🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 485
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Извинявайте, ама Пешко така си му помпате изкуствено бройките. С Иванова не е имал нищо, излязоха веднъж, нито я е натискал, нито е изневерил.
С Албена лекинко залитна, ама тръгна ли си от хотела - тръгна си.
Петър на Галя е изневерявал веднъж с Виолета.
Галя направо паралелна връзка си имаше с Орлин.

# 76
На Пепи, така като гледам му е дошъл умът в главата пък и Полито не е склонна ми се струва. Още обича и страдо по онова мекотело.

Но, права си. Има време за всичко.
Не ги разбирам - и Полито, и Галя. Кво ги прави тези жени????

# 77
  • София / Пловдив
Няма да има романс с Грънчарова. Не ми проваляй тезата.Smile

Зависи какво разбираш под "романс" 😜

# 78
Ейй, Бим бам, ти се завърна. Разкажи някоя клюка, че ни умориха от суша тия зли хора 😩

В смисъл, няма да има романс, а само обикновен секс? Joy

# 79
  • София / Пловдив
Ейй, Бим бам, ти се завърна. Разкажи някоя клюка, че ни умориха от суша тия зли хора 😩

Тц, тц, 🤨  ш'си мълча вече, че пак ще ме изядат с парцалките 🤣

# 80
Никой няма да те изяде, просто го слагай в скрит текст. Grinning

# 81
  • София

Тц, тц, 🤨  ш'си мълча вече, че пак ще ме изядат с парцалките 🤣

Аа, не се притесняеай, тук всеки за нещо някого яде Simple Smile. Особено ако се каже някоя лоша дума за нечий любимец.

Я кажи, (в скрит текст), Табаков ще забремени ли Зорница? С тези снимки, които Диана пусна вчера очаквам Огнянова да е забременяла и за това да има пивече сцени с Пешко 😂

# 82
Пешко никой не може да мине по бройки според мен, просто ние се запознахме с него, когато поулегна.
Но преди това за 30г брак с Виолета се е отчел подобаващо 😃

Надявам се с Полито да се заиграят, харесват ми двамата заедно.

# 83
Уж внимателно чета в темата, но снимките, как съм ги изпуснала? Къде да ги видя? Невъзможно ми се струва Зорница да е бременна и то от Табаков???? Как, кога да се случат такива знаменателни събития???

Бим-бам , романс - влюбване, любов обич между тях (Пешко и Полито) няма да има. Така мисля и даже съм убедена.Smiley
Имам спомен, че те нахокаха, но не се плаши.Satisfied Пиши в "скрит текст" с предупреждение.

# 84
Извинявам се , че пропуснах една бройка на Галя _ така са наравно с Ина с по две изневери .
Зорница беше първо с Банков , той си би камшика и тогава наблюдавахме как през целия сезон 5 се откриваха с Марио.На Диана просто и се получават любовните сцени доста по-добре от другите актриси и е обект на непрекъснато плюене .

# 85
На мен Захариев и Поли много добре ми стоят един до друг, не бих имала против Пешко да се завърти по така около нея Grinning

Роси, то може и Табаков да е бременния Joy

# 86
  • София / Пловдив
...

Бим-бам , романс - влюбване, любов обич между тях (Пешко и Полито) няма да има. Така мисля и даже съм убедена.Smiley
……
 Пиши в "скрит текст" с предупреждение.

Тааа, следва спойлер, да видим точно колко хора няма да го прочетат Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Скрит текст:
Сексът, ако не се брои за романс, го бройте за тези двамата

# 87
  • Разпиляна във въображението
За Ина и Галя това са всички бройки, за Зорница не сме сигурни. За Галя не си спомням как беше с Тасев, как започна и защо. При Орлин е ясно. Видно ми е колко малко е било необходимото усилие от страна на Петър и Галя нямаше да погледне другаде.

# 88
Зорница колкото и да има, не е изневерявала на никого.

# 89
  • Разпиляна във въображението
Да, добре че Банков не поддаде.

Общи условия

Активация на акаунт