🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 475
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Щеше, за малко, и почти не се броят. Имаме някакви сцени, които всеки си интерпретира както си иска. Факт е, че изневяра нямаме.
То пък взехме да ги анатемосваме и за това, че са се погледнали.

# 91
  • Ню Йорк

Роси, то може и Табаков да е бременния Joy

Най-вероятно  Joy Joy Joy

# 92
Галя просто го забучи Тасев и там си беше чиста изневяра, защото с Петър не бяха разделени. Чак после го изрита, а когато Тасев я заряза, подви опашка и се върна при него.

Колкото за Зорница, сигурни сме само за двамата, които сме виждали. Ако всички останали, които никой не е видял, са като в това, което Пенев разказа на Ковачев, че Зорница свалила женения Банков и когато той решил да замине при болната си жена, тя направила всичко възможно да то спре, значи са писани на пясъка.

# 93
  • София
Всеки от нас  е склонен да оправдае постъпките на любимия герой и мери с различен аршин. Винаги могат да се оправдаят и изневерярата на Галя, на Ина, забежките на Пешко, секса на Банков, малодушието на Христо, начина по който Зорница унижи Марио. Давам си сметка, че Галя отнесе далеч повече критика за това, че не отиде на вечерята с Пешко, отколкото бягството на Зорница от сватбата.
Проблемът е, че историите са разказани нескопосано и повърхностно и за това се тълкуват двузначно, което не е проблем на героите, а на сценаристите. От тук нататък няма как да изискваме останалите да са на нашето мнение, защото всеки вижда поведението на героите различно и в зависимост от пристрастията си.

# 94
... защото всеки вижда поведението на героите различно и в зависимост от пристрастията си.
Наистина е така.
Специално за Зорница, със стария Банков изглеждаха много добре и лично аз не можах да приема Марио. Но и при Банков и при Марио винаги имаше някой преди нея - жената на Банков, брата на Марио. От всичките мъже в момента пак не виждам такъв до нея . Тя е много нежна, фина, същевременно не се огъва, борбена е. След всичко преживяно има някаква несигурност, дори страх.

# 95
  • София
Мана Нана, така е, всеки възприема различно. За мен отношенията между Банков и Зорница никога не са били хубави, нито са ми стоели добре. Банков се държеше високомерно и надменно, не я забелязваше, да не кажа унижаваше.
Отношенията и с Марио бяха противоположни. Да в началото я отбягваше, но поне беше честен с нея и и подаваше ръка всеки път когато тя се нуждаеше. А и някак удобно се забравя целия шести сезон, в който Марио я събира парче по парче и нямаше никой преди нея, дори и Тони ( така се казва братът Wink ).
Но.... и Марио и Банков са минало и друг е бъдещето на Зорница

# 96
................... Давам си сметка, че Галя отнесе далеч повече критика за това, че не отиде на вечерята с Пешко, отколкото бягството на Зорница от сватбата.
Проблемът е, че историите са разказани нескопосано и повърхностно и за това се тълкуват двузначно, което не е проблем на героите, а на сценаристите. От тук нататък няма как да изискваме останалите да са на нашето мнение, защото всеки вижда поведението на героите различно и в зависимост от пристрастията си.
Това изобщо не е вярно! Изписаха се две различни теми и се нищеше повече от един ден въпроса.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 20:05 от maichetoooo

# 97
Галя просто го забучи Тасев и там си беше чиста изневяра, защото с Петър не бяха разделени. Чак после го изрита, а когато Тасев я заряза, подви опашка и се върна при него.

Чисто съм забравила тази линия, вярно ли Тасев заряза Галя?
Все си мислех, че тя се отказа от него, защото
обича Пешето...

За бягството на Зорница и тенекията на Галя съм съгласна с Майчето. Като цяло двете постъпки са със съвсем различно значение и тежест.
Галя не беше кой знае колко критикувана.
Като гледам май освен Мириел и още един-двама, повечето не им симпатозират като двойка и нямат против да ги разделят с Пешко.

Галя е повече недолюбвана заради цялостното й поведение към останалите, не само, че се зъби на Пешко.

# 98
  • София
Въобще нямах предвид броя страници и постове, мисля, че стана ясно. Става въпрос за това, че когато харесваме някого сме склонни много по-лесно да го оправдаем. А този, когото не харесмаве, критикуваме далеч по-строго.

# 99
  • Берлин
Така е,Росита. Аз не понасям Огнянова и всяко нейно появяване докато гледах сериала или пък снимките й тук,както и превъзнасянето й ми бяха/са противни. А за действията й никога няма да намеря оправдание. Други пък си я слагат на аватар и си я тачат много. Хората сме различни и това ни е готиното

# 100
................... Давам си сметка, че Галя отнесе далеч повече критика за това, че не отиде на вечерята с Пешко, отколкото бягството на Зорница от сватбата.
Това изобщо не е вярно! Изписаха се две различни теми и се нищеше повече от един ден въпроса.
Съгласна съм с Майчето, Галя я обсъдихме на две, на три и всичко замина, но не може да се сравнява с това, което се изсипа върху Зорница. Тя винаги е била критикувана много и за всичко. Явно успява да подразни много хора. Simple Smile

# 101
А и някак удобно се забравя целия шести сезон, в който Марио я събира парче по парче и нямаше никой преди нея, дори и Тони ( така се казва братът Wink ).
Но.... и Марио и Банков са минало и друг е бъдещето на Зорница
Съгласна съм и с двете. Да, наистина този момент, когато я "събираше" аз го пренебрегвам. Чистосърдечно си признавам, че не харесвах Марио или по точно В.Павлов, вероятно от там ми идва субективизма. Не се възхищавам на Зорница, нито на Диана, но ми е симпатична.
Да се надяваме на по добро развитие на събитията.

# 102
Като всяка неомъжена жена, броят ѝ се връзките(мъжете),на омъжените винаги се гледа с повече уважение,факт.

# 103
Въобще нямах предвид броя страници и постове, мисля, че стана ясно. Става въпрос за това, че когато харесваме някого сме склонни много по-лесно да го оправдаем. А този, когото не харесмаве, критикуваме далеч по-строго.

Еми пак Зорница е далеч по-критикувана от Галя. Както написа Перличка - ако ще и защо е трепнала с клепки три пъти на Банков, а не веднъж.

# 104
  • София
Ох, Майче, няма смисъл, когато човек иска да вижда, че с думите си критикувам Зорница, това ще види, колкото и да се опитвам да обясня, че не е така. Не искам да меря кой е по критикуван, нито сравнявам коя е по-бяла и добра от двете. Така ясно ли е? Това е, което казах, че едни ще критикуват за това колко пъти Зорница е трепнала с клепки на Банков, други ще я оправдаят. Вторите обаче ще критикуват за това колко пъти са трепнали клепките на Галя пред Орлин. Можеш да замениш имената с когото си поискаш.

Общи условия

Активация на акаунт