🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 81

• 28 511
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Първо си помислих, че може да са кумове, но халката ми говори, че не са Animal Joy Cat

# 136
Аз пък помислих, че снимат нещо 😃

Честито! 🎊

И аз нося халката на лявата ръка, а на дясната пръстен. Няколко пъти ги давах и двете да ми ги поправят, тъй като ту едното ме разрани, ту другото и накрая просто ги завъртях и нямам проблем, дори и сега с надути пръсти 😁

# 137
Младоженецът играл ли е в ОЖ? Мога да се обзаложа, че съм го виждала, ама дали не се бъркам Joy

# 138
Младоженецът играл ли е в ОЖ? Мога да се обзаложа, че съм го виждала, ама дали не се бъркам Joy
Да, Майче. Беше един пациент, който Зорница палпира 5 пъти, а той беше недоволен и чак до кабинета на Банков стигнаха. Grinning

# 139
Браво бе, Яни, знаех че ми е познат Grinning

# 140
Как ги помните тия работи, бе?! 😂

На мен с главните герои толкова неща ми се губят, хем уж съсредоточено гледам.

# 141
Май не е той, онзи сякаш не ми приличаше на актьор, странно говореше

# 142
От къде са тези снимки,в инста й няма нищо?Но както и да е,ако е вярно,нека е щастлива и обичана.Красавица е и женихът не е лош.

# 143
От къде са тези снимки,в инста й няма нищо?Но както и да е,ако е вярно,нека е щастлива и обичана.Красавица е и женихът не е лош.

Както казах, аз помислих, че снимат нещо и бях тръгнала да се изказвам за прическата на младоженеца, ама няма... 😀

# 144
Снимките са от неговия инстаграм - Венцислав Сариев се казва, но не мога да дам линк, защото нямам инстаграм и ми ги изпратиха Animal Joy Cat

# 145
Ди, той е. Проверих, от третия път уцелих кой епизод беше Joy

# 146
Май не е той, онзи сякаш не ми приличаше на актьор, странно говореше
Toй е, Доци. Скоро бях се ровила нещо и попаднах на негова снимка с Диана от снимачния ден. Grinning A и нали знаеш, че по онова време онези сцени от 4ти сезон ги гледахме само по "един" път. Joy 

# 147
Добре, вярвам ви, той е! Animal Joy Cat Animal Joy Cat

# 148
Олеее, честито на Ирина! Много са сладки, тя е много красива! И аз първо помислих, че снимат нещо😄😄
Как го разконспирирахте веднага, аз изобщо не ги помня тези пациенти😃

П.С. С Ирина са били в един клас в НАТФИЗ, ето откъде се познават😃😃

# 149
Animal Joy Cat Детективи
Имат много общи снимки

Общи условия

Активация на акаунт