Тези и други въпроси ще получат своя отговор в следващите епизоди на хитовата поредица по Нова.

# 649
Флашкагейт 😂

# 650
Най-жално за Петре ми стана.Накъдето и да се обърне  деца, деца, деца... Как и Пепе не се оказа негово дете Joy Все пак Пепе - Пепи... СлучаЕност? Joy

# 651
Тъкмо, в крак с модата Joy

# 652
Доне, отново по- добърия анонс. 😆

Имам някакво чувство, че сериала е на доизживяване за самите продуценти. Няма нови герои, епизодичните почти липсват, само 10- на се въртят и дай каквото може да се измисли за тях.

# 653
Донаа, като за добро утро ми дойде идеално твоя анонс. Ама много ми хареса! ❤

# 654
Флашкагейт, #metoo - нали сме модерен сериал Sunglasses
Най-жално за Петре ми стана.Накъдето и да се обърне  деца, деца, деца... Как и Пепе не се оказа негово дете Joy Все пак Пепе - Пепи... СлучаЕност? Joy
Човекът работи за прираста. За Пепе не се бях замисляла...моооже, може! Кой знае Дарина как е кръшкала на Христо Wink

# 655
Стига пък го набеждавате Пешко, той вече е примерен съпруг.

Кръшнал е в миналото с майката на Дарина и всъщност Пепе му е внуче 😉

# 656
Ще е забавно малък Пешко като му се наложи да направи родословно дърво за училище и обяснява за сестрите си - всяка от различна майка Joy

# 657
  • Разпиляна във въображението
Не е всяка.

# 658
Стига пък го набеждавате Пешко, той вече е примерен съпруг.
Кръшнал е в миналото с майката на Дарина и всъщност Пепе му е внуче 😉
Това значи ли, че Дарина му е дъщеря Scream

# 659
При тази демографска криза ,даже медал трябва да му дадат на Захариев 🏆💪😀

Общи условия

Активация на акаунт